About us

Wil je yoga doen? Leuk! Je bent van harte welkom!

Yogastudio Noord is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, misschien heb je al vaker op een mat gestaan of wil je beginnen met yoga. Alle lessen op het rooster zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Yoga gaat niet om presteren maar om zelf bewust bezig te zijn, ieder op zijn eigen niveau.!

Er worden verschillende lessen aangeboden zoals Yin Yoga, Vinyasa en met Aerial yoga zweef je letterlijk door de lucht in een yogahangmat. Je kunt rustige lessen en actieve lessen volgen en zelf de voordelen van yoga gaan ervaren.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Transportweg 11, 9645 KZ Veendam

Reviews

rating

5.0

12 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Cynthia

26 days ago

Cynthia


User headshot

Anneke

a month ago

goede vriendelijke begeleiding en uitleg


User headshot

Erika

a month ago

Nog maar 1x geweest, maar voelde heel goed en heb nu een maand onbeperkt genomen om het 1 en ander uit te proberen wat goed bij mij past


User headshot

Anja

a month ago

Superfijne lessen!


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Goed om te weten… -In de studio zijn yogamatjes en andere materialen die je tijdens de les mag gebruiken. Maar wil je liever een eigen mat meenemen dan kan dat natuurlijk ook! -Eet twee uur voor de les begint geen zware maaltijd meer. -Zorg ervoor dat je 10 minuten voor de les aanwezig bent, zodat we in rust kunnen starten en bij de aerial lessen het doek nog van hoogte kunnen verstellen. -Draag tijdens de aerial lessen een shirt met een mouw en draag geen sieraden, zodat we de doeken schoonhouden en niet beschadigen. -Laat je mobiel thuis of laat hem uitgeschakeld in de kleedkamer; -De deur gaat 5 min van tevoren op slot: dus kom op tijd! En verder… -Yoga doen we op blote voeten, maar neem sokken mee voor na die tijd en om van de kleedkamer naar de studio te lopen. -Trek makkelijk-zittende kleding aan -Blessure? Meld dit voor de les bij de docent; -Zwanger? Gefeliciteerd! Meld het bij de docent. -Je komt voor jezelf; luister naar je eigen lichaam. Enjoy! *Bij (milde) verkoudheidsklachten, hoesten, en/of koorts bij jezelf of je huisgenoten: blijf thuis.
In de studio zijn matjes, bolsters, dekens, riemen en blokken aanwezig. Als je snel zweet neem je eventueel een handdoek mee. Draag tijdens de aerial lessen een shirt met een mouw en draag geen sieraden, zodat we de doeken schoonhouden en niet beschadigen.
Uitschrijven voor een les doe je tot 4 uur van tevoren, zodat de mensen die op een eventuele wachtlijst staan je plekje kunnen overnemen.
Zie veelgestelde vragen op www.yogastudionoord.nl

Available sports types and activities

 • Aerial yoga

 • Vinyasa yoga

 • Hatha yoga

 • Yin yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here