Yogaschool Bhoora is een eigentijdse yogaschool in het centrum van Beverwijk. Bhoora is dagelijks geopend met lessen op elk niveau. Er wordt vooral vinyasa flow yoga en yin yoga gegeven. Wekelijks zijn er ook lessen in yoga nidra en meditatie.

De docenten van Bhoora hechten veel waarde aan respect en liefde voor elkaar. Dik of dun, jong of oud. Iedereen is welkom. Yoga gaat niet om de buitenkant, het is een reis naar binnen. Niet voor niets is het motto van Bhoora: ruimte voor innerlijke verbinding.

De yogaschool is een lichte, prettige ruimte met goede faciliteiten. Leerlingen kunnen altijd gebruik maken van de yogamatten, dekens en kussens. Thee en water is onbeperkt beschikbaar. Parkeren kan op loopafstand en is ’s avonds en in het weekend gratis.

Reviews

4.9
85 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
20 days ago

super!! Ook de live stream practice is heel fijn! dank je wel!

20 days ago

Love it!

2 months ago

Super!

About the Team

Bhoora-eigenaar Ewout ontdekte de kracht van yoga tijdens een extreem drukke periode.

De burn-out die volgde zorgde voor de eerste gang naar een yogaschool. Eenmaal op de mat ontdekte Ewout wat stress en adrenaline deden met lichaam en geest. En hoe yoga zorgde voor het vinden van een nieuwe balans. Alle docenten bij Bhoora hebben honderden uren aan opleidingen gevolgd. Yoga is voor hen een manier van leven geworden. De echte yogales begint voor hen als ze van de mat afstappen.

De ervaringen uit de les kun je meenemen naar de problemen van alle dag: een boze collega, een leeg schap in de supermarkt of muurvast staan in de spits. Als je dan nog kunt genieten van geluksmomentjes zoals een heerlijke espresso, kindertekening of een liedje op de radio dan heeft yoga je daarbij geholpen!

Questions and Answers

Why should I visit Yogaschool Bhoora Beverwijk?

Bhoora werkt met een vrije inloop en niet met vaste groepen. Kom naar een les als je daar zin in hebt. Reserveren of annuleren kan tot 90 minuten van tevoren. Er is geen minimumaantal deelnemers voor een les om deze door te laten gaan. Abonnementen zijn flexibel en maandelijks opzegbaar.

What should I know of the first visit?

Het is verstandig om een uur van tevoren niet meer te eten of te drinken. Twintig minuten voor de les is de deur open. De docent hoort graag of je al eerder yoga gedaan hebt en of je mogelijke blessures hebt. Leerlingen wordt gevraagd om mobiele telefoons uit te schakelen n sporthorloges af te doen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

In de yogaschool is materiaal dat gratis gebruikt kan worden. Yoga wordt beoefend op een mat die voorkomt dat de leerling uitglijdt tijdens de les. Ter ondersteuning worden soms kussens en dekens gebruikt. Na afloop ruimt iedereen de gebruikte spullen op en wordt de yogamat schoongemaakt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Tot anderhalf uur voor het begin van de les kan de inschrijving kosteloos geannuleerd worden. Bij een latere annulering of niet aanwezig zijn wordt de les in rekening gebracht. Aan- en afmelden kan alleen via de app van Eversports of de website.

What else should I know of?

Het is een misverstand dat alleen lenige mensen kunnen meedoen aan de lessen. Yoga maakt juist lenig en is zeer waardevol voor mensen die een zittend beroep hebben of korte spieren door voetbal, fitness of hardlopen. Het is belangrijk om te weten dat yoga geen competitie is en dat iedereen het kan.