Bootcamp in Eindhoven bij The Running Ant is sporten in groepsverband én in de buitenlucht; de ingrediënten om energie te krijgen! Energie om gemotiveerd aan je conditie te werken, energie om je fitter te voelen, energie om uiteindelijk lekker in je vel te zitten en te genieten van het leven. The Running Ant maakt gebruik van verschillende materialen om te variëren qua inhoud en opzet van de trainingen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor oefeningen altijd lichamelijk verantwoord zijn. Door de variatie in trainingen worden deelnemers steeds op een andere manier uitgedaagd om het beste uit hunzelf en de groep te halen. Wordt de ene keer de focus gelegd op specifieke spiergroepen, de andere keer bestaat de bootcamp uit cardio oefeningen. The Running Ant vindt plezier hebben belangrijk. Regelmatig worden ook activiteiten buiten de trainingen om georganiseerd zoals een pubquiz of een gezamenlijke deelname in obstakelruns.De groepen bestaan uit zowel mannen als vrouwen (vanaf 16 jaar) en zijn geschikt voor elk fitness niveau; het maakt niet uit hoe getraind je bent, meedoen kan altijd! The Running Ant kiest bewust voor het maximaal aantal van 18 personen, zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer. Een lekkere beat op de achtergrond en een kop thee na afloop zorgen ervoor dat je iedere keer weer met plezier traint.

show more

Contact

Ratings

5
110 ratings, 22 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Top

7 months ago

Hele fijne trainingen

7 months ago

top

Questions and Answers

Why should I visit The Running Ant Bootcamp?

The Running Ant maakt gebruik van verschillende materialen om te variëren qua inhoud en opzet van de trainingen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor oefeningen altijd lichamelijk verantwoord zijn. Door de variatie in trainingen worden deelnemers steeds op een andere manier uitgedaagd om het beste uit hunzelf en de groep te halen. Wordt de ene keer de focus gelegd op specifieke spiergroepen, de andere keer bestaat de bootcamp uit cardio oefeningen. The Running Ant vindt plezier hebben belangrijk. Regelmatig worden ook activiteiten buiten de trainingen om georganiseerd zoals een pubquiz of een gezamenlijke deelname in obstakelruns.

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst komt, is het fijn als je 10 minuten eerder kan komen. Zo kan je de locatie bekijken, kan je vragen stellen en kan ik je wat extra uitleg over de training geven. Zo weet je van te voren al hoe de training eruit ziet en wat je kan verwachten. Een flesje water zul je ook nodig hebben, zodat je af en toe wat kan drinken tijdens de training. Verder hoef je niks mee te nemen, wij zorgen voor alle matten en materialen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

The Running Ant zorgt voor alle materiaal.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht je de training niet redden is een telefoontje of app erg fijn.

What else should I know of?

Kleding Je kan gewoon sportkleding aan. Als het koud is, draag dan verschillende lagen, zo kan je altijd iets uit doen als je het warm krijgt. Sportschoenen met genoeg grip zorgen er voor dat je niet uitglijdt als het gras nat is.