About us

Bij Studio Nienke wordt al ruim 15 jaar met veel passie, kennis en vreugde dans- en paaldansles gegeven. Gezelligheid en een plek waar leden zich goed, gewaardeerd en prettig voelen staat voorop. Bij ons is iedereen gelijkwaardig. Hard werken in combinatie met veel plezier hebben is het motto.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Het Sander 43 , 7522 AL Enschede

Reviews

rating

4.9

41 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Kim

2 months ago

Goede workout, kijken echt goed naar uitvoering. Waar nodig aangepast erg leuke lessen. En effectief 😉


User headshot

Yvette

3 months ago

eerst beginners les, erg gezellig en iedereen is heel vriendelijk, ze helpen je goed en de zweer is erg aangenaam. ik voelde mij heel erg welkom en dat stelde ik zeer op prijs. top les en leuke mensen.


User headshot

lotte

5 months ago

Didi


User headshot

Marie Louise

6 months ago

Hele fijne dansschool in elk opzicht👍


Further helpful information

About the Team

2006 - Nienke Bruynesteyn is na het volgen van paaldans les helemaal enthousiast over de deze sport. Het turn gevoel waar ik als kind non stop mee bezig was is weer aan. Nienke kocht een danspaal en begon te oefenen. Veel meiden om haar heen raakten geïnteresseerd. Zij wilden ook wel eens kennis maken met paaldansen en vertelden deze nieuwe ontdekking verder. Deze ontwikkeling zorgde dat de vraag zo groeide dat Nienke in 2007 besloot een eigen ruimte te zoeken zodat zij hier les kon geven. Een groot gedeelte van het team was al vanaf het eerste moment betrokken en heeft dus de hele ontwikkeling mee gemaakt. De basistechnieken en kennis is bij deze toppers dus uitmuntend. 8 jaar geleden heeft Nienke haar team aangevuld met de 'next generation' instructrices. Deze aanvulling maakt dat het team over alle kennis en nieuwste ontwikkelingen beschikt.

Frequently Asked Questions

Studio Nienke beschikt over 2 danszalen. 1 zaal met 5 danspalen en 1 zaal met 8 danspalen. Gewenste outfit: Kort broekje en shirtje. Sportschoenen en of blote voeten. Sexy pole of dans lessen worden vaak gevolgd op hoge hakken.
De meeste lessen kun je 4 uur van te voren nog annuleren. Bij cursussen of workshops gelden andere annuleringsvoorwaarden, dit kun je zien wanneer jij een les, cursus of workshop boekt.
-
De enthousiaste en ervaren instructrices die jullie graag helpen de paaldans en of danstechnieken onder de knie te krijgen. Paaldansen is tegenwoordig een gewaardeerde sport en bied veel mogelijkheden. Je raakt niet uitgeleerd en dat maakt deze sport zo uniek en uitdagend.
Deze locatie is de eerste keer wat moeilijk te vinden, bekijk op de website de link, volg deze en dan vind je Studio Nienke. Bij binnenkomst zal de instructrice je ontvangen en uitleggen wat jou die les te wachten staat. Want ja, een eerste les is toch vaak best spannend.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here