About us

Geniet van Yoga op een unieke locatie. In onze yogaruimte met vloerverwarming is het aangenaam warm, vol rust. Daarnaast worden er lessen verzorgt in de kas en in de zomer buiten in de yogatuin. De diepste ontspanning vind je in jezelf. Je bent van harte welkom.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Bangert 2A , 1696 AA Oosterblokker

Reviews

rating

4.9

13 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.5

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Hannie

3 days ago

Mooie les


User headshot

Ilse

a month ago

Nu 1x geweest, 100% tevreden. Echt een grote toevoeging.


User headshot

Martina

7 months ago

Prima yogaschool


User headshot

Jennie

10 months ago

Weldaad voor de mens, fijne lessen


Further helpful information

About the Team

Wij werken met een enthousiast docenten team die vol passie hun vak uitdragen. We zien er naar uit om jouw moment van rust en ontspanning te mogen verzorgen!

Frequently Asked Questions

Van harte welkom bij Yoga de Zonnetuin! Leuk dat je mee komt doen. Parkeren kan op eigen terrein. Voor de binnenlocatie volg je het bordje Yogaruimte 1 (rechts) en loop je onder de overkapping door naast de grote schuur. Voor de Yogatuin en de kas volg je de bordjes naar links langs de kas. Het is prettig om schone kleding te dragen waar je je makkelijk in kunt bewegen. Verder kun je een flesje water meenemen en iets warms (bijv. vest/sokken) voor de ontspanning. Als je het fijn vindt, kun je voor de eerste les een kwartiertje eerder komen. Dan legt de docente je graag iets meer uit over de les. De yogaruimte is 15 minuten voor aanvang van de les geopend. Zorg dat je voldoende optijd aanwezig bent voor een ontspannen begin van jouw les.
Matten, kussentjes en dekens zijn aanwezig. Voor de buitenlessen in de Yogatuin is het nodig om zelf een badhanddoek of yogamatje meenemen. Daarnaast kun je een dekentje en iets warms meenemen voor de ontspanning.
Heb je een les geboekt maar lukt het toch niet voor je om te komen? Annuleer aub zo vroeg mogelijk onder 'Mijn Boekingen' of uiterlijk tot vier uur van tevoren. Dan kan jouw matje door iemand anders ingevuld worden en behoud je je deelname/ les voor een ander lesmoment in de maand.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here