Het vertrouwen van onze klanten en de veiligheid van je data zijn onze hoogste prioriteit.

Belangrijke features

Opslag van wachtwoord en inloggegevens

Eversports gebruikt gecodeerde wachtwoorden. Deze worden opgeslagen via een PBKDF (bcrypt) functie.

Uptime en errors

Onze gemiddelde uptime is 99.9% of hoger, wat inhoudt dat we minder dan 4.5 minuten per maand niet bereikt kunnen worden. Hieronder eversportsstatus.com kun je de statistieken van de afgelopen maanden terugvinden.

Netwerk en applicatie veiligheid

Data hosting en opslag

Onze services en data worden gehost door Amazon Web Service (AWS) in Duitsland (eu-central-1).

Uitval en noodherstel

Onze infrastructuur en data worden gedistribueerd in drie geographisch verspreidde AWS data centra binnen Duitsland om het effect van lokale stroomstoringen, natuurrampen en dergelijken te ondervangen. Zodanig kan zelfs in het uitzonderlijke geval dat twee van de drie data centra tegelijkertijd geheel uitvallen, volledig gebruik gemaakt worden van onze services.

Backups en controles

Eversports gebruikt backup oplossingen van AWS. Alle backups worden geëncrypt opgeslagen. Op het applicatielevel worden alle logs opgeslagen voor alle activiteiten en worden alle logs naar loginvoer gestuurd voor analyse en wordt S3 gebruikt voor archiefdoeleinden.

Virtuele Private Cloud

Al onze servers worden beheerd in onze virtual private cloud (VPC) met netwerk toegang contrle lijsten (ACLs) die voorkomen dat ongeauthoriseerde toegang tot ons interne netwerk mogelijk is.

Toegang en authenticatie

Toegang tot klantinformatie is beperkt tot geauthoriseerd personeel die deze functies nodig hebben voor hun dagelijkse werk.

Eversports loopt 100% over HTTPS.

We gebruiken twee-factor authenticatie (2FA) en een strict extern service wachtwoord beleid om te garanderen dat toegang tot de cloud services beschermd is.

Encryptie

Alle data verzonden vanaf of naar Eversports wordt geëncrypt met 256-bit encryptie tijdens verzending.

Onze API en applicatie eindpunten zijn TLS / SSL-only geëncrypt en door Qualys SSL Labs beoordeeld met een "A". Dit houdt in dat we alleen sterke cipher suites gebruiken.

Firewall

Om onze servers te beschermen voor hackers, zoals DDoS, SQL injectie, cross-site scripting en cross-site forgery requests, gebruiken we 's werelds grootste netwerk van een van onze partners, die zelfs 's werelds grootste aanvallen op dit gebied succesvol hebben afgewend.

Overige veiligheidsfeatures

Vertrouwelijkheid

Alle medewerkerscontracten bevatten een vertrouwelijkheidsclausule.

AVG

De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is een belangrijke wet ontworpen voor het versterken en standaardiseren van databeschermingswetten voor alle inwoners van de Europese Unie. Deze wetgeving is op 25 mei 2018 in werking getreden.

Onze plicht: de veiligheid van jouw data is belangrijk voor ons. Eversports is vastberaden om compliance met de AVG voort te kunnen zetten en alle benodigde stappen te zetten om jouw data te beveiligen.

Privacy begint met verzamelen: data die we niet verzamelen, opslaan en verwerken is het beste beschermd. Om deze reden pogen wij zo weinig mogelijk data te verwerken en alleen de data te vragen die wij nodig hebben om jou de beste service te kunnen bieden.

Onze partners DataTraction en Decidio steunen ons bij de implementatie en juridische zaken.

Vragen over veiligheid?

Als je vermoedt dat je een datalek hebt ontdekt, neem dan contact op met ons veiligheidsteam op help@eversports.com.

Ontdek meer over Eversports via onze gebruiksvoorwaarden enprivacy pagina's.