Wil je yoga doen? Leuk! Je bent van harte welkom!

Yogastudio Noord is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, misschien heb je al vaker op een mat gestaan of wil je beginnen met yoga. Alle lessen op het rooster zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Yoga gaat niet om presteren maar om zelf bewust bezig te zijn, ieder op zijn eigen niveau.!

Er worden verschillende lessen aangeboden zoals Yin Yoga, Vinyasa en met Aerial yoga zweef je letterlijk door de lucht in een yogahangmat. Je kunt rustige lessen en actieve lessen volgen en zelf de voordelen van yoga gaan ervaren.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Questions and Answers

Why should I visit Yogastudio Noord?What should I know of the first visit?

Goed om te weten…

-In de studio zijn yogamatjes en andere materialen die je tijdens de les mag gebruiken. Maar wil je liever een eigen mat meenemen dan kan dat natuurlijk ook! -Eet twee uur voor de les begint geen zware maaltijd meer. -Zorg ervoor dat je 10 minuten voor de les aanwezig bent, zodat we in rust kunnen starten en bij de aerial lessen het doek nog van hoogte kunnen verstellen. -Draag tijdens de aerial lessen een shirt met een mouw en draag geen sieraden, zodat we de doeken schoonhouden en niet beschadigen. -Laat je mobiel thuis of laat hem uitgeschakeld in de kleedkamer; -De deur gaat 5 min van tevoren op slot: dus kom op tijd!

En verder…

-Yoga doen we op blote voeten, maar neem sokken mee voor na die tijd en om van de kleedkamer naar de studio te lopen. -Trek makkelijk-zittende kleding aan -Blessure? Meld dit voor de les bij de docent; -Zwanger? Gefeliciteerd! Meld het bij de docent. -Je komt voor jezelf; luister naar je eigen lichaam.

Enjoy!

*Bij (milde) verkoudheidsklachten, hoesten, en/of koorts bij jezelf of je huisgenoten: blijf thuis.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

In de studio zijn matjes, bolsters, dekens, riemen en blokken aanwezig. Als je snel zweet neem je eventueel een handdoek mee. Draag tijdens de aerial lessen een shirt met een mouw en draag geen sieraden, zodat we de doeken schoonhouden en niet beschadigen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Uitschrijven voor een les doe je tot 4 uur van tevoren, zodat de mensen die op een eventuele wachtlijst staan je plekje kunnen overnemen.

What else should I know of?

Zie veelgestelde vragen op www.yogastudionoord.nl