Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates

Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates

  Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates

  Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

   About us

   Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates is een nieuwe locatie voor therapie en pilates training in Zandvoort opgericht door Jorinda Rietmulder. Er zijn verschillende therapeuten werkzaam bij Therapiehuis Zandvoort met vele interesses. Allen kenmerken zich door de diepgang en holistische benadering. Het lichaam kan niet worden benaderd alsof het 1 dimensionaal is. Het lichaam, voeding, gedachtes, emotie, gedrag, aangeleerde gewoontes etc etc alles speelt mee en is een onderdeel van jou. Kortom we behandelen de persoon met de klacht. Even iets over de Pilates: Pilates is een bijzondere training en overlap tussen deze twee werelden (therapie en lichaamsgerichte sport) en vanuit wetenschappelijk onderzoek kan pilates training goed worden ingezet voor de lage rug en bij nekklachten. Wel, voor alle klachten eigenlijk, maar voor lage rug en nekklachten is er al bewijs vanuit de wetenschap. Pilates Mat wordt door Maddy Landi gegeven, als zomer actie ter introductie van Therapiehuis Zandvoort.

   Amenities

   • VENUE_AMENITY_SANITARY

    Showers

   • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

    Food

   • VENUE_AMENITY_SHOP

    Shop

   • VENUE_AMENITY_WELLNESS

    Wellness

   • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

    Changing rooms

   • VENUE_AMENITY_PARKING

    Parking lot

   • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

    Card Payment

   Location

   Hogeweg 56a , 2042 GJ Zandvoort

   Reviews

   rating

   5.0

   1 reviews

   Room Quality

   5.0

   Friendliness & Service

   5.0

   Cleanliness

   5.0

   Atmosphere

   5.0

   Price Performance

   5.0

   User headshot

   Sylvia

   2 months ago

   Afgelopen weken heb ik bij therapiehuis Zandvoort een aantal Pilates lessen gedaan en die zijn superfijn! Goede begeleiding, duidelijke tips en je hebt echt het gevoel wat gedaan te hebben na afloop. Zeker een aanrader!


   Further helpful information

   About the Team

   Therapeuten: Jorinda is ook fysio-manueel en orofaciaal therapeut met specialisatie hoofdpijn, tinnitus, aangezichtpijn en duizeligheid screening en behandeling. Jorinda komt uit de dans, na de moderne dansopleiding te hebben afgemaakt in Amsterdam heeft zij ervoor gekozen om therapeut te worden en de kennis over beweging en het lichaam in te zetten voor training/ behandeling van andere mensen. Pilates met apparaten (equipment) lessen worden door Jorinda gegeven als fysiotherapeutische behandeling en/of Medische Trainings Therapie. Meer over Jorinda als therapeut kan je vinden: back2feet.nl Enid Meereboer is een ervaren voetreflexologe en geeft daarbij ook ontspannende voetmassages en meridiaantherapie Meer over Enid als therapeut kan je vinden: enidreflexologie.nl Bianca van de Zeijdeveld is heel divers opgeleid als therapeut. Je kan bij haar terecht voor personal yoga training, massage en orthomoleculair therapie. Ze is lifestyle coach en werkt 1 op 1 met je, opweg naar een beter leven. Meer over Bianca als therapeut kan je vinden: Oerrijkleven.nl en ayurvedictouch.nl Gast docenten: Maddy Landi komt speciaal deze zomer de pilates mat op het strand geven voor Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates. Maddy komt uit Amerika is een ervaren docent en is al bekend in Amsterdam en Haarlem. Zijn lessen zijn speels, met dans en yoga elementen. Maddylandi.com Anne Hopman zal regelmatig te boeken zijn in ons Therapiehuis Zandvoort. Zij geeft workshops ademcirkels en orthomoleculaire voedings adviezen. anne@burobroccoli.nl Nadja Ernst geeft yoga workshops voor de menopauze (hormoon yoga) en ayurvedische voedings adviezen en tips. food-and-ojas.ch (kies de Engelse of Duitse versie in het menu)


   Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here