YogaZenter is een kleine yogastudio in Amsterdam-Oost. De studio is makkelijk te bereiken met het OV. De studio is gevestigd in het Ondernemerscentrum Muiderpoort (OCM), op de eerste etage. Bij YogaZenter bieden wij allerlei stijlen yoga en meditatielessen aan. Naast reguliere lessen zijn er diverse workshops en events en worden er ook professionele bijscholingen gegeven voor yogadocenten. De lessen worden in kleine groepen gegeven. Afhankelijk van de stijl yoga ligt het aantal maximaal tussen de 8 en 10 deelnemers. YogaZenter vindt persoonlijke aandacht belangrijk, het contact kunnen maken met de deelnemers. Per week zijn er ongeveer 30 lessen te volgen.

show more

Contact

Reviews

4.8
95 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
2 days ago

erg fijne mensen, ik voel me thuis bij ze

4 days ago

My favorite studio!

4 months ago

Kleinschalige studio met een hele fijne sfeer. Lieve en kundige docenten. Kleine klasjes waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt tijdens de lessen.

About the Team

YogaZenter is opgericht door Dionne Durán. Dionne heeft de opleiding Hatha Yoga gevolgd bij de Yoga Academie Nederland. Wij geven gewoon old skool yoga in een fijne omgeving en kleine groepen zodat er aandacht is voor iedereen. Het gaat er niet om hoe en of je het goed doet, maar het delen van kennis en ervaring. Het motto van Dionne is: de buitenwereld kan alleen veranderen als de binnenwereld verandert. Dionne geeft yoga vanuit haar hart en ervaring. Naast de vierjarige Hatha Yoga opleiding heeft Dionne nog diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd en geeft zij diverse bijscholingen aan docenten. Het team van YogaZenter bestaat uit een groep vakkundige en ervaren yogadocenten met elk hun eigen stijl en manier van lesgeven.

show more

Questions and Answers

Why should I visit YogaZenter?

Het aanbod bij YogaZenter is breed. Wij bieden meer dan 30 lessen per week aan. Voor ieder wat wils en voor ieder niveau. Er is altijd persoonlijk aandacht. Ben je op zoek naar rustige of ontspannende of juist meer actieve fysieke yoga? Dan zit je bij ons helemaal op het juiste adres.

What should I know of the first visit?

De studio is gelegen in het Ondernemerscentrum Muiderpoort, op de eerste etage. Schoenen zijn niet toegestaan in de studio. Wij hebben helaas geen kleedruimte. Je kunt vast makkelijke kleding aantrekken of je omkleden in 1 van de toiletten, of gewoon in de studio.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij YogaZenter zijn alle spullen aanwezig. Maar voel je vrij om je eigen mat of handdoek mee te nemen om op de mat te leggen als je dat prettiger vindt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Tot 8 uur voor aanvang van een les kun je je via het reserveringssysteem afmelden. Mocht je korter dan 8 uur voor aanvang toch niet kunnen, ontvangen wij graag een berichtje op 06-52341653.

What else should I know of?

Omdat wij in kleine groepen lesgeven kan het soms handig zijn om bij populaire lessen verder vooruit te boeken zodat je zeker bent van een plek. Je kunt ook een sms sturen om te checken of er nog plek is.