Sprokkelenburg Een perfect locatie om te tennissen. Zeer mooi gelegen in het Gooi en snel bereikbaar vanuit alle grote steden rondom Laren. Binnen 20 minuten is het mogelijk om op de baan te staan. Met gratis parkeren op bijna 300 parkeerplekken is er altijd ruimte.

Het bijzondere van Tennishal Sprokkelen is dat er kunstgravel ligt op de banen. Dit is vergelijkbaar met de gravelbanen die u buiten bespeelt in de zomer. Daarmee heeft u geen moeite met de omschakeling na de zomer.

360 ball Het lijkt op tennis, tafeltennis en squash en ziet er uit als de perfecte work out. Het heeft 360 ball en is een nieuwe racketsport uit Zuid Afrika.

De games worden gespeeld op een rond veld met 4 spelers die rondom de middelste cirkel staan (een soort trampoline in de vorm van een cirkel in het midden van een veld). Spelers slaan de bal in de middelste cirkel om vervolgens hun tegenstanders het zo moeilijk mogelijk te maken om de bal weer terug te slaan. Voordat de bal in de cirkel land moet deze minimaal 1x overgespeeld worden naar je medestander.

In tegenstelling tot tennis zijn er geen vast kanten en spelers mogen zich over het hele veld begeven door de hele baan. Kom het een keer uitproberen!

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Court quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review