Bij Yoga Geeft Energie kun je in Capelle aan den IJssel en Rotterdam aangename yogalessen volgen.

De vorm van yoga die wordt gegeven is een combinatie van Hatha Yoga, Integrale Yoga en Yin Yoga. Een rustige vorm van yoga, dus met veel aandacht voor jouw eigen grenzen en de ademhaling. Aan het einde van de les is er altijd een ontspanningsoefening of een meditatie. Door de lessen heen zit een 'mindfulle' benadering geweven. Dat wil zeggen dat je continu bewust wordt gemaakt van wat er speelt en wat jij voelt in jouw lichaam. Behalve dat je leniger en soepeler zal worden, zul je ook meer rust in je hoofd gaan krijgen na verloop van tijd. Je kunt de moeilijke momenten in het leven beter aan.

show more

Contact

Ratings

4.8
90 ratings, 18 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
7 days ago

Helen

14 days ago

Anne is een warm mens die ons altijd meeneemt in haar reis. Super fijne les, iedere week anders. Altijd een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. En een meditatie als eindontspanning!

7 months ago

Ik ben zeer tevreden

About the Team

De lessen worden gegeven door Anne van Leeuwen (oprichtster van Yoga Geeft Energie). Anne heeft haar basisopleidingen bij Integrale Yoga Nederland gevolgd en blijft zich continu op allerlei gebieden bijscholen. Inmiddels heeft zij jarenlange ervaring in lesgeven. Naast het geven van yogalessen, organiseert Anne van Leeuwen ook meditatie-avonden en yogaweekenden. Op de gratis meditatie-app Insight Timer kun je verschillende meditaties van haar beluisteren. Het is ook mogelijk om jouw congres of seminar door middel van een bijzondere ontspanningsoefening of meditatie door Anne van Leeuwen te laten openen, waardoor de nieuwe informatie/kennis die tijdens het evenement wordt overgebracht beter blijft hangen.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Yoga Geeft Energie?

"Eindelijk mag ik voelen hoe het met mij gaat...." wordt vaak gezegd. Je leert bewuster naar je lichaam te luisteren en ook in het dagelijks leven deze grenzen te respecteren.

De yoga in combinatie met de ontspanning/meditatie aan het einde van de les zorgt dat de beleving uniek is.

What should I know of the first visit?

De eerste les is een (gratis) proefles. Voor beginners en gevorderden. De nadruk ligt namelijk op het (leren) accepteren en bewaken van jouw eigen grenzen. Ervaar zelf of deze yogavorm jou aanspreekt! Als het je aanspreekt, dan ben je van harte welkom om te blijven deelnemen aan de lessen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Op alle locaties zijn yogamatjes aanwezig, maar het is ook mogelijk om je eigen matje mee te nemen. Verder nemen veel mensen een grote handdoek mee voor op het matje en een fleecedekentje om over je heen te leggen tijdens de ontspanning aan het einde van de les. Trek makkelijk zittende kleding aan.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Dan meld je jezelf af in de app en kijk je of je op een andere dag/tijdstip een les kunt volgen. En zo is er een plek beschikbaar voor iemand anders in de zaal.

What else should I know of?

Wat de reden ook is om yoga te gaan volgen, zodra je eenmaal de lessen gaat volgen, zul je merken dat yoga een belangrijke aanvulling in je leven zal worden. Je krijgt een steeds grotere behoefte om naar binnen te keren en de stilte in jezelf op te zoeken. Hierdoor ervaar je meer innerlijke rust.