Bij The Yoga Church bieden we Vinyasa, Hatha, Yin en Nidra yoga en Ground Control Pilates. Ook bieden wij speciale lessen aan met Rug & Schouderyoga. Je krijgt les in een prachtige serene omgeving en we gebruiken alleen de beste materialen. Je ben niet alleen een student maar wordt als gast op een warme en gastvrije manier ontvangen. De studio is gevestigd in Medisch Centrum het Oude Dorp in de oude kerk van Amstelveen. Lessen zijn in het Nederlands of Engels.

show more

Contact

Ratings

5
45 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Great!

2 months ago

Personal attention in a cozy environment. I look forward to every lesson.

6 months ago

Very personal experience. Love the smaller size classes . Very welcoming atmosphere.

About the Team

De eigenaresse van The Yoga Church Amstelveen is Nathalie van der Veer. Na een carrière van 17 jaar in de commerciële en financiële dienstverlening met het geven van yogales als bijbaan, was in 2019 de tijd rijp: het was tijd om een eigen yogastudio te beginnen en alle tijd te besteden aan het geven van yogales. Het is Nathalie's missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de rust en ontspanning die yoga brengt. Dit genieten komt bij The Yoga Church Amstelveen tot uiting in kleinschalige klassen, individuele aandacht en een hoge standaard voor gastvrijheid. Bij The Yoga Church Amstelveen ben je niet alleen een yoga of pilates student, maar ook gast. Door deze benadering kan elke bezoeker van The Yoga Church Amstelveen maximaal genieten van de tijd voor, op en na de mat.

show more

Questions and Answers

Why should I visit The Yoga Church Amstelveen?

Bij The Yoga Church Amstelveen krijg je veel individuele aandacht en je wordt verzorgd als een gast. Je krijgt les op een prachtige locatie die bijdraagt aan het gevoel van sereniteit en rust. De school is prachtig ingericht, superschoon en we gebruiken alleen de beste materialen.

What should I know of the first visit?

De ingang van The Yoga Church Amstelveen is de hoofdingang van de kerk. Trap op, en dan eerste deur links. Er zijn geen douches en omkleden kan in het toilet beneden aan de trap. Alles ligt klaar voor je klas, daar heb je zelf dus geen omkijken naar.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij The Yoga Church Amstelveen zijn alle materialen die je nodig kan hebben voor de les aanwezig. Ook normale handdoeken kan je bij ons gebruiken. Als je graag een speciale anti-slip handdoek gebruikt op je mat mag je die zelf meenemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je hebt geboekt en je kan niet komen, dan kun je mailen naar info@theyogachurch.nl. Voor jaar- en maandabonnementen heeft dit geen gevolgen. Voor 10-strippenkaarten en personal training graag een afzegging 24 uur van tevoren. Als je later afzegt wordt de les afgeboekt of in rekening gebracht.

What else should I know of?

The Yoga Church Amstelveen is gevestigd in een prachtige eeuwenoude kerk. Dit geeft een geweldige sfeer, maar het kan soms ook koud zijn. Neem dus een extra laagje mee wat je eventueel aan kan trekken.