Vaaren | Buitentrainingen en -coaching

Vaaren | Buitentrainingen en -coaching

  Vaaren | Buitentrainingen en -coaching

  Vaaren | Buitentrainingen en -coaching

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

   About us

   Vaaren wil een community vormen van 'buiten’ mensen . Het uitgangspunt is om mensen buiten te laten spelen en te verbinden met de natuur en eigen natuur. De activiteiten die worden ondernomen in de buitenlucht zijn met een totaalaanpak waar iedereen zich welkom mag voelen. Vaaren inspireert mensen tot een gezonde actieve levensstijl in verbinding met de natuur en zorgdragend voor moeder natuur. BUITENSPELEN - Laat je kind uit! NATUUR - Alles is met elkaar verbonden. We maken deel uit van de natuur. We zijn afhankelijk van de bijen en bomen. VERBINDING - Verbinding met jezelf vinden in de natuur. Vrij zijn. Zelfexpressie. Onze natuurlijke staat van zijn. GEZONDHEID - Alles start met voldoende energie hebben om te kunnen bijdragen en te creëren. Daar ben je als mens zelf verantwoordelijk voor. AVONTUUR - Iedere dag is weer een avontuur. We houden van micro avonturen. Kleine dingen. BALANS - Surfen is balanceren op water. Het hele leven draait om balans. Eb en vloed.

   Amenities

   • VENUE_AMENITY_SANITARY

    Showers

   • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

    Food

   • VENUE_AMENITY_SHOP

    Shop

   • VENUE_AMENITY_WELLNESS

    Wellness

   • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

    Changing rooms

   • VENUE_AMENITY_PARKING

    Parking lot

   • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

    Card Payment

   Location

   Strandweg 2 , 2583 Den Haag

   Reviews

   rating

   5.0

   2 reviews

   Room Quality

   5.0

   Friendliness & Service

   5.0

   Cleanliness

   5.0

   Atmosphere

   5.0

   Price Performance

   5.0

   User headshot

   Dorien

   a year ago

   Weer een toptraining van Anne!


   User headshot

   Wieger

   a year ago

   WJV


   Further helpful information

   About the Team

   Vaaren bestaat uit een groep professionele coaches, surfinstructeurs en trainers. We houden van eindeloos buitenspelen, op trip gaan, blij worden van kleine dingen en ons te verbinden met een tribe. De waterfamilie. De kracht van Vaaren is samen mooie activiteiten creëren om mensen te inspireren, te verbinden en een eigen koers te varen. Wees welkom! Ruurd, Marcello, Anne, Jason, Nadine, Guus en Niek.

   Frequently Asked Questions

   Vaaren neemt je mee naar buiten, in de vorm van watertrainingen en coaching. De flow van de zee, het gegronde van het bos, Individual of in groepsverband. Voor ieder wat wils. Check op www.vaaren.nl voor ons volledige aanbod.
   Doe je mee met een watertraining dan is het ons advies om eerst een surfles te nemen bij bijvoorbeeld onze vrienden van The Shore op Scheveningen.
   Alle watertrainingen zijn in wetsuit en met softtop. Het advies is om een eigen wetsuit mee te nemen. Een sofftop zit bij de training ingegrepen tijdens de maanden maart t/m oktober. In de winterperiode is een eigen wetsuit en board noodzakelijk. Bij de watertrainingen vanaf The Shore en Boca Grandi in de maanden maart t/m oktober is er de mogelijkheid om een wetsuit te huren voor 5 euro. Softtop zit inbegrepen bij de training. LET OP, in de wintermaanden (nov - maart) zijn de watertrainingen met eigen materiaal van de locatie van The Shore. Dus eigen wetsuit en board (voorkeur sofftop). Er zijn geen omkleedfaciliteiten helaas.
   Stuur een mail naar info@vaaren.nl of een appje naar 06-41909259.
   Alle watertrainingen worden gegeven door surfcoaches met jarenlang ervaring en up-to-date lifesavingspapieren. De trainingen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers en de omstandigheden. Bij extreem weer zoals onweer of bij windkracht 7 of harder gaat de training niet door. Let er goed op waar de training wordt gegeven. Vaaren werkt met twee locaties in de maanden maart t/m oktober: The Shore en Boca Grandi. The Shore en Boca Grandi hebben omkleedfaciliteiten en douches. Tevens is er de mogelijkheid om voor of na de training lekker een bakkie te doen en te chillen. In het laag seizoen, november t/m februari, zijn de trainingen vanaf het Noorderstrand op Scheveningen. Er zijn op dat moment geen omkleedfaciliteiten. De watertrainingen worden in die periode gevolgd met eigen materiaal: wetsuit en surfboard (advies een sofftop).

   Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here