Tula yogastudio Amsterdam

Tula is een boutique yoga studio in de Spaarndammerbuurt, Amsterdam West.

In kleine groepen (max 15 personen) worden diverse yoga, meditatie en mindfulness lessen aangeboden.

Er wordt gewerkt met ervaren en gediplomeerde docenten die zich richten op een persoonlijke manier van lesgeven, met veel aandacht voor het individu. Door de ontspannen en ongedwongen sfeer is Tula zeer toegankelijk voor iedereen van alle niveaus.

Zowel actieve als meditatieve vormen van yoga staan op het rooster dat ongeveer 30 lessen per week bevat. Daarnaast worden er regelmatig workshops en speciale lessen georganiseerd.

Een aanvraag doen

Hier kan je Tula yogastudio Amsterdam eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

4.6
10 Reviews, 2 Recenties
 • Ruimte kwaliteit
  4.5
 • Vriendelijkheid & service
  5
 • Hygiëne
  4
 • Prijs/kwaliteit
  4.5
 • Sfeer
  5

Geef je mening!

Recensie schrijven
3 jaar geleden

Fantatische yoga locatie en persoonlijke begeleiding. Ik train voor de triathlon en ben yoga gaan doen ter voorkoming van blessures. Na een eerste les hebben ze mij advies gegeven wat voor yoga lessen ik het beste kon gaan volgen. Super dus!

3 jaar geleden

Een superknusse yoga school in Amsterdam West. Ik heb voor Vinyasa Flow level 2 gekozen, omdat ik al wat ervaring heb in Yoga. Deze lessen waren goed op niveau en hebben mij verder gebracht. Ik kan Tula Yoga zeker aanraden. En ze hebben heerlijke thee :)