Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Yoga Lab is een prachtige yogastudio in hartje Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt. Door een van de ervaren docenten uit hun hechte team zal je hartelijk ontvangen worden in de sfeervolle, serene studio met uitzicht op een groene binnentuin. Met een groepsgrootte van max 15 personen, blijft er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Het lesaanbod is breed, voor alle leeftijden en niveaus. Alle materialen zijn in de studio aanwezig.

De yogastijl heet Natural Alignment Yoga. Het natuurlijk uitlijnen van het lichaam (zowel in rust als in beweging) staat in alle lessen centraal waardoor je ervaart hoe je lichter en efficiënter kunt bewegen. 'Beweeg zoals je gemaakt bent om te bewegen' is dan ook hun motto. Technisch goed onderbouwde lessen waar vooral de kennis gebruikt wordt als ondersteuning van de ervaring. En die ervaring werkt door in het dagelijkse leven!

Yoga Lab is tevens bekend als aanbieder van TRE (Tension Releasing Exercises) met aanbod van vele workshops, opleidingen en privelessen. Een unieke, lichaamsgerichte methode om op natuurlijke wijze je lichaam te ontladen van vastgehouden spanning.

Daarnaast is er een groot aanbod van unieke workshops en yogareizen.

Op loopafstand van Amsterdam centraal station en de metro langszij, is de studio makkelijk bereikbaar voor iedereen. Wees welkom!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Koningsstraat 36 , 1011 EW Amsterdam

Reviews

rating

4.9

7 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.4

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Mathilde

2 years ago

Top!


User headshot

Maroesja

3 years ago

na jarenlang zoveel geleerd te hebben in de studio, geniet ik nu van de online lessen. een uitkomst, niet alleen tijdens lockdowns, maar ook daarbuiten. fijne, gedegen en heldere lessen van ervaren docenten.


User headshot

Docent

4 years ago

Top les! Als je rugklachten hebt moet je hier zijn.


User headshot

Sandra

4 years ago

Amazing classes!


Further helpful information

About the Team

Yoga Lab bestaat uit een hecht team van ervaren docenten. Zo'n 20 jaar geleden hebben het stel Daan Timmers en Patric Booi Yoga Lab opgericht. Sinds 2008 is Yoga Lab gevestigd in de huidige locatie nabij de Nieuwmarkt, waar vervolgens het team is gegroeid met 6 enthousiaste ervaren docenten. Op dit moment geven deze docenten met name de wekelijkse groepslessen en verzorgen Patric en Daan de workshops, opleiding, reizen en privelessen. Kwaliteit qua inhoud van de les maar ook van lesbekwaamheid van de docenten staat hoog in het vaandel. Hun gezamenlijke motto is: 'Beweeg zoals je gemaakt bent om te bewegen', wat ervaren wordt in iedere les. De grootste drive voor iedere docent is het begeleiden van mensen naar een vrijere staat van zijn. Verfrissend!

Frequently Asked Questions

In de sfeervolle, lichte studio van Yoga Lab voel je je al snel thuis. Geen receptie maar direct contact met je docent en met een groepsgrootte van max 15 mensen blijft de sfeer persoonlijk. Ervaren docenten, goed onderbouwde yoga en TRE, unieke workshops en reizen. Een aanrader!
Kom je voor een proefles, dan zal je eerst door de docent wegwijs gemaakt worden in de studio. De kleedkamer maakt onderdeel uit van de ruimte waardoor je oog houdt op je eigen spullen. Aan het einde van de les kan je kiezen of je gebruik wilt maken van onze voordelige introductiekaart.
Al het materiaal is aanwezig. Je hoeft enkel wat loszittende kleding mee te nemen. Een eigen matje meenemen mag natuurlijk ook. In de studio is ook materiaal te koop indien je zelf thuis aan de slag wilt.
Afmelden voor een les kan gratis tot 4 uur van tevoren. Dit kan je makkelijk doen via de mobiele app of via onze website. Afmeldingen binnen 4 uur zullen van je tegoed afgaan.
Voor Yoga Lab is het belangrijk dat je lessen vindt waarin je kunt groeien vanuit plezier. Begin vooral met een of twee proeflessen om lessen uit te proberen om te voelen wat jou het meeste voedt. Vanaf 1 juli 2020 biedt Yoga Lab 'hybride' lessen aan, dwz dat de les die in de studio gegeven wordt, zowel in de studio als online gevolgd kan worden. Alvast veel plezier!

Available sports types and activities

 • Alignment Yoga

 • Mild Alignment Yoga

 • Tension Releasing Exercises

 • Online Class

 • Restorative Yoga

 • Posture therapy

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here