Zeni's Art School of Dance

You’re searching for a provider for Dance in 1013 JB Amsterdam? Then you are perfectly placed with Zeni's Art School of Dance. You can reach the Zeni's Art School of Dance team either by telephone on +31 0630713519 or by e-mail on info@zenis-art.com. 

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

Questions and Answers

Why should I visit Zeni's Art School of Dance?

Zeni's Art is een veelzijdige dansschool die verschillende danslessen aanbied op verschillende niveau's. Bij deze dansschool draait het om naast het aanleren van diverse choreografieen ook te werken aan stage performing en krijgen de leerlingen individuele aandacht waardoor er snelle progressie is in de ontwikkeling vaan dans.

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst komt zorg je voor een eigen flesje water. Buitenschoenen mogen niet gedragen worden. Neem gymschoenen mee en je kan je buitenschoenen bij binnenkomst direct in het rekje plaatsen. Aan de andere kant van de zaal is de kleedkamer en daar heb je de gelegenheid om je om te kleden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je kan je eigen sport/dansschoenen meenemen die niet buiten worden gedragen. Dansbare kleding zoals een gymbroek of joggingbroek of legging.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag even afmelden per mail.