About us

Gezondheid en vitaliteit zijn afhankelijk van de aandacht die je geef aan jezelf en aan je lichaam. De veranderingen in en om je heen vragen jou om mee te bewegen en jezelf te ondersteunen. Yoga brengt jou in beweging en ondersteund in elk levensfase naar balans. Kom je het zelf ervaren?

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Grootoort 90 , 1721 JG Zuid-Scharwoude

Reviews

rating

4.9

7 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Chantal

4 months ago

Al jaren volg ik yoga bij Geraldine. Het is voor mij echt een rustpunt in de week. Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en een veilige omgeving. Echt een aanrader!


User headshot

Barbara

10 months ago

Ik volg al 5 jaar met heel veel plezier Yoga lessen bij Geraldine. Zij is zeer deskundig en biedt veel extra inzichten voor lichaam en geest. De persoonlijke sfeer en setting die zij creert voelt als thuiskomen bij jezelf en de groep. Een aanrader!


User headshot

Ingrid

a year ago

Fijne yoga docent, heerlijk moment van de week


User headshot

Jolanda

2 years ago

Echt n aanrader!! Spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen …. Geraldine je bent n topper!!!!


Further helpful information

About the Team

Geraldine geeft haar lessen (en massages) op diverse plekken in Alkmaar en omgeving. In haar praktijk kijk je uit over het water richting het westen. Je voelt je meteen aankomen in het huidige moment. Klein geheimpje.. wanneer je daar in de avond lessen volgt wordt je misschien extra getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

Hatha yoga is de basis van waaruit ze lesgeeft. Deze heeft ze gelegd bij de Saswitha Opleiding in Bilthoven. De eerste en oudste yogaopleiding van Nederland. Maar, Holos - academie voor massage therapie te Utrecht, zorgde voor de eerste stappen op het pad van bewustwording. Verdieping volgde door specialisatie, diverse bijscholingen, workshops en natuurlijk ook het zelf blijven volgen van wekelijkse lessen. Geraldine volgt dan graag Yin yoga. Super belangrijk is het om bewust stil te staan. Daarom zal je tijdens de lessen van Geraldine ook regelmatig invloeden van Yin yoga tegenkomen.

Passie, opleiding en ervaring stromen door naar de grote open zee: Studio West, gelegen vlakbij de Nederlandse Westkust, die krachtige wind die je haren laten dansen. Laat je meenemen op reis naar binnen, naar jezelf, daar waar de innerlijke westen wind tot rust mag komen.

Meer informatie? Geraldine komt graag persoonlijk in contact. Je kunt haar bellen op 06 43 02 86 07

Available sports types and activities

 • Bootcamp

 • Hatha yoga

 • Sports for pregnant women


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here