Thuis yoga en meditatie doen? Yogaplaza is uitgegroeid tot een yogamerk en heeft sinds 2003 een groeiend aanbod van yoga (ook online) meditatie, lesseries, cursussen en workshops voor iedereen. Sluit je aan bij de Yogaplaza™ community van meer dan 25K enthousiaste yogi's in Nederland en Europa. Regelmatig LIVE lessen, gratis online lessen en natuurlijk de videotheek voor yoga-on-demand. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, maar we werken aan uitbreiding in de rest van Europa. We zien je graag op de mat aan de andere kant van het scherm! Yoga voor iedereen.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Yogaplaza to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Yogaplaza is voor mij al 17 jaar de plek voor fijne yogalessen. Het ook online is het aanbod zo divers dat ik elke dag een andere les kan doen. Top!

About the Team

Yogaplaza is in 2003 opgericht door Nanda Schenkels met een eigen yogastudio en een groothandel in yogabenodigdheden, van waaruit wij vele yogastudio's hebben voorzien in yogamatten en props. In de loop der jaren zijn wij gegroeid en kwam er een mogelijkheid voor andere vestigingen. Sinds 2011 zijn wij succesvol gestart met een online yoga platform onder onze naam Yogaplaza. Yoga docenten hebben de mogelijkheid om via Yogaplaza lessen aan te gaan bieden. Ons motto is yoga voor iedereen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yogaplaza?

Yogaplaza heeft altijd een heel gevarieerd aanbod in yoga- en meditatieslessen, die voor iedereen geschikt zijn ongeacht je ervaring of leeftijd. Boek daarom bij Yogaplaza want er zijn lessen voor iedereen in verschillende stijlen zoals Hathayoga en het pittige buik-billen-benen-yoga. Wil je liever les in de studio maak dan online een afspraak via yogaplaza.nl voor een gratis proefles.

What should I know of the first visit?

We laten je weten wanneer je een gratis proefles komt volgen in onze yogastudio's, wat het protocol is.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

In de studio zijn alle materialen gratis beschikbaar voor onze leden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Afmelden bij ziekte en wanneer je verhinderd bent kan tot +/-15 minuten voor aanvang van de les.

What else should I know of?

Yogaplaza is aangesloten bij de Vereniging van Yogascholen Nederland, SYN Samenwerkende Yogadocenten Nederland en werken uitsluitende met gediplomeerde docenten. Onze yogastudio beschikt over geavanceerde gecertificeerde HEPA-koolstof-filtratiesystemen die 99,9% zuivere lucht afgeven. Alle verdere informatie en FAQ en support lees je hier: https://www.yogaplaza.nl/support/.