About us

Bewegen is leven Bewegen is leven…of je nu sport op een speelse manier, lange wandel- of fietstochten maakt of ieder weekend fanatiek op het voetbalveld staat… We zijn een groep professionals die op een informele manier, verschillende vormen van beweging en sport bij elkaar brengen om jou weer vitaal te maken. Sporten voor iedereen Bij ons is sporten voor iedereen toegankelijk. Begin je net met sporten en wil je daarin begeleiding en ondersteuning? Onze sportinstructeurs staan klaar om samen met jou in beweging te komen. Onze oefenzaal is laagdrempelig en sfeervol ingericht, maar bevat alle faciliteiten van een volwaardige oefenruimte. Belangrijk is dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Bij ons gaat het om vitaliteit en werken aan je persoonlijk doel. Onze kracht is dat je bij ons komt trainen op afspraak. En wanneer je met iemand een afspraak maakt, haak je minder snel af. Zo zorgen wij met wat liefdevolle discipline dat jij gaat sporten. Kleine groepen zodat iedereen zich prettig voelt De groepen zijn klein (small group fitness), waardoor er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. We zijn geen sportschool, maar een beweegcentrum die de vitaliteit en het plezier in bewegen van de mensen, die bij ons komen, vooropstelt. De begeleiding gebeurt op een ongedwongen manier. Als je tijdens het sporten een vraag hebt is er altijd iemand die je meteen kan helpen. Sporten en ontspannen Naast sport is ontspanning ook een belangrijk element in onze dienstverlening. Yin yoga maakt je bewust van hoe je lichaam voelt en hoe je met oefeningen op een rustige manier aan je lichaam kunt trainen. Kom gerust eens binnenkijken. De thee of koffie staat voor je klaar!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Sjaardemastraat 19 , 8801 KW Franeker

Reviews

rating

5.0

26 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Albert

a year ago

top


User headshot

Vorname

a year ago


User headshot

Martine

a year ago

Echt een aanrader!


User headshot

Anet

a year ago

na 1 x al een goed gevoel


Further helpful information

About the Team

Harmet van der Meer -oefentherapeut Cesar, Body and Mind Language coach en Yin Yoga docent. Mijn drijfveer is “mensen bewust leren worden dat bewegen je informatie geeft over wie je bent en dat je door bewegen controle krijgt over alles wat je wil en kan”. Fred Pietersma - Yin Yoga docent Om les te kunnen geven vormt persoonlijke opgedane kennis en ervaring de grondslag voor het kunnen overbrengen van yoga. Zoals Harish Johari, een gerenommeerde yogaleraar zei: “Als je je iets eigen wilt maken, zorg dat je er leraar in wordt”. Kennis en ervaring moeten immers eerst worden opgedaan en eigen worden gemaakt, voordat ze kunnen worden overgebracht aan anderen. Wees overtuigd van je eigen kracht, van wat je kan en van wie je bent.

Frequently Asked Questions

Bij voorkeur uiterlijk tot 3 uur voor de les afmelden. Lukt dit niet? Stuur altijd een bericht via WhatsApp. Op deze manier weet de docent dat je verhinderd bent en wordt er niet op je gewacht. Als je annuleert binnen 3 uur voor de les begint of je verschijnt niet in de les (no show) dan moet je de les betalen en/of gaat er een les van je leskaart af. Voor workshops hanteren wij een termijn van 48 uur. Voor het niet tijdig annuleren wordt de workshop of cursus in rekening gebracht.
Waarom komen mensen bij ons? · Voor de informele en ontspannen sfeer. · Voor de persoonlijke, kwalitatieve en professionele begeleiding. · Voor het ruime aanbod aan sport & wellness faciliteiten. · Sporten is bij ons ook een sociale aangelegenheid. · Voor het (gratis) kopje thee of koffie. · Voor de kleinschaligheid.
Kom de eerste keer 15 min. vroeger zodat er tijd is om kennis te maken. Ze horen dan ook graag of er blessures of beperkingen zijn waar ze rekening mee moeten houden.
Je hoeft voor de sport geen eigen materiaal mee te nemen. Voor de yoga kun je je eigen mat meenemen.
Privélessen en groepslessen voor o.a. bedrijven, scholen enz. evenals bedrijfsuitjes kunnen op verzoek georganiseerd worden.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here