About us

Bootcamp in Eindhoven bij The Running Ant is sporten in groepsverband én in de buitenlucht; de ingrediënten om energie te krijgen! Energie om gemotiveerd aan je conditie te werken, energie om je fitter te voelen, energie om uiteindelijk lekker in je vel te zitten en te genieten van het leven. The Running Ant maakt gebruik van verschillende materialen om te variëren qua inhoud en opzet van de trainingen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor oefeningen altijd lichamelijk verantwoord zijn. Door de variatie in trainingen worden deelnemers steeds op een andere manier uitgedaagd om het beste uit hunzelf en de groep te halen. Wordt de ene keer de focus gelegd op specifieke spiergroepen, de andere keer bestaat de bootcamp uit cardio oefeningen. The Running Ant vindt plezier hebben belangrijk. Regelmatig worden ook activiteiten buiten de trainingen om georganiseerd zoals een pubquiz of een gezamenlijke deelname in obstakelruns.De groepen bestaan uit zowel mannen als vrouwen (vanaf 16 jaar) en zijn geschikt voor elk fitness niveau; het maakt niet uit hoe getraind je bent, meedoen kan altijd! The Running Ant kiest bewust voor het maximaal aantal van 18 personen, zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer. Een lekkere beat op de achtergrond en een kop thee na afloop zorgen ervoor dat je iedere keer weer met plezier traint.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Schutterlaan 34 , 5632 JT Eindhoven

Reviews

rating

4.9

28 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Nicky

2 months ago

Altijd superleuke trainingen! Heel gevarieerd, samen met een gezellige groep sportievelingen. En altijd tot in de puntjes voorbereid, waarbij we gebruik maken van veel verschillende, goede materialen


User headshot

Danny

3 months ago

gezellige sfeer


User headshot

Kim

4 months ago

Het was een leuke bootcamp les was met een gezellige groep, ik kom met veel energie en voldoening uit de training.


User headshot

Chine

4 months ago

dit is een bootcamp training die je nooit beu van wordt. je zult geen spijt hebben dat je bent gegaan. ondanks regen, wind, en sneeuw altijd blije gezichten te zien 😁


Further helpful information

Frequently Asked Questions

The Running Ant maakt gebruik van verschillende materialen om te variëren qua inhoud en opzet van de trainingen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor oefeningen altijd lichamelijk verantwoord zijn. Door de variatie in trainingen worden deelnemers steeds op een andere manier uitgedaagd om het beste uit hunzelf en de groep te halen. Wordt de ene keer de focus gelegd op specifieke spiergroepen, de andere keer bestaat de bootcamp uit cardio oefeningen. The Running Ant vindt plezier hebben belangrijk. Regelmatig worden ook activiteiten buiten de trainingen om georganiseerd zoals een pubquiz of een gezamenlijke deelname in obstakelruns.
Als je voor het eerst komt, is het fijn als je 10 minuten eerder kan komen. Zo kan je de locatie bekijken, kan je vragen stellen en kan ik je wat extra uitleg over de training geven. Zo weet je van te voren al hoe de training eruit ziet en wat je kan verwachten. Een flesje water zul je ook nodig hebben, zodat je af en toe wat kan drinken tijdens de training. Verder hoef je niks mee te nemen, wij zorgen voor alle matten en materialen.
The Running Ant zorgt voor alle materiaal.
Mocht je de training niet redden is een telefoontje of app erg fijn.
Kleding Je kan gewoon sportkleding aan. Als het koud is, draag dan verschillende lagen, zo kan je altijd iets uit doen als je het warm krijgt. Sportschoenen met genoeg grip zorgen er voor dat je niet uitglijdt als het gras nat is.

Available sports types and activities

 • Fitness

 • Bootcamp

 • Belly, butt and thigh workout

 • CrossTraining

 • Crossbody (HIIT)


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here