Vaaren wil een community vormen van 'buiten’ mensen . Het uitgangspunt is om mensen buiten te laten spelen en te verbinden met de natuur en eigen natuur.

De activiteiten die worden ondernomen in de buitenlucht zijn met een totaalaanpak waar iedereen zich welkom mag voelen. Er is ruimte voor zelfexpressie. Vaaren inspireert mensen tot een gezonde actieve levensstijl in verbinding met de natuur en zorgdragend voor moeder natuur.

BUITENSPELEN - Laat je kind uit!

NATUUR - Alles is met elkaar verbonden. We maken deel uit van de natuur. We zijn afhankelijk van de bijen en bomen.

VERBINDING - Verbinding met jezelf vinden in de natuur. Vrij zijn. Zelfexpressie. Onze natuurlijke staat van zijn.

GEZONDHEID - Alles start met voldoende energie hebben om te kunnen bijdragen en te creëren. Daar ben je als mens zelf verantwoordelijk voor.

AVONTUUR - Iedere dag is weer een avontuur. We houden van micro avonturen. Kleine dingen.

BALANS - Surfen is balanceren op water. Het hele leven draait om balans. Eb en vloed.

show more

Contact

Ratings

5
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
24 days ago

Weer een toptraining van Anne!

4 months ago

WJV

About the Team

Vaaren bestaat uit een groep professionele coaches, surfinstructeurs en trainers. We houden van eindeloos buitenspelen, op trip gaan, blij worden van kleine dingen en ons te verbinden met een tribe. De waterfamilie.

De kracht van Vaaren is samen mooie activiteiten creëren om mensen te inspireren, te verbinden en een eigen koers te varen. Wees welkom!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Vaaren | Buitentrainingen en -coaching?

Vaaren neemt je mee naar buiten, in de vorm van watertrainingen en coaching. De flow van de zee, het gegronde van het bos, Individual of in groepsverband. Voor ieder wat wils. Check op www.vaaren.nl voor ons volledige aanbod.

What should I know of the first visit?

Doe je mee met een watertraining dan is het ons advies om eerst een surfles te nemen bij bijvoorbeeld onze vrienden van The Shore op Scheveningen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle watertrainingen zijn in wetsuit en met softtop. Het advies is om een eigen wetsuit mee te nemen. Een sofftop zit bij de training ingegrepen tijdens de maanden maart t/m oktober. In de winterperiode is een eigen wetsuit en board noodzakelijk.

Bij de watertrainingen vanaf The Shore in de maanden maart t/m oktober is er de mogelijkheid om een wetsuit te huren voor 5 euro. Softtop zit inbegrepen bij de training.

Bij de watertrainingen vanaf Het Puntje in de maanden april t/m september is er geen mogelijkheid om een wetsuit te huren. Softtop zit inbegrepen bij de training.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Stuur een mail naar info@vaaren.nl of een appje naar 06-41909259.

What else should I know of?

Alle watertrainingen worden gegeven door surfcoaches met jarenlang ervaring en up-to-date lifesavingspapieren. De trainingen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers en de omstandigheden.

Bij extreem weer zoals onweer of bij windkracht 7 of harder gaat de training niet door.

Let er goed op waar de training wordt gegeven. Vaaren werkt met twee locaties in de maanden maart t/m oktober: The Shore en Het Puntje.

In het laag seizoen zijn de trainingen vanaf het Noorderstrand op Scheveningen. Er zijn op dat moment geen omkleedfaciliteiten. De watertrainingen worden in die periode gevolgd met eigen materiaal: wetsuit en surfboard (advies een sofftop).