Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Sultry Sway richt zich op sensuele dansvormen en podiumkunsten. Hier worden verschillende danslessen gegeven als paaldansen, burlesque, chairdance en sensual floorwork. Check goed de locatie voordat je je inschrijft. De paaldanslessen vinden plaats bij Pole Inspiration Dance Studio in Rotterdam. De overige lessen worden gegeven in de Barth Kapel in Den Haag. Het Vaillant theater in Den Haag is onze speciale workshop locatie.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Brouwersgracht 2K , 2512 ER Den Haag

Reviews

rating

5.0

1 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Sara

4 days ago

Leuke choreo, goede workout. Bijzonder om een uur vanuit laag standpunt de wereld te beleven.


Further helpful information

Frequently Asked Questions

Sultry Sway is een Safe Space waar iedereen welkom is om zich sensueel uit te drukken. In The Sultry Chapel aanbidden we sensualiteit en vrouwelijkheid. De lessen focussen zich op danstechniek, expressie, thuiskomen in je lichaam en de kunst van het verleiden van je publiek en of jezelf.
Check goed de locatie voordat je je inschrijft! Bij de Paaldansstudio in Rotterdam kan je je omkleden in de kleedkamer. Graag de zaal niet met straatschoenen betreden. In de Barth Kapel en in het Vaillant Theater is geen kleedruimte. In de Barth Kapel kan je je omkleden in het keukentje of op de wc. In het Vaillant Theater kan je je een kwartier voordat de les begint omkleden in de zaal of op de wc.
In het Vaillant Theater kunnen wij geen yoga matten opslaan. Kom je naar een workshop in het Vaillant theater en wil je voor extra comfort een yoga matje gebruiken? Neem deze dan zelf mee. Er zullen een paar extra matten aanwezig zijn voor als je ze bent vergeten.
Meld je af in Eversports, zodat iemand anders nog gebruik kan maken van jouw plekje.
Sultry Sway is voor volwassenen die zich op een vrouwelijke manier uitdrukken of in contact willen komen met hun vrouwelijke kant. Alle genders, leeftijden en lichaamstypes zijn welkom! Alleen kijken is niet toegestaan.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here