About us

‘’Yoganista.. One who's loving being a Yogi and is fond of Yoga activities.. Like a fashionista but with Yoga;)"..

Studio Yoganista is de studio van Marjanne Groeneweg en onderdeel van Yoganista VitaalCoaching..

Studio Yoganista verzorgt haar fysieke Yoga lessen met een Yoganista twist van:

 • Hatha Yoga
 • Yin Yoga
 • Kundalini Yoga

De gezondheid en welzijn van jou als Yoga beoefenaar staat voorop en is gericht op het verbeteren van jouw vitaliteit en weerbaarheid..

Yoganista lessen zijn geschikt voor:

 • Jou als beginnende Yogi
 • Jou als stressreducerende Yogi,
 • Jou als sportieve Yogi
 • Jou als gevorderde Yogi
 • Jou als spirituele Yogi

Wat voor Yogi je ook bent.. je bent van harte welkom zoals je bent..Doe het zoals het bij jou past..

Be inspired.. Be a Yoganista..

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Donkervoortlaan 18a , 3261 NE Oud-Beijerland

Reviews

rating

5.0

5 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Monique

a month ago

Ik heb een proefles gevolg en vond het een fijne les.


User headshot

Ingrid

4 months ago

Marjanne geeft kundige yogalessen in een gezellige sfeervolle ruimte en ze houd rekening met je klachten.


User headshot

Steijger

4 months ago

Marjanne is een fijne en kundige Yoga-docente. Ik volg sinds een jaar haar begeleiding en ik merk dat ik beter slaap. Voor mij is Yoga de ideale tegenhanger naast actievespirten als 35+-voetbal, hardlopen en de sportschool. Aanrader! Stephen Steijger


User headshot

Karin

5 months ago

Fijne yogales in een mooie nieuwe ruimte.


Further helpful information

About the Team

Mijn naam is Marjanne Groeneweg..

VitaalCoach & Personal Trainer & Yogadocente.. eigenaresse van Studio Yoganista en vooral Yoganista in hart en nieren..

Het is mijn passie om je meer bewust te maken van jezelf. Dat de antwoorden altijd in jezelf te vinden zijn. Dat met hoe klein de aanpassingen dan ook (babysteps), je meer en bewuster kan genieten in je leven..

Mijn wens is om te inspireren en geïnspireerd te mogen worden door jou. We een persoonlijke verbinding mogen maken. Dat we samen de wereld mogen inspireren. Dat we elkaar accepteren hoe en wie we zijn. Met respect, wijsheid en veel liefde..

Dat je hoe krachtig en sterk je ook bent, je soms ook hulp nodig hebt of een steun in je rug..

Mijn enthousiasme en passie over mijn ‘being a Yoganista’ geven mij alle levensenergie die ik nodig heb. Dat iedereen die spark van levensenergie voor zichzelf mag ontdekken en ervaren. In wat je ook doet, wie je bent en hoe..

Mijn VitaalCoachingspraktijk is de ondernemersreis in 2012 begonnen en ben sinds 2016 als VitaalCoach bij de Nationale Politie werkzaam geweest tot aan zomer 2021..

De draad weer opgepakt na een anderhalf jarige sabbatical en heb ik in januari 2024 mijn eigen Yogastudio geopend..

Heerlijk om mijn eigen plek weer te hebben waar ik zowel kan coachen, Yogalessen en cursussen kan geven als ook eendaagse retreats kan organiseren..

Mijn ervaring en passie als coach en trainer, die ik bij de Rotterdamse Politie heb kunnen uitdragen, is voor mij van onschatbare waarde. Honderden collega’s kunnen helpen, supporten, stimuleren, inspireren en het beste uit zichzelf te laten halen en zelf zien. Soms met een spiegel, soms met een hart onder de riem, soms een advies of tip en soms door alleen te luisteren en naar hun verhaal te luisteren. De vele verhalen hebben mij dienstbaar, ontroerd, soms verrast, dankbaar en geïnspireerd in mijn werk als VitaalCoach, Personal Trainer en Yogadocente..

Mijn missie is om uit vrijheid te verbinden. Met passie, wijsheid en respect..

Verbinding met jezelf en anderen zorgt voor betere vitaliteit en weerbaarheid..

Zowel fysiek als mentaal. Voor jou en de mensen om je heen. Voor je dierbaren, je collega’s en je omgeving..

Dus let's match en connect..

Vitale groetjes, Sat Naam en Namasté,

Marjanne Groeneweg

Frequently Asked Questions

Yoganista VitaalCoaching verzorgt zowel Fysieke als Online Video on Demand (Klassieke) Hatha Yoga lessen volgens de Sivananda Yoga Traditie met een Yoganista twist.. De Sivananda Yoga Traditie wordt gekenmerkt door de afwisseling van inspanning en ontspanning. De gezondheid en welzijn van jou als Yoga beoefenaar staat voorop en is gericht op het verbeteren van je vitaliteit en weerbaarheid. Deze Hatha Yoga lessen zijn geschikt voor: Jou als beginnende Yogi, die graag persoonlijk wil kennismaken met Yoga op een manier die bij jou past. Jou als gevorderde Yogi, als je verdieping wil in jouw practice. Jou als stressreducerende Yogi, als je kiest voor meer ontspanning en het beter omgaan met stress, een betere concentratie en een beter geheugen. En om gemakkelijker af te sluiten van de hectiek van je dagelijks leven. Jou als sportieve Yogi, die graag een fitter en vooral leniger lichaam wil en ook spierkracht op wil bouwen. Die evt. naast Yoga ook andere sporten beoefent en Yoga als extra toevoegende schakel ter versoepeling en versterking van jouw body & mind in zet. Daarnaast verbeteren de asana’s ook de werking van je zenuwstelsel en van je organen. Jou als spirituele Yogi, als je Hatha Yoga voor je spirituele pad (yana) toepast voor een betere en diepere balans tussen je lichaam en je geest. Te (her)ontdekken wie je daadwerkelijk bent.. Wat voor Yogi je ook bent.. je bent van harte welkom zoals je bent.. Voor zowel de videolessen on demand als voor de fysieke Yogales in eigen Studio Yoganista.. Doe het zoals het bij jou past.. Be inspired.. Be a Yoganista..
BELANGRIJK: Op dit moment hebben we plaats voor 8-9 personen. Reserveer dus tijdig je plekje en kom liever niet onaangekondigd langs (om teleurstelling te voorkomen).. Heb je interesse in Personal Yoga Practice bij jou thuis of online via Zoom? Heb je vragen en/of opmerkingen over je practice? Neem kontakt op via info@yoganistavitaalcoaching. Ook voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek (online)..
Materiaal aanwezig. Evt. voor extra isolatielaag tussen jou en de studiovloer je eigen matje en evt. eigen deken meenemen..
Graag uiterlijk 2 uur van te voren annuleren of kontakt opnemen als het je niet meer tijdelijk lukt.. Dan lossen we het samen op.. Graag uiterlijk 2 uur van te voren voordat de fysieke les op locatie gaat beginnen te cancelen met een geldige reden').. Graag zowel in het bookingssyteem als ook afmelden: info@yoganistavitaalcoaching.nl of via what's app 06 - 46 63 34 76..
Yoganista Yoga wenst je heeeel veel plezier, rust en uitdaging met: · de aangeboden online Yoganista Yogales Video's on Demand, de Meditaties, Savasana's (Eindontspanningen), Breathings en Ontspanningsoefeningen.. · de LIVE ONLINE Yoganista Yogalessen via ZOOM.. · de fysieke Yoganista Yoga groepslessen op locatie in eigen Studio Yoganista (Donkervoortlaan 18a in Oud-Beijerland; gratis parkeren).. Vitale groetjes, Sat Naam en Namasté, Marjanne Groeneweg

Available sports types and activities

 • Yoga

 • Hatha yoga

 • Kundalini yoga

 • Yin yoga

 • Danse

 • Retreats


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here