Yoga Rust is de enige hot yoga studio in Lelystad. De studio bevindt zich in een prachtige, groene omgeving. Hier ervaar je optimale rust!

show more

Contact

Ratings

4.9
80 ratings, 16 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 days ago

Fijne lessen met veel variatie. Nu ook, tijdens mijn zwangerschap, word ik erg goed begeleid bij de verschillende houdingen. Ik raad ‘Yoga Rust’ zeker aan.

2 months ago

Ben er sinds kort bij yoga rust maar ben erg tevreden over de lessen die er gegeven worden. De ruimte waar het gegeven wordt is erg ruim en hygiënisch. Yoga geeft mij rust en de soepelheid die ik nodig heb. Echt een aanrader.

4 months ago

Heel rustgevend. Fijne ervaring. Na de eerste keer gelijk overtuigd.

About the Team

Eigenaresse Ilse geeft alle yogalessen. Zij brengt op een no-nonsens manier yoga aan de man (en vrouw). Ilse vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf is en dat iedereen elkaar met respect behandeld.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Rust?

Yoga Rust is de enige hot yoga studio in Lelystad. De temperatuur voelt aan als een warme, zomerse dag. De studio bevindt zich in een prachtige, groene omgeving. Hier ervaar je optimale rust!

What should I know of the first visit?

Je kan een handdoek meenemen en een flesje water. Yogamatjes en andere benodigdheden zijn aanwezig. Qua kleding adviseren we je niet al te warme kleding aan te doen. Een sportlegging met een sporthemdje volstaat.

Parkeren kan aan de achterzijde van de studio. Je rijdt het erf op, langs de yogastudio en daar zijn de parkeerplaatsen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle yoga benodigdheden zijn in huis en kunnen geleend worden. Graag na gebruik wel schoonmaken met de middelen die in huis zijn.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Graag maximaal 2 uur van te voren afmelden via het reserveringssysteem van Eversports.

What else should I know of?

Je hoeft geen ervaring te hebben, niet lenig te zijn, niet slank. Iedereen is welkom!