YogaZenter is een yogastudio in Amsterdam-Oost. Bij YogaZenter bieden wij allerlei stijlen yoga en meditatielessen aan. Naast reguliere lessen zijn er diverse workshops en events en worden er ook professionele bijscholingen gegeven voor yogadocenten. De lessen worden in kleine groepen gegeven. Afhankelijk van de stijl yoga ligt het aantal maximaal tussen de 10 en 15 deelnemers. YogaZenter vindt persoonlijke aandacht belangrijk, het contact kunnen maken met de deelnemers. Per week zijn er ongeveer 30 lessen te volgen.

show more

Contact

Ratings

4.8
105 ratings, 21 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Geweldig

a year ago

geweldige ochtend yoga les, bedankt :)

2 years ago

erg fijne mensen, ik voel me thuis bij ze

About the Team

YogaZenter is opgericht door Dionne Durán. Dionne heeft de opleiding Hatha Yoga gevolgd bij de Yoga Academie Nederland. Wij geven gewoon old skool yoga in een fijne omgeving en kleine groepen zodat er aandacht is voor iedereen. Het gaat er niet om hoe en of je het goed doet, maar het delen van kennis en ervaring. Het motto van Dionne is: de buitenwereld kan alleen veranderen als de binnenwereld verandert. Dionne geeft yoga vanuit haar hart en ervaring. Naast de vierjarige Hatha Yoga opleiding heeft Dionne nog diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd en geeft zij diverse bijscholingen aan docenten. Het team van YogaZenter bestaat uit een groep vakkundige en ervaren yogadocenten met elk hun eigen stijl en manier van lesgeven.

show more

Questions and Answers

Why should I visit YogaZenter?

Het aanbod bij YogaZenter is breed. Wij bieden meer dan 30 lessen per week aan. Voor ieder wat wils en voor ieder niveau. Er is altijd persoonlijk aandacht. Ben je op zoek naar rustige of ontspannende of juist meer actieve fysieke yoga? Dan zit je bij ons helemaal op het juiste adres.

What should I know of the first visit?

Schoenen zijn niet toegestaan in de studio. Eten mag boven aan de tafel, niet in de yogaruimte.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij YogaZenter zijn alle spullen aanwezig. Maar voel je vrij om je eigen mat of handdoek mee te nemen om op de mat te leggen als je dat prettiger vindt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Tot 4 uur voor aanvang van een les kun je je via het reserveringssysteem afmelden. Mocht je korter dan 4 uur voor aanvang toch niet kunnen, ontvangen wij graag een berichtje op 06-52341653.

What else should I know of?

Omdat wij in kleine groepen lesgeven kan het soms handig zijn om bij populaire lessen verder vooruit te boeken zodat je zeker bent van een plek. Je kunt ook een sms sturen om te checken of er nog plek is.