Prices from

€15.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Geniet van Yoga op een unieke locatie. In onze yogaruimte met vloerverwarming is het aangenaam warm, vol rust. Daarnaast worden er lessen verzorgt in de kas en in de zomer buiten in de yogatuin. Van harte welkom bij Yoga de Zonnetuin.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Bangert 2A, 1696 AA Oosterblokker

Reviews

rating

4.9

10 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.5

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Jennie

9 days ago

Weldaad voor de mens, fijne lessen


User headshot

Anja

2 months ago

A.v.N


User headshot

Saskia

7 months ago

Fijne lessen


User headshot

Brenda

8 months ago

BdB


Further helpful information

About the Team

Wij werken met een enthousiast docenten team die vol passie hun vak uitdragen. We zien er naar uit om jouw moment van rust en ontspanning te mogen verzorgen!

Frequently Asked Questions

Van harte welkom bij Yoga de Zonnetuin! Leuk dat je mee komt doen. Parkeren kan op eigen terrein. Volg de bordjes vanaf daar voor Yogatuin en de kas - Yogaruimte 2. Voor de binnenlocatie volg je het bordje Yogaruimte 1 en loop je onder de overkapping door. Het is prettig om schone kleding te dragen waar je je makkelijk in kunt bewegen. Verder kun je een flesje water meenemen en iets warms (bijv. vest/sokken) voor de ontspanning. Als je het fijn vindt, kun je een kwartiertje eerder komen en legt de docente je graag iets meer uit over de les.
Matten, kussentjes en dekens zijn aanwezig in Yogaruimte 1 en 2. Voor de buitenlessen in de Yogatuin is het nodig om zelf een badhanddoek of yogamatje meenemen. Met daarnaast een dekentje en iets warms voor de ontspanning.
Heb je een les geboekt maar lukt het toch niet voor je om te komen? Annuleer aub zo vroeg mogelijk je geboekte les of uiterlijk een half uur van tevoren. Dan kan jouw plekje mogelijk door iemand anders ingevuld worden en behoudt je je credit/ les voor een ander moment.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here