Yoga Moyo is dé yoga studio in Haarlem waar je ook "of the beaten track" kunt gaan. In de boutique studio staat kwaliteit boven kwantiteit. De groepen zijn niet groter dan 10 personen. Hierdoor is er genoeg persoonlijke aandacht voor iedereen. De Yoga props die bij Yoga Moyo worden gebruikt bij de yogalessen worden geroemd om de kwaliteit en veelzijdigheid, zodat je altijd het beste uit je yoga practice kunt halen. Na de lessen is er altijd ruimte voor een kopje organic tea, zodat je daarna volledig uitgerust en opgeladen de rest van je dag in kunt gaan. Naast de reguliere lessen bieden ze maandelijks een ruim aanbod aan workshops, specials en trainingen. Yoga Moyo zit in het centrum van Haarlem en is hierdoor goed bereikbaar.

show more

Contact

Reviews

4.9
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Heerlijke yogastudio! Fijn dat er kleine groepen zijn. Ik ben helemaal fan van de Yin Yoga.

5 months ago

Fijne yogastudio en fijne, enthousiaste en deskundige docenten! Doet me erg goed! Jammer van de Corona verstoring!!

7 months ago

Great stidio

About the Team

Yoga Moyo is opgericht door Monique Hasselo Smits en haar man Michiel vanuit de behoefte om meer rust en balans te creëren in het dagelijks leven. En om vanuit dat hoofdkantoor te gaan voelen wat er in je lijf gebeurd.

Haar motto is dan ook ""Uit je hoofd, in je lijf"".

Naast Hatha Yoga docent hebben zij de Yoga Nidra omarmt en zijn specialisten op dit gebied, zij geven hierin ook teacher trainingen. Zij doen dit niet alleen, omdat er verschillende yogavormen worden aangeboden, bestaat het docenten team van Yoga Moyo in totaal uit 10 gekwalificeerde yoga docenten. Allen hebben ruime ervaring en geven met veel passie en enthousiasme de yogalessen bij Yoga Moyo.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Moyo?

Wil je "of the beaten track" gaan dan ben je bij Yoga Moyo aan het juiste adres. Naast de reguliere yogavormen heeft Yoga Moyo vele unieke Yogalessen. Wat dacht je van Stress Release Yoga, Dreamy Yin en Tibetaanse Helende Yoga.

What should I know of the first visit?

Kom je voor het eerst bij Yoga Moyo, zorg dan dat je minimaal 10 minuten vooraf aanwezig bent zodat de docent je rustig kan ontvangen en rondleiden. Neem wanneer je een actieve les volgt een handdoek mee en voor de eindontspanning een paar warme sokken.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Yoga Moyo heeft een ruim assortiment aan yogamatten en yogaprops het is dus niet nodig om eigen spullen mee te nemen. Wanneer je het prettiger vind om je eigen yoga mat mee te nemen, is dit natuurlijk helemaal prima.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je toch niet kunt komen naar de les moet je je afmelden via de website of de app. Hierdoor komt je mat vrij en geef je andere klanten de gelegenheid om de yoga less te kunnen volgen.

What else should I know of?

In de yoga studio is ook een kleine shop waar je yoga en self-care producten kunt kopen. De producten zijn met zorg geselecteerd en dus van hoge kwaliteit.