Gezondheid en vitaliteit zijn afhankelijk van de aandacht die je geef aan jezelf en aan je lichaam. De veranderingen in en om je heen vragen jou om mee te bewegen en jezelf te ondersteunen. Yoga brengt jou in beweging en ondersteund in elk levensfase naar balans. Kom je het zelf ervaren?

show more

Contact

Ratings

5
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Echt n aanrader!! Spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen …. Geraldine je bent n topper!!!!

8 months ago

Op en top genieten de yoga bij Geraldine. Wat een super yoga docente. Ben al jaren groot fan

8 months ago

Top!

About the Team

Geraldine geeft haar lessen (en massages) op diverse plekken in Alkmaar en omgeving. In haar praktijk kijk je uit over het water richting het westen. Je voelt je meteen aankomen in het huidige moment. Klein geheimpje.. wanneer je daar in de avond lessen volgt wordt je misschien extra getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

Hatha yoga is de basis van waaruit ze lesgeeft. Deze heeft ze gelegd bij de Saswitha Opleiding in Bilthoven. De eerste en oudste yogaopleiding van Nederland. Maar, Holos - academie voor massage therapie te Utrecht, zorgde voor de eerste stappen op het pad van bewustwording. Verdieping volgde door specialisatie, diverse bijscholingen, workshops en natuurlijk ook het zelf blijven volgen van wekelijkse lessen. Geraldine volgt dan graag Yin yoga. Super belangrijk is het om bewust stil te staan. Daarom zal je tijdens de lessen van Geraldine ook regelmatig invloeden van Yin yoga tegenkomen.

Passie, opleiding en ervaring stromen door naar de grote open zee: Studio West, gelegen vlakbij de Nederlandse Westkust, die krachtige wind die je haren laten dansen. Laat je meenemen op reis naar binnen, naar jezelf, daar waar de innerlijke westen wind tot rust mag komen.

Meer informatie? Geraldine komt graag persoonlijk in contact. Je kunt haar bellen op 06 43 02 86 07

show more