Yogasite is niet zo maar een yogaschool in Breda. Eigenlijk zijn we meer een grote familie, een yoga community. Naast het 30-tal yogalessen dat we wekelijks geven, leiden we yogadocenten op met als basis Pralaya Yoga en Aruna Yoga.

De soorten yoga die we geven zijn: YogaFlow, Easy Flow Yoga, Aerial Yoga, Power Yoga, Aruna Yoga, Pralaya Yoga, Yin Yang Yoga en Restorative Yoga.

show more

Contact

Ratings

4.9
242 ratings, 50 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
9 days ago

Annelies Heijkans

16 days ago

Het voelt altijd weer vertrouwd en als thuiskomen.

23 days ago

Professionele yogastudio met liefdevolle mensen ❤️

About the Team

Ellen, Joost, Dorinda en het team van toegewijde docenten en receptiemedewerkers zijn de gezichten van Yogasite. Alle docenten hebben minstens 1 erkende opleiding gevolgd en hebben een achtergrond in Pralaya Yoga, een yogavorm gericht op het veilig ontwikkelen van functionele kracht en flexibiliteit en het verhogen van je levensenergie.

We vinden het heel belangrijk, dat jij je veilig en gezien voelt. Alleen zo kun je echt ontspannen en jezelf ontwikkelen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yogasite?

Yoga op een veilige manier beoefenen staat bij Yogasite centraal. Het voorkomen en verhelpen van blessures is waar we goed in zijn.

Bijna alle lessen vinden hun oorsprong in Pralaya Yoga. Dat is een yogavorm, die erop gericht is balans te brengen in je lichaam waardoor energie beter kan stromen. Je versterkt je lichaam én creëert rust in je hoofd. De ene keer doe je dit door voor een rustige les te kiezen, een andere keer past een pittige les beter. Jij beslist!

What should I know of the first visit?

Maak gebruik van één van de speciale introductielessen. Hierin word je begeleid in de basishoudingen en ademhaling die in yoga worden gebruikt. Maar je mag natuurlijk ook altijd gewoon een proefles komen volgen in één van de reguliere lessen. Een introductieles is gratis.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen. Yogamatten, blokken, dekens en bolsters zijn in alle zalen aanwezig. Ook is er de mogelijkheid je geleende matje schoon te maken voor en na gebruik. Als je het fijn vindt, kun je je eigen handdoek meenemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je gereserveerd hebt, maar je kunt toch niet komen, dan kun je tot een half uur voor de les jouw reservering annuleren. Vanwege de grote belangstelling en het beperkte aantal plekken hanteren we voor reserveringen van Aerial Yoga lessen een annuleringstermijn van 24 uur voor de les.

What else should I know of?

We kijken er naar uit je bij Yogasite te mogen ontvangen. In de studio of online. Graag tot snel op de mat of bij Yogasite Café!