Yoga Centrum Oosterwold

Yoga Centrum Oosterwold

Add to Favorites

Unfavorited heart

Share

share venue profile

About us

Yoga Meirink is verhuist.. In Almere Oosterwold staat inmiddels een prachtig centrum, volledig van hout en energie neutraal. Ons Yoga Centrum Oosterwold. Sinds het pand in september 2020 zijn deuren opende en nu ook weer na de lock down, worden nog steeds een aantal lessen online aangeboden. Dagelijks worden verschillende lessen in de zaal aangeboden. Sinds de opening verzorgen wij ook yoga opleidingen, bijzondere festivaldagen, workshops en retreats. Op dit moment zijn er lessen in Slow Fllow Odaka Yoga, Odaka Flow Yoga, Power Odaka Yoga, Yin Yoga, Yolates, Kundalini, Meditatie, Aikido en Tai Chi. Speciale yoga lessen zijn er voor zwangeren, voor vrouwen in de periode na de bevalling, voor baby's en dreumesen, voor kleuters en voor kinderen vanaf 9 jaar en natuurlijk voor alle volwassenen. Aikidolessen worden aangeboden voor volwassenen en voor jeugd vanaf 8 jaar. Voor de 5 tot 8 jarigen zijn er voorbereidende Aiki Gym lessen. Tijdens bijzondere activiteiten komen er Do-In, Vinyasa, Yoga Nidra, Cranio-sacraal-therapie of andere paassende activiteiten bij. Odaka Yoga is een rustige, zeer bewuste flow van één houding naar de andere. Je komt meer in het moment en wordt op alle vlakken sterker en flexibeler. Yin Yoga is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Door langer in de houdingen te blijven leer je volledig te ontspannen, fysiek en mentaal. Meditatie kalmeert je gedachtestroom. Je keert meer naar binnen, wordt rustiger en mentaal sterker. Do-In is een heerlijk speelse les waarbij je de energie in al jouw meridianen harmoniseert. Na deze les voel je je energiek en ontspannen. Kundalini werkt ook voornamelijk met de energie in je lichaam. Op alle vlakken word je sterker en flexibeler. Vinyasa is een krachtige flow van yogahouding naar yogahouding. Yoga Nidra wordt vertaald met yoga slaap. In deze les blijf je rustig liggen en laat je je door de stem van de docent meenemen op een ontspannende reis. Aikido is een krijgskunst en wordt vertaald met de weg van harmonie.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Ban Zhaoweg 10 , 1349LN Almere

Reviews

rating

5.0

13 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Femke

9 months ago

Fijne les, toegankelijk en hele mooie plek


User headshot

Marjolein

9 months ago

Marjolein van E.


User headshot

Anna

11 months ago

Fijne locatie met een divers aanbod aan lessen.


User headshot

Hugo

11 months ago

Fijne rustige, persoonlijke sfeer.


Further helpful information

About the Team

Petra Meirink heeft Yoga Meirink enkele jaren geleden opgericht. Zij is een ervaren docente voor Odaka Yoga, Yolates, Yin Yoga en Meditatie. Zij is geregistreerd bij Yoga Alliance en verzorgt wekelijkse lessen en opleidingen. In haar team begroet zij uitsluitend gecertificeerde docenten die een geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd. Aarjan Meirink is door de Judobond Nederland erkende Aikido leraar en ondersteunt Yoga Meirink zeker in het actuele proces van ontwikkeling tot Yoga Aikido Centrum met raad en daad. Beata Wiggen heeft meerdere yoga opleidingen gevolgd en verdiept zich op dit moment in Kundalini. Hanneke Verduyn is een zeer ervaren Tai Chi docente.

Frequently Asked Questions

Kom binnen bij Yoga Meirink en voel je direct op je gemak. Laat je meenemen op de prachtige reis die Yoga of Aikido heet. Nog is het in Nederland uitsluitend bij Yoga Meirink mogelijk om Odaka Yoga lessen en opleidingen te volgen. Lees hier meer over op www.meirink.nl
Online lessen zijn heerlijk thuis te volgen. Je kunt je eigen plekje mooi inrichten, als je wilt je eigen muziek draaien en heerlijk genieten. Zolang wij alleen buiten les kunnen geven, zijn er geen kleedkamer of wc beschikbaar. Wij houden ons aan de door het RIVM aanbevolen "Corona-regels". 1. Heb je verkoudheidsverschijnselen of COVID-19? Blijf dan liever thuis. Zo hoeven wij je niet alsnog weg te sturen. 2. Vermijd het openbaar vervoer. 3. Groet elkaar met Namasté i.p.v. handen schudden: Plaats je handen voor je borst, met de handpalmen tegen elkaar en groet door een lichte buiging. 4. Ontsmet je handen voor de les begint. Neem je eigen ontsmettingsmiddel mee of gebruik de gel die door Yoga Meirink klaar wordt gezet. 5. We houden afstand van elkaar, minimaal 1,5 m. Er liggen isolatiematjes op de grond verdeeld, met de nodige onderlinge afstand. Deze matjes worden voor begin van de les ontsmet. Leg je eigen matje en doekje bovenop. 6. Breng je eigen mat en andere benodigdheden mee. Heb je geen eigen matje? Meld dat dan in een mail naar yoga@meirink.nl. 7. Er is geen kleedruimte en ook geen wc beschikbaar. Houd daar rekening mee en gebruik jouw toilet thuis voordat je naar de les komt. 8. Heb je hooikoorts? Of doet de zon je weleens niesen? Meld dat van tevoren om verontrusting te voorkomen. En nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes die je graag zelf weer mee naar huis neemt. 9. En hands-on adjustments zullen in deze periode niet geboden worden. Dat betekent dat er alleen verbaal wordt gecorrigeerd.
Op dit moment breng je het liefst je eigen dingen mee, zoals een mat, een doek voor op de mat, een (meditatie-) kussen en eventueel een deken. De deken heb je sowieso bij de Yoga Nidra nodig. Maar ook in de andere lessen kan het fijn zijn om het voor jezelf aan het einde van de les wat warmer te kunnen maken. Als je de nodige dingen niet hebt, mail dan naar yoga@meirink.nl. Dan zorgen wij voor ontsmette extra materialen.
Je kunt in eversports de les annuleren. Ben je daarmee op tijd, dan krijg je eventueel betaalde bedragen gerestitueerd.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here