Kick-boksen? Whaa! Maar dat durf ik niet!

Kickboksen? Whaa! Maar dat durf ik niet! Heb jij altijd al willen leren boksen of kickboksen? Wij hebben een trainingsmethode waarmee je op een makkelijke, respectvolle en technische manier kan leren boksen / kickboksen.

Op deze manier, kan zelfs jij leren boksen.

Ben jij bereid te werken aan je mentale en fysieke weerbaarheid? Wil jij fit en sterk in je schoenen staan? Wij helpen je!

Een ieder die de film Karate kid heeft gezien, zal onze dojo begrijpen en zich op zijn of haar gemak voelen. Tatsushin dojo is een unieke plek waar je vechtsport kan beoefenen, zonder dat je er direct de ring mee in hoeft.

Wij leren je vechten om niet te hoeven vechten en zo weerbaar te kunnen zijn in het normale dagelijkse leven.

 • Ben jij bereid te werken aan je mentale en fysieke weerbaarheid?
 • Wil jij fit en sterk in je schoenen staan?

Wij helpen je!

show more

Contact

Ratings

4.9
150 ratings, 30 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
13 days ago

Goede sportschool!

23 days ago

erg leuk voor onze zoon

a month ago

Top dojo . Top voor mekaar ray

About the Team

Tatsushin; Wie zijn wij? Wij zullen ons even aan jullie voorstellen:

Raymond is bedenker en founder van Tatsushin en tevens de trainer die de lessen verzorgt. Hij staat zelf al meer dan 30 jaar op de mat en heeft meerdere vechtsporten beoefend. Hij is professioneel en geeft les met een passie voor vechtsport, en zeer bekwaam in zijn technieken. Daarnaast is Raymond een energiek, positief en zorgzaam persoon. Alle input uit de verschillende vechtsporten zijn samengevoegd en hier wordt crossfit aan toegevoegd in de lessen. Elke les is dus weer uniek en dat maakt dat je het nooit saai zult vinden om bij Tatsushin te trainen.

Sylvia verzorgt naast Raymond het stuk sportverzorging en het geven van massages. Mocht je dus last hebben van (oude) blessures en je wilt toch lekker trainen, kan er samen gekeken worden welke mogelijkheden we kunnen bieden om toch lekker mee trainen. We denken in uitdagingen en niet in problemen, om jou zo goed mogelijk bij te kunnen staan in een evt, herstel.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Tatsushin?

Bij Tatsushin is er altijd oog en aandacht voor jouw persoonlijk , zodat er veel beter op jou techniek kan worden gelet. De beste resultaten behaal je immers, als je de techniek goed beheerst.

What should I know of the first visit?

Neem altijd een handdoek mee (want zweten gaan we echt wel doen) en daarnaast een flesje water. Wil je na de les nog even napraten of even lekker zitten, kan dat dat bij ons boven in de lounge. Wel prettig om even een extra droog shirtje mee te nemen dan.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Wanneer je je proefles boekt, krijg je van ons leenzwachtels en -handschoenen. Wil je daarna vaker komen boksen, raden wij je aan om eigen zwachtels en handschoenen aan te schaffen. Hiervoor kan je ook bij ons terecht. Als officieel trade partner van Joya, kan je bij ons de juiste trainingsspullen bestellen die bij jouw passen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

In ons systeem kun je jezelf tot 1 uur voor aanvang van de les afmelden. Let er wel op: Voor een personal training wordt er een termijn van 24 uur gerekend.

What else should I know of?

Kom op tijd. Je eerste les zien we je graag een 15 minuten voor aanvang van de training. Zodat we even kennis kunnen maken, weten wat je doelstellingen zijn en om je te kunnen helpen bij het omdoen van je bandages.