"In het centrum van Beverwijk ligt Yogaschool de Blauwe Vlinder, een uitnodigende plek waar je je thuis kunt voelen en jezelf en anderen kunt ontmoeten. In onze diverse lessen Yoga, Mindfulness en Pilates staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Zij staan voor tastbare resultaten in body, mind & heart, waar je in het dagelijks leven profijt van hebt. Uniek is de Critical Alignment Yoga speciaal gericht op het verminderen van klachten rondom de wervelkolom. Op loopafstand van het station Beverwijk met rondom de Yogaschool gratis parkeerplaats.

show more

Contact

Reviews

4.8
110 ratings, 22 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
22 days ago

Goede Yoga school!

2 months ago

De yoga school biedt veel expertise op allerlei gebied van yoga vormen. Perfecte kwaliteit.

2 months ago

Goede maatregelen getroffen in deze tijd vanwege de Corona. Alle leden worden goed geïnformeerd. Goede lessen met aandacht voor kwaliteit.

About the Team

Yogaschool De Blauwe Vlinder is opgericht in 2011 en heeft inmiddels en belangrijke plek ingenomen in Beverwijk. De Yogaschool wordt geleid door Elvira Groenland en een fantastisch docenten team. Zij doen er alles aan om de kwaliteit van de lessen hoog te houden door middel van bijscholing. Zo blijven zij op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en kunnen de zorg en aandacht, waarvan zij vinden dat iedereen dit verdient in een les, blijven waarborgen.

Onze missie: Tastbare resultaten waar je in het dagelijks leven profijt van hebt!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yogaschool De Blauwe Vlinder?

Persoonlijke aandacht en kwaliteit die staan voor tastbare resultaten waar je in het dagelijks leven profijt van hebt. Je vind bij ons een divers aanbod van verschillende soorten Yoga en Pilates lessen, leerzame en ontspannen workshops en teacher training tot yogadocent.

What should I know of the first visit?

De ingang is aan de zijkant, C.H. Moensstraat 73, de houten deur met het bordje Yogaschool De Blauwe Vlinder. De achterdeur is altijd geopend en de kruiden thee staat voor je klaar. Parkeren kan gratis 2 uur met een blauwe schijf rondom de school.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Al het materiaal zoals yogamatten is aanwezig. Natuurlijk kan je altijd je eigen yogamat meenemen. Indien je onze mat leent maak deze dan na afloop even schoon voor de volgende deelnemers.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Indien je onverwacht verhinderd bent annuleer de les dan via de Eversports app of mail naar info@yogabeverwijk.nl. Tot 8 uur voor aanvang van de les is annuleren kosteloos.

What else should I know of?

Mocht je advies willen kijk op hun website welke lessen aansluiten bij jouw doelen. Kom je er niet uit mail hen, dan kunnen zij je adviseren. Twijfel je of Yoga of Pilates voor jouw geschikt is door fysieke beperkingen overleg met hen de mogelijkheden!