The Yoga Church Amstelveen

The Yoga Church Amstelveen

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Bij The Yoga Church bieden we Vinyasa, Hatha, Yin en Nidra yoga en Ground Control Pilates. Ook bieden wij speciale lessen aan met Rug & Schouderyoga. Je krijgt les in een prachtige serene omgeving en we gebruiken alleen de beste materialen. Je ben niet alleen een student maar wordt als gast op een warme en gastvrije manier ontvangen. De studio is gevestigd in Medisch Centrum het Oude Dorp in de oude kerk van Amstelveen. Lessen zijn in het Nederlands of Engels.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Dorpsstraat 36 , 1182 JE Amstelveen

  Reviews

  rating

  5.0

  9 reviews

  Room Quality

  5.0

  Friendliness & Service

  5.0

  Cleanliness

  5.0

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  unfulfilled rating score

  4.9

  User headshot

  Lina

  a year ago

  Great!


  User headshot

  Victoria

  a year ago

  Personal attention in a cozy environment. I look forward to every lesson.


  User headshot

  Erika

  2 years ago

  Very personal experience. Love the smaller size classes . Very welcoming atmosphere.


  User headshot

  Mimi

  2 years ago

  Het was een fijne ervaring. Mooie omgeving, fijne begeleiding en een warm welkom


  Further helpful information

  About the Team

  De eigenaresse van The Yoga Church Amstelveen is Nathalie van der Veer. Na een carrière van 17 jaar in de commerciële en financiële dienstverlening met het geven van yogales als bijbaan, was in 2019 de tijd rijp: het was tijd om een eigen yogastudio te beginnen en alle tijd te besteden aan het geven van yogales. Het is Nathalie's missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de rust en ontspanning die yoga brengt. Dit genieten komt bij The Yoga Church Amstelveen tot uiting in kleinschalige klassen, individuele aandacht en een hoge standaard voor gastvrijheid. Bij The Yoga Church Amstelveen ben je niet alleen een yoga of pilates student, maar ook gast. Door deze benadering kan elke bezoeker van The Yoga Church Amstelveen maximaal genieten van de tijd voor, op en na de mat.

  Frequently Asked Questions

  Bij The Yoga Church Amstelveen krijg je veel individuele aandacht en je wordt verzorgd als een gast. Je krijgt les op een prachtige locatie die bijdraagt aan het gevoel van sereniteit en rust. De school is prachtig ingericht, superschoon en we gebruiken alleen de beste materialen.
  De ingang van The Yoga Church Amstelveen is de hoofdingang van de kerk. Trap op, en dan eerste deur links. Er zijn geen douches en omkleden kan in het toilet beneden aan de trap. Alles ligt klaar voor je klas, daar heb je zelf dus geen omkijken naar.
  Bij The Yoga Church Amstelveen zijn alle materialen die je nodig kan hebben voor de les aanwezig. Ook normale handdoeken kan je bij ons gebruiken. Als je graag een speciale anti-slip handdoek gebruikt op je mat mag je die zelf meenemen.
  Als je hebt geboekt en je kan niet komen, dan kun je mailen naar info@theyogachurch.nl. Voor jaar- en maandabonnementen heeft dit geen gevolgen. Voor 10-strippenkaarten en personal training graag een afzegging 24 uur van tevoren. Als je later afzegt wordt de les afgeboekt of in rekening gebracht.
  The Yoga Church Amstelveen is gevestigd in een prachtige eeuwenoude kerk. Dit geeft een geweldige sfeer, maar het kan soms ook koud zijn. Neem dus een extra laagje mee wat je eventueel aan kan trekken.

  Available sports types and activities

  • Faszien & Yin Yoga

  • Hatha yoga

  • Meditation

  • Rückenyoga

  • Vinyasa Flow

  • Pilates Mat

  • Yin yoga

  • Yoga


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here