Prices from

€12.50Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

"In het centrum van Beverwijk ligt Yogaschool de Blauwe Vlinder, een uitnodigende plek waar je je thuis kunt voelen en jezelf en anderen kunt ontmoeten. In onze diverse lessen Yoga, Mindfulness en Pilates staat persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Zij staan voor tastbare resultaten in body, mind & heart, waar je in het dagelijks leven profijt van hebt. Uniek zijn de lessen Critical Alignment Yoga en Fascia Fit Yoga speciaal gericht op het verminderen van klachten rondom nek, schouders en rug. Op loopafstand van het station Beverwijk met rondom de Yogaschool gratis parkeerplaats.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Groenelaan 3, 1942 ED Beverwijk

Reviews

rating

4.8

32 reviews

Room Quality

4.7

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

4.8

Atmosphere

4.9

Price Performance

4.8

Samantha

a month ago

Super yoga school!


gitta

4 months ago

fijne yoga school


Tamara

11 months ago

fijne lessen, duidelijke uitleg en begeleiding..ik wil niet meer zonder


Truus

11 months ago

Super


Further helpful information

About the Team

Yogaschool De Blauwe Vlinder is opgericht in 2011 en heeft inmiddels en belangrijke plek ingenomen in Beverwijk. De Yogaschool wordt geleid door Elvira Groenland en een fantastisch docenten team. Zij doen er alles aan om de kwaliteit van de lessen hoog te houden door middel van bijscholing. Zo blijven zij op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en kunnen de zorg en aandacht, waarvan zij vinden dat iedereen dit verdient in een les, blijven waarborgen. Onze missie: Tastbare resultaten waar je in het dagelijks leven profijt van hebt!

Frequently Asked Questions

Persoonlijke aandacht en kwaliteit die staan voor tastbare resultaten waar je in het dagelijks leven profijt van hebt. Je vind bij ons een divers aanbod van verschillende soorten Yoga en Pilates lessen, leerzame en ontspannen workshops en teacher training tot yogadocent.
De ingang is aan de zijkant, C.H. Moensstraat 73, de houten deur met het bordje Yogaschool De Blauwe Vlinder. De achterdeur is altijd geopend en de kruiden thee staat voor je klaar. Parkeren kan gratis 2 uur met een blauwe schijf rondom de school.
Indien je onverwacht verhinderd bent annuleer de les dan via de Eversports app of mail naar info@yogabeverwijk.nl. Tot 8 uur voor aanvang van de les is annuleren kosteloos.
Al het materiaal zoals yogamatten is aanwezig. Natuurlijk kan je altijd je eigen yogamat meenemen. Indien je onze mat leent maak deze dan na afloop even schoon voor de volgende deelnemers.
Mocht je advies willen kijk op hun website welke lessen aansluiten bij jouw doelen. Kom je er niet uit mail hen, dan kunnen zij je adviseren. Twijfel je of Yoga of Pilates voor jouw geschikt is door fysieke beperkingen overleg met hen de mogelijkheden!

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here