United.Yoga houdt van Amsterdam en van Jivamukti Yoga, gelooft in de magie van yoga en wil dat graag met jou delen. United.Yoga is de eerste dedicated Jivamukti Yoga school in de stad. Je kunt de studio vinden in een bruisende en historische buurt waar oud en nieuw samenkomen. De studio zit in een monumentaal pakhuis aan de Hoogte Kadijk, het oude scheepvaartgebied van de stad. Een buurt met een attitude en een verhaal. United.Yoga’s thuis is een grote, lichte ruimte, vlakbij het Centraal Station, om de hoek van de binnenstad, de huiskamer van de Oostelijke eilanden en de Plantagebuurt, en de buurtgenoot van het Scheepvaartmuseum, Nemo en Artis. Makkelijk te bereiken met de fiets en het OV.

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

Über das Team

Volgens sommigen is Jivamukti Yoga de punkrock van yoga. Niet alleen fysiek pittige, creatieve asana lessen, maar een mix met spiritueel activisme en aandacht voor de oude yoga teachings en filosofie.

Anna is 800 Hour Jivamukti ® Yoga Certified teacher. Geboren in Rusland en practiced yoga sinds 2005. In 2014 deed ze haar Jivamukti Yoga opleiding in New York.

Sharon is 300 Hour Jivamukti ® Yoga Certified teacher. Geboren en getogen in Amsterdam en haar oma was al yogaleraar. Ze stapt al 17 jaar op haar mat en deed haar Jivamukti Yoga opleiding in 2016 in India.

Lizzy is 300 Hour Jivamukti ® Yoga Certified teacher. 15 jaar geleden probeerde al verschillende stijlen uit, maar alles viel op zijn plek toen ze met Jivamukti Yoga in aanraking kwam. In 2016 deed ze de opleiding in New York.

Fragen und Antworten

Warum sollte ich United.Yoga besuchen?

United.Yoga is de eerste dedicated Jivamukti Yoga school in Amsterdam. Waar 3 certified teachers deze inspirerende yogastijl met je delen op een unieke plek op de rand van Amsterdam Centrum en Oost.

Was muss ich für meinen ersten Besuch wissen?

Je kan het monumentale pakhuis D'Oude Peliekaan niet missen! En zodra je binnen bent wijzen de leraren je de weg. Iedereen is welkom, en alle lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Jij bent United.Yoga!

Muss ich eigenes Equipment bringen oder kann ich mir auch etwas ausborgen?

United.Yoga zorgt voor alles, er zijn matjes, yoga props zoals blokken, bolsters, dekens en riemen. Maar uiteraard is je eigen matje ook welkom! De studio gebruikt trouwens als enige in de stad de allerbeste yogamatten, omdat de leraren dat belangrijk vinden. Jouw practice, daar gaat het om.

Was soll ich tun wenn ich gebucht habe aber doch nicht kommen kann?

Laat dat dan alsjeblieft z.s.m. aan de studio weten. Grote kans dat de studio iemand anders met je plek blij kan maken! En er is dan zeker nog een andere les die week die je misschien beter uitkomt.

Was sollte ich sonst noch wissen?

United.Yoga dat ben jij! Anna, Lizzy en Sharon hebben de studio opgericht omdat ze geloven in een Amsterdamse Jivamukti Yoga Tribe. Dus kom met een open mind en laat je meevoeren door deze yogastijl uit New York. United.Yoga weet zeker dat Jivamukti Yoga will rock your socks off!