About us

Team Ramzi is een kickboks gym in het hart van Amsterdam en biedt hoogwaardige, professionele sportlessen variërend van kickbokstrainingen tot conditie- en krachttraining Aan het hoofd van Team Ramzi staat Ramzi Tamaditi, voormalig wereldkampioen kickboksen. Ramzi Tamaditi stond als vechter niet alleen bekend om zijn feilloze en ongeëvenaarde techniek, maar ook om zijn onuitputtelijke conditie. Hij gelooft dat je een wedstrijd niet kan winnen met techniek en talent alleen, het is juist het uithoudingsvermogen dat je door de laatste rondes sleept. Dit vertaalt zich niet alleen terug in het gevarieerde aanbod van trainingen, maar ook in hoe de trainingen worden ingericht.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Van Slingelandtstraat 33, 1051 CG Amsterdam

Reviews

rating

5.0

47 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Bence

6 days ago

Extremely tough training with a friendly welcoming coach


User headshot

mohammed

a month ago

top training van Ramzi , goeie techniek fijn sparren! leerzaam , zeker voor herhaling vatbaar ?


User headshot

Kick

3 months ago

Ik heb 2 maanden geleden Ramzi opgebeld met de vraag of ik als volledige starter een keer een les zou kunnen meedraaien. In 15 minuten vertelde Ramzi mij vol trots wat ik kon verwachten, maar ook wat hij van mij verwachtte. Een divers, multicultureel team waar iedereen welkom is, ongeacht niveau. Daartegenover staat een respectvolle houding en de wil om keihard door te zetten, vooral als je het idee hebt dat je op je uiterste zit. Ik heb zelf een nieuwe passie ontdekt en sta elke week vol energie in de gym. Ik raad iedereen aan om een keer te komen kijken en het zelf te ervaren!


User headshot

Elisabeth Eva Lauren

3 months ago

The best and most intense I ever had. Great gym with the best trainer!


Further helpful information

About the Team

Team Ramzi is een toegankelijke gym voor eenieder die op zoek is naar een effectieve full body work-out waarbij je je lichaam tot het maximale pusht en je tegelijkertijd je weerbaarheid en mentale gesteldheid traint. Of je nu de fijne kneepjes van de kickbokssport wilt leren, fit wilt worden, kilo’s wilt kwijtraken of gewoon je hoofd wilt leegmaken na een lange dag werken; Team Ramzi is een omgeving waar iedereen welkom is om aan zijn/haar doelen te werken en gerespecteerd wordt.

Frequently Asked Questions

Ramzi Tamaditi stond als vechter niet alleen bekend om zijn feilloze en ongeëvenaarde techniek, maar ook om zijn onuitputtelijke conditie. Hij gelooft dat je een wedstrijd niet kan winnen met techniek en talent alleen, het is juist het uithoudingsvermogen dat je door de laatste rondes sleept. Dit vertaalt zich niet alleen terug in het gevarieerde aanbod van trainingen, maar ook in hoe de trainingen worden ingericht.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here