Trial offers from

€10.00

Divider Icon

Prices from

€10.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

YogaZenter is een yogastudio in Amsterdam-Oost. Bij YogaZenter bieden wij allerlei stijlen yoga en meditatielessen aan. Naast reguliere lessen zijn er diverse workshops en events en worden er ook professionele bijscholingen gegeven voor yogadocenten. De lessen worden in kleine groepen gegeven. Afhankelijk van de stijl yoga ligt het aantal maximaal tussen de 10 en 15 deelnemers. YogaZenter vindt persoonlijke aandacht belangrijk, het contact kunnen maken met de deelnemers. Per week zijn er ongeveer 30 lessen te volgen.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Derde Oosterparkstraat 86 , 1091 KB Amsterdam

Reviews

rating

4.9

8 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Nadine

17 days ago

Extra personal attention and calm vibes to breathe and slow down to


User headshot

Monika

a month ago

I joined the Yin Class online and I loved it! I still feel so beautifully relaxed and grounded, it‘s amazing! Thank you Wanda for holding the Āsanas so long and also allow time for the rebound!


User headshot

Jordi

a month ago

goede kleine yogs school


User headshot

Parel

5 months ago

Parel F


Further helpful information

About the Team

YogaZenter is opgericht door Dionne Durán. Dionne heeft de opleiding Hatha Yoga gevolgd bij de Yoga Academie Nederland. Wij geven gewoon old skool yoga in een fijne omgeving en kleine groepen zodat er aandacht is voor iedereen. Het gaat er niet om hoe en of je het goed doet, maar het delen van kennis en ervaring. Het motto van Dionne is: de buitenwereld kan alleen veranderen als de binnenwereld verandert. Dionne geeft yoga vanuit haar hart en ervaring. Naast de vierjarige Hatha Yoga opleiding heeft Dionne nog diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd en geeft zij diverse bijscholingen aan docenten. Het team van YogaZenter bestaat uit een groep vakkundige en ervaren yogadocenten met elk hun eigen stijl en manier van lesgeven.

Frequently Asked Questions

Het aanbod bij YogaZenter is breed. Wij bieden meer dan 30 lessen per week aan. Voor ieder wat wils en voor ieder niveau. Er is altijd persoonlijk aandacht. Ben je op zoek naar rustige of ontspannende of juist meer actieve fysieke yoga? Dan zit je bij ons helemaal op het juiste adres.
Schoenen zijn niet toegestaan in de studio. Eten mag boven aan de tafel, niet in de yogaruimte.
Bij YogaZenter zijn alle spullen aanwezig. Maar voel je vrij om je eigen mat of handdoek mee te nemen om op de mat te leggen als je dat prettiger vindt.
Tot 4 uur voor aanvang van een les kun je je via het reserveringssysteem afmelden. Mocht je korter dan 4 uur voor aanvang toch niet kunnen, ontvangen wij graag een berichtje op 06-52341653.
Omdat wij in kleine groepen lesgeven kan het soms handig zijn om bij populaire lessen verder vooruit te boeken zodat je zeker bent van een plek. Je kunt ook een sms sturen om te checken of er nog plek is.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here