About us

Studio OM biedt dagelijks yogalessen aan, van hatha yoga en relax deeply voor de mildere ontspanning tot ashtanga en power yoga voor meer dynamiek. Welke les je ook kiest, je wordt er soepel en veerkrachtig van. Je voelt je niet alleen sterker en energieker, maar kunt je ook beter focussen en slaapt dieper. Kortom, een ultiem gezonde en prettige vorm van lichaamsbeweging, met een opgeruimde en ontspannen geest als pluspunt. Kom vooral eens langs om zelf te ervaren.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Herengracht 18, 2312 LD Leiden

Reviews

rating

4.8

14 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Maartje

11 months ago

Superfijne, intieme en mooie studio in hartje Leiden - een ware stadsoase. Geweldige docenten en interessante workshops - voor ieder wat wils!


User headshot

Natasja

a year ago

top


User headshot

Nora

2 years ago

Hele fijne ontspannende yoga les


User headshot

Marielle

2 years ago

Fijne Hatha Yoga les


Further helpful information

About the Team

Met een enthousiast en ervaren team van docenten bieden we yogalessen voor beginners en gevorderden aan. Iedere docent heeft zijn of haar eigen persoonlijke stijl van lesgeven. We nodigen je dan ook uit om verschillende lessen/docenten te ervaren om te zo te ontdekken wie jouw favoriete docent is.

Frequently Asked Questions

De Yogastudio bestaat al sinds eind 2008 en dat betekent dat we veel ervaring hebben als yogastudio. Dit zie je terug in onze lessen, docenten en persoonlijke begeleiding. Kennismaken? Kom gerust eens langs voor een proefles.
Wij vinden het altijd onwijs leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Kom je voor het eerst dan vragen we je om vooraf even per e-mail (deyogastudio@gmail.com) je eerste les te reserveren. Op die manier kunnen we je helpen om de juiste les te vinden en maken we graag even kennis met je. Je vindt onze studio aan de Herengracht 18 bij de vlag van STUDIO OM is de place to be.
Vanwege de huidige Corona situatie is een eigen yogamat verplicht. Kom je voor het eerst (proefles) en heb je nog geen eigen yogamat, laat het ons dan even weten dan kun je een yogamat lenen van de studio. Neem in dat geval wel een grote handdoek mee, die je over de mat heen kunt leggen.
Heb je een proefles geboekt en red je het niet? Laat het ons dan even weten per e-mail: deyogastudio@gmail.com Als binnen 4 uur voor aanvang je proefles cancelt dan kun je die binnen 1 week inhalen. Meld je binnen 4 uur voor aanvang van de les af, dan moeten we de les helaas in rekening brengen. We rekenen op je begrip. Met een leskaart/abonnement kun je zelf online je afmelden. Ook hier geldt de 4 uur regel.
Op dit moment is de kleedruimte gesloten.

Available sports types and activities

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here