Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

"Verbind, Groei en Ontdek bij The Yoga District - Jouw Reis naar Innerlijke Balans en Welzijn!"

Bij The Yoga District begrijpen we dat het leven een reis is, en we zijn er om je te begeleiden op het pad naar innerlijke balans en welzijn. Onze diverse en inclusieve gemeenschap biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt verbinden met jezelf en anderen.

Laat onze ervaren instructeurs je leiden door verkwikkende yogasessies, krachtige bootcamp-trainingen en vormgevende bodyshape-workouts. Hier kun je groeien, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en spiritueel.

Of je nu een beginner bent die nieuw is in de wereld van welzijn, of een doorgewinterde yogi of sporter die nieuwe uitdagingen zoekt, bij The Yoga District vind je een plek waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen.

Stap binnen bij The Yoga District en laat ons je gids zijn op je reis naar een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven. Ontdek wat mogelijk is en vind jouw eigen pad naar welzijn.

🧘‍♀️🏋️‍♀️💪 Verbind, Groei en Ontdek met ons bij The Yoga District! 🕉️ Namasté!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

H. de Boerstraat 33 , 2481 XW Woubrugge

Reviews

rating

4.9

5 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Janneke

4 months ago

Fijne lessen!


User headshot

Marli

a year ago

Yoga


User headshot

Sanne

a year ago

Rustgevend, fijn en toegankelijk


User headshot

Cathy

a year ago

lekker bezig geweest


Further helpful information

About the Team

Persoonlijke aandacht en professionele docenten.

Wat The Yoga District zo bijzonder maakt, is de toewijding aan het creëren van een inclusieve en gastvrije omgeving voor mensen van alle niveaus en achtergronden. Bij ons gaat het niet alleen om het beoefenen van yoga, maar ook om het omarmen van een holistische levensstijl die lichaam en geest verrijkt.

Onze ervaren en gepassioneerde yogadocenten begeleiden je op een reis van zelfontdekking, waarbij ze aandacht besteden aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde beoefenaar die verder wil groeien, bij The Yoga District vind je de ondersteuning die je nodig hebt.

Daarnaast bieden we diverse yogalessen aan, variërend van dynamische vinyasa flows tot ontspannende yin-yoga, zodat je altijd een les vindt die bij je past. Onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen moedigt elkaar aan om te groeien en te bloeien, zowel op de mat als daarbuiten.

Frequently Asked Questions

De diversiteit aan yogalessen is ook een kenmerk dat het Yoga District onderscheidt. Van rustige en meditatieve lessen tot meer dynamische en uitdagende stijlen, er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar ontspanning en stressvermindering of juist je kracht en flexibiliteit wilt vergroten, de gevarieerde lesroosters bieden talloze mogelijkheden om aan je persoonlijke doelen te werken. Een ander hoogtepunt van het Yoga District is de prachtige locatie zelf. Gelegen te midden van groene velden en kabbelende waterwegen, biedt deze plek een serene omgeving die uitnodigt tot rust en reflectie. Het is de ideale ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven, waar je kunt genieten van de stilte en je kunt verbinden met de natuur om je heen. Bovendien organiseert het Yoga District regelmatig workshops en evenementen om de yogagemeenschap samen te brengen en verdere verdieping te bieden. Van meditatiecirkels tot yogaretreats, er is altijd wel iets interessants te beleven. Deze extra mogelijkheden stellen je in staat om je yoga-ervaring verder te verrijken en je kennis te vergroten. Dus, als je verlangt naar een plek waar je kunt ontspannen, opladen en werken aan jezelf, dan is het Yoga District in Woubrugge een waardevolle bestemming. Stap binnen in deze oase van rust en welzijn, waar je wordt omarmd door een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die streven naar een gezond en gebalanceerd leven. Kom en ontdek het zelf, je zult er geen spijt van krijgen
Reserveer je les altijd via het online reserveringssysteem. Drink en eet niet te veel vlak voor de les. Zorg dat je gedurende de dag voldoende drinkt. Draag soepel zittende kleding of kleding waarin jij je gemakkelijk kunt bewegen. In de studio is geen omkleedgelegenheid aanwezig. · Er is wel ruimte voor je jas en je schoenen. In de zaal zijn schoenen, tassen en een mobiele telefoon niet toegestaan. · De studio gaat 15/20 minuten van te voren open voor de les en sluit 15/20 minuten na de laatste les. · Als je voor het eerst komt, kom dan iets eerder, zodat je tijd hebt om even de settelen en je weg te vinden. · Heb je een blessure of ben je zwanger? Geef dit dan voor aanvang door aan de docent
Neem je tijd om een aantal verschillende matten uit te proberen of schaf er na verloop van tijd zelf een aan. Dit uit hygienische overwegingen. Bij sommige lessen maken we gebruik van andere materialen zoals blokken, riemen, yogakussens en bolsters. Deze staan in de kasten en hoef je dus niet zelf mee te nemen. De docent geeft tijdig aan wat je wel of niet nodig hebt.
Om voor een ieder genoeg ruimte te kunnen houden is reserveren voor de les nodig. Ben je onverwachts verhinderd, zorg er dan voor dat je het plekje weer vrijmaakt voor iemand anders. Tot 3 uur voor aanvang van de les kan je kostenloos annuleren. Als je wel ingeschreven staat en je komt zonder bericht niet, dan zal de losse les in rekening gebracht worden.
Zit de les van jouw keuze vol? Je kunt er dan voor kiezen om je op de wachtlijst te laten plaatsen. Sta je op de wachtlijst en komt er een plekje vrij dan krijg je een mail om je opnieuw aan te melden voor de les. Wij worden heel blij van een beoordeling van u, Laat een review achter via: https://g.page/r/CUtkfyGdfy0oEAI/review

Available sports types and activities

 • Yoga

 • Bootcamp

 • Miscellaneous

 • Meditation

 • Hatha yoga

 • Yin yoga

 • Power yoga

 • Children yoga

 • Mindfulness

 • Bodyfit

 • Reiki

 • Yin Yang Yoga

 • Sound Healing

 • Breathwork

 • Breathing exercises

 • Senior Yoga

 • Mindful Yoga

 • Do-In Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here