About us

Bij Yoga Geeft Energie kun je in Capelle aan den IJssel en Rotterdam aangename yogalessen volgen.

De vorm van yoga die wordt gegeven is een combinatie van Hatha Yoga, Integrale Yoga en Yin Yoga. Een rustige vorm van yoga, dus met veel aandacht voor jouw eigen grenzen en de ademhaling. Aan het einde van de les is er altijd een ontspanningsoefening of een meditatie. Door de lessen heen zit een 'mindfulle' benadering geweven. Dat wil zeggen dat je continu bewust wordt gemaakt van wat er speelt en wat jij voelt in jouw lichaam. Behalve dat je leniger en soepeler zal worden, zul je ook meer rust in je hoofd gaan krijgen na verloop van tijd. Je kunt de moeilijke momenten in het leven beter aan.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Tsjaikovskistraat 1 , 2901 HM Capelle aan den IJssel

Reviews

rating

4.8

33 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.6

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Tanja

19 days ago

Top!


User headshot

Astrid

20 days ago

Pauline en Anne zorgen voor een fijne sfeer


User headshot

Andrea

23 days ago

Heerlijke les en een hele fijne lerares


User headshot

Brigitte

a month ago

Een aanrader om je aan te melden.


Further helpful information

About the Team

De lessen worden gegeven door Anne van Leeuwen (oprichtster van Yoga Geeft Energie), Pauline van Gelderen & Marike Bruinsma. De vorm van Yoga die door de docenten wordt gegeven is een mix van Integrale Yoga, Hatha Yoga en Yin Yoga. Naast het geven van yogalessen, organiseert Anne van Leeuwen ook meditatie-avonden en yogaweekenden. Op de gratis meditatie-app Insight Timer kun je verschillende meditaties van haar beluisteren. Het is ook mogelijk om jouw congres of seminar door middel van een bijzondere ontspanningsoefening of meditatie door Anne van Leeuwen te laten openen, waardoor de nieuwe informatie/kennis die tijdens het evenement wordt overgebracht beter blijft hangen.

Frequently Asked Questions

"Eindelijk mag ik voelen hoe het met mij gaat...." wordt vaak gezegd. Je leert bewuster naar je lichaam te luisteren en ook in het dagelijks leven deze grenzen te respecteren. De yoga in combinatie met de ontspanning/meditatie aan het einde van de les zorgt dat de beleving uniek is.
De eerste les is een (gratis) proefles. Voor beginners en gevorderden. De nadruk ligt namelijk op het (leren) accepteren en bewaken van jouw eigen grenzen. Ervaar zelf of deze yogavorm jou aanspreekt! Als het je aanspreekt, dan ben je van harte welkom om te blijven deelnemen aan de lessen.
Op alle locaties zijn yogamatjes aanwezig, maar het is ook mogelijk om je eigen matje mee te nemen. Verder nemen veel mensen een grote handdoek mee voor op het matje en een fleecedekentje om over je heen te leggen tijdens de ontspanning aan het einde van de les. Trek makkelijk zittende kleding aan.
Dan meld je jezelf af in de app en kijk je of je op een andere dag/tijdstip een les kunt volgen. En zo is er een plek beschikbaar voor iemand anders in de zaal.
Wat de reden ook is om yoga te gaan volgen, zodra je eenmaal de lessen gaat volgen, zul je merken dat yoga een belangrijke aanvulling in je leven zal worden. Je krijgt een steeds grotere behoefte om naar binnen te keren en de stilte in jezelf op te zoeken. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust.

Available sports types and activities

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here