United.Yoga houdt van Amsterdam en van Jivamukti Yoga, gelooft in de magie van yoga en wil dat graag met jou delen. United.Yoga is de eerste dedicated Jivamukti Yoga school in de stad. Je kunt de studio vinden in een bruisende en historische buurt waar oud en nieuw samenkomen. De studio zit in een monumentaal pakhuis aan de Hoogte Kadijk, het oude scheepvaartgebied van de stad. Een buurt met een attitude en een verhaal. United.Yoga’s thuis is een grote, lichte ruimte, vlakbij het Centraal Station, om de hoek van de binnenstad, de huiskamer van de Oostelijke eilanden en de Plantagebuurt, en de buurtgenoot van het Scheepvaartmuseum, Nemo en Artis. Makkelijk te bereiken met de fiets en het OV.

show more

Contact

Reviews

5
33 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
24 days ago

My favorite. Always great. I enjoy every minute of the online meditation classes. I hope to do a classroom course one day when I am back in Amsterdam.

2 months ago

Vera Gerät morning meditation. Tank you :-D

3 months ago

very english

About the Team

Volgens sommigen is Jivamukti Yoga de punkrock van yoga. Niet alleen fysiek pittige, creatieve asana lessen, maar een mix met spiritueel activisme en aandacht voor de oude yoga teachings en filosofie.

Anna is 800 Hour Jivamukti ® Yoga Certified teacher. Geboren in Rusland en practiced yoga sinds 2005. In 2014 deed ze haar Jivamukti Yoga opleiding in New York.

Sharon is 300 Hour Jivamukti ® Yoga Certified teacher. Geboren en getogen in Amsterdam en haar oma was al yogaleraar. Ze stapt al 17 jaar op haar mat en deed haar Jivamukti Yoga opleiding in 2016 in India.

show more

Questions and Answers

Why should I visit United.Yoga?

United.Yoga is de eerste dedicated Jivamukti Yoga school in Amsterdam. Waar 3 certified teachers deze inspirerende yogastijl met je delen op een unieke plek op de rand van Amsterdam Centrum en Oost.

What should I know of the first visit?

Je kan het monumentale pakhuis D'Oude Peliekaan niet missen! En zodra je binnen bent wijzen de leraren je de weg. Iedereen is welkom, en alle lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Jij bent United.Yoga!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

United.Yoga zorgt voor alles, er zijn matjes, yoga props zoals blokken, bolsters, dekens en riemen. Maar uiteraard is je eigen matje ook welkom! De studio gebruikt trouwens als enige in de stad de allerbeste yogamatten, omdat de leraren dat belangrijk vinden. Jouw practice, daar gaat het om.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Laat dat dan alsjeblieft z.s.m. aan de studio weten. Grote kans dat de studio iemand anders met je plek blij kan maken! En er is dan zeker nog een andere les die week die je misschien beter uitkomt.

What else should I know of?

United.Yoga dat ben jij! Anna, Lizzy en Sharon hebben de studio opgericht omdat ze geloven in een Amsterdamse Jivamukti Yoga Tribe. Dus kom met een open mind en laat je meevoeren door deze yogastijl uit New York. United.Yoga weet zeker dat Jivamukti Yoga will rock your socks off!