About us

In de 1 op 1 training is er maximaal aandacht op techniek en uitvoering. Door de joint mobility oefeningen zorg je ervoor dat je lijf soepel en jong blijft. Deze mobility oefeningen zijn niet belastend voor je gewrichten waardoor je gemakkelijk meerdere herhalingen kunt maken. Door de beweging leer je je lichaam om functioneel te bewegen wat meteen de brug is naar het functioneel bewegen. Hier doe je ook kracht oefeningen, veelal rustig en gecontroleerd uitgevoerde bewegingen die de functie van het lichaam stimuleert. Het zorgt dat ervoor dat alle houdingen en posities die het lichaam van nature (als kind nog) kan maken verbeteren. Functies die door te lange verwaarlozing slechter geworden zijn of zelfs helemaal verdwenen. Wanneer het lichaam het aankan introduceren we intensiteit voor het resultaat en realisme. Soms moet je snel en plotseling bewegen in het leven en een sprintje trekken heeft diepgewortelde invloeden op ons hormonale stelsel. Kortom: Pijnvrij sporten. Zonder blessures en met resultaat. Dat ga je doen door kracht en flexibiliteit te combineren met behulp van persoonlijke begeleiding en trainingen op maat. Trainingslocaties zijn: Go Outdoor gym - Anthony Fokkerweg 3, Amsterdam Kettlebell Outdoor - Oosterpark, Amsterdam Strongfit Headquarters - Diemen Noord

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Broekzijdselaan 29, 1391 ZA Abcoude

Reviews

rating

5.0

3 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Rohit

9 months ago

Volcmar is very knowledgeable and focuses a lot on movement and technique. We also have a lot of fun working outside in a small group.


User headshot

Saskia

a year ago

Saskia


User headshot

Daisy

a year ago

Kwaliteit! En veel plezier. Volcmar heeft enorm veel kennis in huis op het gebied van krachttraining, mobiliteit, voeding en een gezonde leefstijl. Allround coach en trainer.


Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here