Bij Studio Nienke wordt al ruim 13 jaar met veel passie, kennis en vreugde dans- en paaldansles gegeven. Gezelligheid en een plek waar leden zich goed, gewaardeerd en prettig voelen staat voorop. Bij ons is iedereen gelijkwaardig. Hard werken in combinatie met veel plezier hebben is het motto.

show more

Contact

Ratings

4.9
145 ratings, 29 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
8 days ago

Harshitha

10 days ago

Good

3 months ago

Prima

About the Team

2006 - Nienke Bruynesteyn is na het volgen van paaldans les helemaal enthousiast over de deze sport. Het turn gevoel waar ik als kind non stop mee bezig was is weer aan. Nienke kocht een danspaal en begon te oefenen. Veel meiden om haar heen raakten geïnteresseerd. Zij wilden ook wel eens kennis maken met paaldansen en vertelden deze nieuwe ontdekking verder. Deze ontwikkeling zorgde dat de vraag zo groeide dat Nienke in 2007 besloot een eigen ruimte te zoeken zodat zij hier les kon geven.

Een groot gedeelte van het team was al vanaf het eerste moment betrokken en heeft dus de hele ontwikkeling mee gemaakt. De basistechnieken en kennis is bij deze toppers dus uitmuntend. 5 jaar geleden heeft Nienke haar team aangevuld met de 'next generation' instructrices. Deze aanvulling maakt dat het team over alle kennis en nieuwste ontwikkelingen beschikt.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Studio Nienke?

De enthousiaste en ervaren instructrices die jullie graag helpen de paaldans en of danstechnieken onder de knie te krijgen. Paaldansen is tegenwoordig een gewaardeerde sport en bied veel mogelijkheden. Je raakt niet uitgeleerd en dat maakt deze sport zo uniek en uitdagend.

What should I know of the first visit?

Deze locatie is de eerste keer wat moeilijk te vinden, bekijk op de website de link, volg deze en dan vind je Studio Nienke.

Bij binnenkomst zal de instructrice je ontvangen en uitleggen wat jou die les te wachten staat. Want ja, een eerste les is toch vaak best spannend.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Studio Nienke beschikt over 2 danszalen. 1 zaal met 5 danspalen en 1 zaal met 8 danspalen. Gewenste outfit: Kort broekje en shirtje. Sportschoenen en of blote voeten. Sexy pole of dans lessen worden vaak gevolgd op hoge hakken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

De meeste lessen kun je 4 uur van te voren nog annuleren. Bij cursussen of workshops gelden andere annuleringsvoorwaarden, dit kun je zien wanneer jij een les, cursus of workshop boekt.

What else should I know of?

-