Bewegen is leven

Bewegen is leven…of je nu sport op een speelse manier, lange wandel- of fietstochten maakt of ieder weekend fanatiek op het voetbalveld staat… We zijn een groep professionals die op een informele manier, verschillende vormen van beweging en sport bij elkaar brengen om jou weer vitaal te maken.

Sporten voor iedereen

Bij ons is sporten voor iedereen toegankelijk. Begin je net met sporten en wil je daarin begeleiding en ondersteuning? Onze sportinstructeurs staan klaar om samen met jou in beweging te komen. Onze oefenzaal is laagdrempelig en sfeervol ingericht, maar bevat alle faciliteiten van een volwaardige oefenruimte.

Belangrijk is dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Bij ons gaat het om vitaliteit en werken aan je persoonlijk doel. Onze kracht is dat je bij ons komt trainen op afspraak. En wanneer je met iemand een afspraak maakt, haak je minder snel af. Zo zorgen wij met wat liefdevolle discipline dat jij gaat sporten.

Kleine groepen zodat iedereen zich prettig voelt

De groepen zijn klein (small group fitness), waardoor er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. We zijn geen sportschool, maar een beweegcentrum die de vitaliteit en het plezier in bewegen van de mensen, die bij ons komen, vooropstelt. De begeleiding gebeurt op een ongedwongen manier. Als je tijdens het sporten een vraag hebt is er altijd iemand die je meteen kan helpen.

Sporten en ontspannen

Naast sport is ontspanning ook een belangrijk element in onze dienstverlening. Yin yoga maakt je bewust van hoe je lichaam voelt en hoe je met oefeningen op een rustige manier aan je lichaam kunt trainen.

Kom gerust eens binnenkijken. De thee of koffie staat voor je klaar!

show more

Contact

Ratings

4.9
80 ratings, 16 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Erg leuk om hier te sporten en je krijgt goeie begeleiding

4 months ago

Helemaal fijn

6 months ago

prima en deskundige begeleiding bij het sporten

About the Team

Mark Hartman - revalidatie coach/personal-trainer/fitness trainer

Met mijn passie wil ik ervoor zorgen dat mensen zich vitaal voelen in een thuis omgeving. Iedereen is druk, heeft werk, heeft zijn gezin of andere prioriteiten, waardoor sport en bewegen steeds meer een plek op de achtergrond krijgt. Door twee keer in de week goed te bewegen, prikkel je het lichaam en geest positief waardoor je je juist energieker en fitter gaat voelen.

Harmet van der Meer -oefentherapeut Cesar, Body and Mind Language coach en Yin Yoga docent.

Mijn drijfveer is “mensen bewust leren worden dat bewegen je informatie geeft over wie je bent en dat je door bewegen controle krijgt over alles wat je wil en kan”.

Fred Pietersma - Yin Yoga docent

Om les te kunnen geven vormt persoonlijke opgedane kennis en ervaring de grondslag voor het kunnen overbrengen van yoga. Zoals Harish Johari, een gerenommeerde yogaleraar zei: “Als je je iets eigen wilt maken, zorg dat je er leraar in wordt”. Kennis en ervaring moeten immers eerst worden opgedaan en eigen worden gemaakt, voordat ze kunnen worden overgebracht aan anderen. Wees overtuigd van je eigen kracht, van wat je kan en van wie je bent.

Dennis Hartman - personal-trainer/fitness trainer

Ik heb een grote passie voor mens en beweging. Mijn hart ligt bij het helpen van anderen om een gezondere, sterkere en gelukkigere versie van zichzelf te worden door middel van beweging/fitness. Vaak zie ik dat mensen snelle resultaten willen halen, maar inmiddels heb ik uit ervaring geleerd van de quote: ‘The Short-cut is the Long-term”. Daarom probeer ik als trainer resultaten te boeken die je hele leven acceptabel zijn.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Zandstra & van der Meer?

Waarom komen mensen bij ons?

 • Voor de informele en ontspannen sfeer.
 • Voor de persoonlijke, kwalitatieve en professionele begeleiding.
 • Voor het ruime aanbod aan sport & wellness faciliteiten.
 • Sporten is bij ons ook een sociale aangelegenheid.
 • Voor het (gratis) kopje thee of koffie.
 • Voor de kleinschaligheid.

What should I know of the first visit?

Kom de eerste keer 15 min. vroeger zodat er tijd is om kennis te maken. Ze horen dan ook graag of er blessures of beperkingen zijn waar ze rekening mee moeten houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft voor de sport geen eigen materiaal mee te nemen. Voor de yoga kun je je eigen mat meenemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij voorkeur uiterlijk tot 3 uur voor de les afmelden. Lukt dit niet? Stuur altijd een bericht via WhatsApp. Op deze manier weet de docent dat je verhinderd bent en wordt er niet op je gewacht. Als je annuleert binnen 3 uur voor de les begint of je verschijnt niet in de les (no show) dan moet je de les betalen en/of gaat er een les van je leskaart af.

What else should I know of?

Privélessen en groepslessen voor o.a. bedrijven, scholen enz. evenals bedrijfsuitjes kunnen op verzoek georganiseerd worden.