Personal training bij The Barn Sport & Health maakt voor jou het verschil. Of je nu wil afvallen, spierkracht wil ontwikkelen, aan je conditie wil werken of als topsporter op een hoger niveau wil komen: met het persoonlijk trainingsprogramma van The Barn zorgen we er samen voor dat jij je fitheidsdoel behaalt.

Naast het sporten besteden we bij onze personal trainingsstudio ook minstens zoveel aandacht aan je mentale gezondheid en voeding. Om je extra thuis te laten voelen geven we net dat beetje meer service: de herstellende eiwitshake, het verse kopje koffie, het flesje water krijg je allemaal van ons. Want als je je net maximaal hebt ingespannen, vinden we dat je die maximale ontspanning ook verdient!

show more

Contact

Ratings

5
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Heel goed!

2 months ago

Mohamed

2 months ago

Love the vibe & great workouts

About the Team

The Barn is opgericht door Wesley Pippel en Bo Verhulsdonk. Met jarenlange ervaring in de personal training en (top)sport, hebben zij nu samen de krachten gebundeld.

Bij The Barn maken wij gebruik van verschillende soorten training. Hierbij ligt de basis bij kracht- en conditietraining, waarbij we gebruikmaken van extra funfactors zoals boksen, tennis, hardlopen, fietsen etc. Onze visie van SWEAT & SMILE passen wij toe op iedere training. Van krachttraining en uithoudingsvermogen tot fietsen, tennissen en vechtsporten. De trainingen passen we aan naar de wensen van onze klanten en zijn voor zowel gevorderde sporters als beginners. Waarvoor je ook kiest, een ding weet je zeker bij The Barn: je staat nooit in een drukke zaal vol mensen. Omdat wij een eigen trainingsstudio hebben en we op afspraak werken, blijft het aantal medesporters beperkt.

show more