Yogasite is niet zo maar een yogaschool in Breda. Eigenlijk zijn we meer een grote familie, een yoga community. Naast het 30-tal yogalessen dat we wekelijks geven, leiden we yogadocenten op met als basis Pralaya Yoga en Aruna Yoga. We vinden het heel belangrijk, dat jij je veilig en gezien voelt. Alleen zo kun je echt ontspannen en jezelf ontwikkelen. De soorten yoga die we geven zijn: YogaFlow, Easy Flow Yoga, Aerial Yoga, Power Yoga, Aruna Yoga, Pralaya Yoga, Yin Yang Yoga en Restorative Yoga.

show more

Contact

Ratings

4.8
106 ratings, 22 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
15 days ago

The best voice in yoga ever !! Dorinda is a gift from god As soon as we can, I sign up as a full time Member

16 days ago

Feels like home

a month ago

Zeer aan te raden

About the Team

Ellen, Joost, Dorinda en een team van toegewijde docenten en receptiemedewerkers zijn de gezichten van Yogasite. Alle docenten hebben een gedegen opleiding gevolgd. Yoga op een veilige manier beoefenen staat bij Yogasite centraal. Het voorkomen en verhelpen van blessures is waar we goed in zijn.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yogasite?

Bijna alle lessen vinden hun oorsprong in Pralaya Yoga. Dat is een yogavorm, die erop gericht is de zwakkere spieren te versterken, zodat de energie beter kan stromen. Hier versterk je je lichaam. Je creëert rust in je hoofd en balans.

What should I know of the first visit?

Maak gebruik van één van de speciale Introductielessen. Zo haal je meer uit jouw yoga practice. Maar je mag natuurlijk ook altijd gewoon een proefles komen volgen in één van de andere lessen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen. Yogamatten, blokken en dekens zijn in alle zalen aanwezig. Het is wel fijn, als je je eigen handdoek meeneemt om over je mat te leggen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je gereserveerd hebt, maar je kunt toch niet komen, dan kun je tot een half uur voor de les jouw reservering annuleren. Vanwege de grote belangstelling en het beperkte aantal plekken hanteren we voor reserveringen van Aerial Yogalessen een annuleringstermijn van 24 uur voor de les.

What else should I know of?

Kom ervaren welke magie ontstaat, als jij je afstemt op prana, de energie. Het levert je energie, balans en rust op. Daarnaast zien wij veel fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rug- en schouderklachten verdwijnen.