Yonno Yoga is one of the most popular venues in Berkel en Rodenrijs and offers plenty of options. You can reach the Yonno Yoga team either by telephone on +31 642087976 or by e-mail on info@yonnoyoga.nl. 

Social Media

Contact

Ratings

4.9
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 years ago

Ik volg Jonno online en kan sporten op momenten die voor mij het beste uit komen. Af en toe pak ik een live les mee en ook dat is fijn. Jonno is spontaan en weet waar ze mee bezig is. Blij om met haar te kunnen sporten.

2 years ago

Echt een lekkere les hoor dat Fit Yoga. Mijn hartslag zat op de max weer op 160. Dat is hetzelfde als bij een hardloop interval training. Geeft echt een lekker gevoel deze les. Super!

2 years ago

Inmiddels grote fan van Yonno Yoga! Vandaag eerst de power yoga gedaan. Heerlijke flow, je krijgt het er echt warm van en doet energie op. Daarna de Yin Yoga gedaan. Je blijft wat langer in de oefening zitten en soms als het even iets te lastig is lijkt het wel of Yonno dat zelfs online door heeft en geeft ze een alternatief zodat ik wel fijner in een pose zit. Ook doe ik graag de meditatie mee. Ik wist niet hoe dat moest, beginner op dit gebied, maar Yonno neemt je mee in haar verhaal en je doet precies wat ze zegt.. en het werkt voor mij! Ik merk dat als ik dit regelmatig doe ik rustiger in mijn hoofd word.. precies wat ik nodig heb in deze onzekere Corona tijden. Ik slaap beter, stressklachten verminderen en voel me rustiger.