About us

YogaZenter is meer dan een yogastudio. Het is een plek waar je je thuis kunt voelen, waar je kunt ontspannen en groeien. Een plek waar je jezelf kunt zijn, zonder oordeel of verwachting. Een plek waar je kunt leren van ervaren en gepassioneerde docenten, die je begeleiden op jouw unieke yogapad.

Bij YogaZenter kun je kiezen uit verschillende stijlen yoga, van rustig en meditatief tot dynamisch en uitdagend. Of je nu beginner bent of gevorderd, er is altijd een les die bij je past. Je kunt ook deelnemen aan workshops en events, waar je je kunt verdiepen in een bepaald thema of aspect van yoga. En als je zelf yogadocent bent of wilt worden, kun je bij ons terecht voor professionele bijscholingen.

YogaZenter is gevestigd in Amsterdam-Oost, een levendige en diverse buurt met veel groen en cultuur. Onze studio is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. De studio zelf is een oase van rust, met een sfeervolle inrichting en alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne yogabeleving.

YogaZenter is een kleinschalige en boutique studio, waar we veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. We kennen onze deelnemers bij naam en we staan altijd open voor feedback en vragen. We willen dat iedereen zich welkom en gezien voelt bij ons. We creëren een veilige en warme sfeer, waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen.

YogaZenter is jouw yogastudio in Amsterdam-Oost. Kom voor een proefles door je aan te melden via onze website www.yogazenter.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Derde Oosterparkstraat 86, 1091 KB Amsterdam

Reviews

rating

4.9

16 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Elisabeth

27 days ago

Fijne intieme studio


User headshot

Kim

3 months ago

Hele fijne lessen! De ruimte, lessen en muziek zijn altijd met aandacht verzorgd. Ga er graag heen!


User headshot

Martina

3 months ago

Great atmosphere and instructor


User headshot

Marleen

3 months ago

Very warm and cozy


Further helpful information

About the Team

Als je op zoek bent naar een yogastudio in Amsterdam-Oost waar je professioneel, betrokken en persoonlijk begeleid wordt, dan ben je bij YogaZenter aan het juiste adres.

YogaZenter is opgericht door Dionne Durán, een ervaren en gepassioneerde yogadocente die de opleiding Hatha Yoga heeft gevolgd bij de Yoga Academie Nederland. Dionne geeft yoga vanuit haar hart en ervaring, en heeft als motto: de buitenwereld kan alleen veranderen als de binnenwereld verandert. Naast de vierjarige Hatha Yoga opleiding heeft Dionne nog diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd en geeft zij diverse bijscholingen aan docenten.

Bij YogaZenter kun je terecht voor verschillende stijlen yogalessen, Qigong en meditatielessen. De lessen worden in kleine groepen gegeven in een fijne omgeving, zodat er aandacht is voor iedereen. Het gaat er niet om hoe en of je het goed doet, maar het delen van kennis en ervaring.

Het team van YogaZenter bestaat uit een groep vakkundige en ervaren yogadocenten met elk hun eigen stijl en manier van lesgeven. Zij staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij je yogabeoefening. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij YogaZenter vind je altijd een les die bij je past. Kom tot rust in de les en neem energie mee naar huis! Wil je meer weten over YogaZenter en het team? Kijk dan op www.yogazenter.nl/wie-zijn-wij.

Frequently Asked Questions

Het aanbod bij YogaZenter is breed. Wij bieden meer dan 30 lessen per week aan. Voor ieder wat wils en voor ieder niveau. Er is altijd persoonlijk aandacht. Ben je op zoek naar rustige of ontspannende of juist meer actieve fysieke yoga? Dan zit je bij ons helemaal op het juiste adres.
Schoenen zijn niet toegestaan in de studio. Eten mag boven aan de tafel, niet in de yogaruimte.
Bij YogaZenter zijn alle spullen aanwezig. Maar voel je vrij om je eigen mat of handdoek mee te nemen om op de mat te leggen als je dat prettiger vindt.
Tot 4 uur voor aanvang van een les kun je je via het reserveringssysteem afmelden. Mocht je korter dan 4 uur voor aanvang toch niet kunnen, ontvangen wij graag een berichtje op 06-52341653.
Omdat wij in kleine groepen lesgeven kan het soms handig zijn om bij populaire lessen verder vooruit te boeken zodat je zeker bent van een plek. Je kunt ook een sms sturen om te checken of er nog plek is.

Available sports types and activities

 • Yoga

 • Zen meditation

 • Meditation

 • Vinyasa yoga

 • Hatha yoga

 • Kundalini yoga

 • Yin yoga

 • Online Class


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here