Tijdens de Surfana surfclub duik je de frisse zee in, verlos je je hoofd even van de dagelijkse stress en de sleur op kantoor. Na een avond spelen in de golven en genieten van een prachtige zonsondergang ben je weer helemaal zen voor de volgende werkdag!

Er zijn vaste instructeurs per dag en tijdstip. Als surfclub-lid word je op een vaste dag ingepland, zo kan de instructeur jou het beste begeleiden en leer je de andere van de groep goed kennen.

Tijdens de surflessen wordt er gewerkt aan je techniek en krijg je theorie. Dit wordt afgewisseld met vrij surfen en onder begeleiding surfen.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Surfana Surfclub to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.7
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Goeie sfeer en goeie instructeurs

9 months ago

heel leuk

9 months ago

Super club

About the Team

Wij zijn heel dankbaar voor onze crew. Zij zorgen er, met hun enthousiasme en levensstijl, voor dat er elk jaar steeds meer mensen geïnspireerd worden en deel uitmaken van de Surfana familie. Tijdens de zomer werken ze hard op onze bedrijven en in de winter kan je ze vinden op mooie surf spots over de hele wereld.

Onze surfclub instructeurs zijn allemaal gecertificeerde en ervaren instructeurs die een passie hebben voor het delen van de surfsport. Ze zullen je veel handige tips en tricks geven om jouw surfen naar een hoger niveau te tillen. En daarnaast zijn ze ook nog een hartstikke gezellig!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Surfana Surfclub?

Onze liefde voor het surfen en het ontdekken van nieuwe plekken inspireerde ons om in 2007 een eigen surfschool te beginnen in Zandvoort.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen met onze levensstijl over te halen om ook te kiezen voor een leven gebaseerd op geluk en plezier. Voor ons is dat surfen, samenzijn in de natuur en zo veel mogelijk mooie ervaringen delen met andere mensen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een bijzonder surf collectief, met meerdere surfscholen, surfcamps, surf reizen en een festival, waar iedereen welkom is om te komen surfen en de Surfana Surf vibe te komen ervaren.

What should I know of the first visit?

Abonnementen We hebben voor volwassenen twee soorten abonnementen; Surfclub Pro (wekelijks les) en Surfclub Basic (tweewekelijks les). Voor kinderen hebben we alleen een wekelijks abonnement en zijn de les opgedeeld in kids (7-12 jaar) en tieners (13-17 jaar). De minimale looptijd van onze abonnementen is drie maanden. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd en is het maandelijks opzegbaar. Als je je abonnement tussendoor laat pauzeren vanwege een vakantie, dan schuift je einddatum automatisch op zodat je de minimale looptijd volmaakt.

Groepsindeling Je kiest 1 vaste groep waar je het hele seizoen in meedoet, zodat je de instructeur en de groep goed leert kennen. Op deze manier kan de instructeur jou ook het beste vooruit helpen gedurende het seizoen. Je kunt dus niet elke week in een andere groep mee doen. Als je de juiste groep hebt gekozen die bij jouw abonnement, leeftijd en niveau past dan kun je je zelf inschrijven voor alle lessen, of ons even mailen zodat wij jou met 1 klik op de knop in alle lessen kunnen zetten.

Je eerste les Zorg dat je een kwartier voor het begin van de les aanwezig bent en meld je aan bij onze receptie, zodat wij zeker weten dat je aanwezig bent. Jouw groepje en instructeur verzamelen en starten de les voor de surfschool.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij een lidmaatschap kan je tijdens en buiten de surfclub lessen gratis gebruik maken van surf materiaal (een wetsuit + surfboard). Ook hebben we in de koude maanden schoentjes, handschoenen en caps ter beschikking. Let op: dit valt onder eigen verantwoordelijkheid.

Let op: Helaas hebben wij geen ruimte om surfboards of wetsuits te stallen van onze klanten.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt je tot 3 uur voor de les begint nog online afmelden zonder kosten. Lukt dit niet dan betaal je in principe voor jouw boeking. Je kunt contact met ons opnemen als je hier verder vragen over hebt.

Als je je op tijd hebt afgemeld, dan kun je jouw gemiste les inhalen. Dit mag je doen in een andere surfclub. Je kunt online zelf kijken in welke groep er nog plek is. Let wel op dat je hetzelfde niveau kiest. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je contact met ons opnemen.

Ga je op vakantie? Dan kun je ons laten weten (minimaal een maand van tevoren) wanneer jouw vakantie is. Je kunt ervoor kiezen om jouw abonnement te pauzeren in jouw vakantie en niet te betalen (vanaf minimaal 3 weken vakantie) of je kunt de gemiste lessen inhalen op een ander moment. Zorg dat je dit via een mailtje laat weten aan zandvoort@surfana.com.

What else should I know of?

We starten een groepje vanaf minimaal 4 deelnemers. Het abonnement is minimaal 3 maanden en loopt daarna automatisch maandelijks door. Heb je nog geen ervaring met surfen? Dan adviseren we je om eerst een losse surfles voor volwassenen te doen!

Wat als er geen golven zijn? Geen probleem! Je instructeur zorgt dan voor een alternatief programma met sportieve (water) activiteiten. Denk hierbij aan SUP’en, (redding)zwemmen, peddel techniek, krachttraining, video analyse, of een uitgebreide surf theorie.

Wat als het stormt? Vanaf 30 knopen zeggen wij al onze surflessen af, ook de surfclub. Het is dan niet meer veilig om op het strand of in de zee te zijn. Ook bij onweer kan het zijn dat wij de les moeten afzeggen. Wij laten dit weten via Eversportsmanager en indien die er is een whatsapp groep. We plannen voor de afgezegde les een inhaalles in.