About us

The Human Fabrique bevindt zich op 5 minuten van het centrum van Haarlem in een natuurrijke omgeving. Een holistisch movement centrum waar bewegen en creatie in de breedste zin van het woord de rode draad is. The Human Fabrique is een community waarin bewegen, gezondheid en creatie belangrijke elementen zijn. The Human Fabrique is een plek waar een vast lesrooster wordt aangeboden met yoga, Pilates en movementlessen. Daarnaast zijn er events op gebied van gezondheid en levensinspiratie op gebied van een holistische lifestyle. THF is ontstaan vanuit de passie van Angie in bewegen en yoga en die te willen delen met zoveel mogelijk mensen. Waarom? Omdat ze zelf heeft ervaren dat bewegen en yoga haar minder stress geeft, meer rust in hoofd en lichaam ervaart en zich gezonder en gelukkiger voelt. Met een achtergrond in Docent Lichamelijke opvoeding en vele jaren werkzaam te zijn geweest in sportscholen, yogascholen, health boutiques en sportscholen opende ze in oktober 2019 de deuren van The Human Fabrique. In The Human Fabrique kan en mag een hoop. Je stapt er blanco in en komt er gekleurd weer uit.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Henk van Turnhoutpad 2 , 2034 JL Haarlem

Reviews

rating

4.9

40 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Naomi

28 days ago

Top


User headshot

angelique

a month ago

Sfeervolle professionele studio


User headshot

Carla

a month ago

Bijzondere locatie!


User headshot

Kirki

5 months ago

A great find!


Further helpful information

About the Team

"What is a teacher? I'll tell you; it's not someone who is teaching something. But someone who inspires the student to give of her best in order to discover what she already knows". - Paulo Coelho Het team van The Human Fabrique heeft ieder een eigen verhaal en achtergrond. Dans, docent lichamelijke opvoeding, kunstzinnige therapie, management, coaching, maatschappelijk werk, masseur... Wel hebben ze een gezamenlijke passie in bewegen welke ze met plezier delen. Meet the team en schrijf je in bij een les om dit te ervaren!

Frequently Asked Questions

Je kan kosteloos parkeren bij de studio op de parkeerplaats. Je bent welkom vanaf 10 minuten voor de lestijd. Belangrijk is dat je aan de docent aangeeft of er enige lichamelijke klachten zijn of blessures uit het verleden die nog van invloed zijn op het functioneren.
Wij hebben alle attributen voor de lessen in huis. Er zijn yogaprops en dekentjes aanwezig in de studio. Je mag je eigen mat mee nemen mocht je dat fijn vinden. Tijdens dansenlessen verwachten we van je dat je binnenschoenen aan hebt tijdens de dans lessen. Het is absoluut verboden buitenschoenen te dragen in de zaal, kleedkamer en keuken. Dit vanwege de hygiëne en gevoeligheid van de vloer.
Annuleren kan kosteloos tot 3 uur voor aanvang van een les.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here