Yogapoint Leidsche Rijn & Vleuten

Twee moderne locaties waarin alles aanwezig is, van Manduka yogamatten tot bolsters en dekentjes :

 • Leidsche Rijn: Strijkviertel 26, 3454 PM
 • Vleuten: Kees Valkensteinlaan 4, 3451 CJ

Informatie Leidsche Rijn:

Leidsche Rijn heeft een vernieuwde studio op Strijkviertel 26. Deze sfeervolle studio is qua oppervlakte en hoogte een stuk ruimer dan de vorige studio in Leidsche Rijn en heeft onder andere een houten vloer van ruim 200m2. Uiteraard is de studio voorzien van yogamatten en vele hulpmiddelen zoals blokken, riemen, yogastoelen, dekens en bolsters.

Mindful parkeren: op de locatie Strijkviertel kan doordeweeks tussen 09.00 en 19.00 uur niet geparkeerd worden op het terrein van het gebouw. In de buurt zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de ochtendlessen. In de hal hangt een kaartje met parkeersuggesties. Vóór 09:00 uur, ná 19:00 uur en in het gehele weekend kun je van alle parkeerplaatsen op het terrein gebruik maken.

Strijkviertel 26 3454 PM Utrecht

Informatie Vleuten:

Welkom bij Yoga Point Vleuten! Een spiksplinternieuwe, moderne yogastudio in het (winkel)centrum van het oude dorp, achter de Hema.

De studio heeft een industrieel karakter en wordt gekenmerkt door o.a. een schitterende scheidingswand van metaal een (melk)glas. Die wand scheidt de yogazaal van de winkel, waarin je binnenkomt. Achterin de zaal bevind zich een gezellige, ruime kleedkamer, een toilet en een pantry.

Er zijn voldoende matten, bolsters, blokken en dekens aanwezig om elke yogales zo comfortabel mogelijk te maken.

In de winkel worden producten verkocht die in lijn liggen van de yogafilosofie: Mindful cadeau's voor jong en oud! Natuurlijk, biologisch, duurzaam en eerlijk zijn daarbij belangrijke trefwoorden. Maar er is ook een heerlijk gekoeld drankje of een healthy snack voor na de les.

Rondom het winkelcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid. De fiets graag tegen de daarvoor bestemde beugels.

Kees Valkensteinlaan 4 3451 CJ Vleuten

show more

Contact

Ratings

4.6
148 ratings, 30 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.6
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Zeer ervaren docenten, super fijne lessen!

a month ago

Anne is goed bij yogapoint

2 months ago

Top!