Prices from

€7.50Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

This venue is one of the most popular venues and offers plenty of sports. Check out the range of offers in the navigation tabs (e.g. sports fields, classes, trainings, workshops, camps, etc.). Find more information such as ratings, location, pricing, teachers and trainers, and FAQ below.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Herenweg 72 , 1935 AG Egmond Binnen

Reviews

rating

5.0

18 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Froukje

2 months ago

De lessen van Marrigje zijn zeer afwisselend, intensief en heel gezellig. Haar persoonlijke begeleiding en aandacht maakt de lessen voor elke leeftijd en niveau toegankelijk. In haar prachtige ruime, lichte studio is het heerlijk sporten en na een uurtje les en een kopje thee ga je herboren naar huis. Er heerst altijd een fijne positieve en vrolijke sfeer. Ik les al ruim 6 jaar bij Marrigje met veel plezier.


User headshot

Roos

2 months ago

Ik kom nu al een tijdje bij Marrigje voor de pilates lessen. Ik ben eigenlijk helemaal niet sportief, maar door de manier van les geven en het enthousiasme van Marrigje ga ik graag elke week heen. De lessen zijn altijd afwisselend en leuk.


User headshot

Fabienne

3 months ago

Ik doe deze les samen met mijn moeder en dat is heel leuk. Marrigje geeft goede aanwijzingen en tips hoe ik de oefeningen moet doen, het is een hele fijne pilates les , de sfeer is heel prettig


User headshot

Vivian

3 months ago

Marrigje geniet zichtbaar van de les en dat werkt aanstekelijk! Met humor en professionaliteit leidt ze de les. Ze geeft altijd positief feedback, waardoor je groeit en je je gezien voelt. Ik geniet van het buitensporten! Elk seizoen heeft weer een andere charme! Ga zo door!


Further helpful information

About the Team

Marrigje Na mijn studie aan de balletacademie in Amsterdam heb ik allerlei balletstijlen uitgevoerd, maar nooit meer klassiek ballet. Dat begon ik te missen. Dit deed me op zoek gaan naar een alternatief. Pilates sprak me aan omdat je het intens ervaart en deels heeft dit te maken met de aandacht voor je ademhaling en core. Pilates geeft je de kracht en kracht van binnenuit, dat is het mooie ervan. Ademen is super belangrijk. Het verbetert je houding, coördinatie, kracht, flexibiliteit en balans. Je voelt je zelfverzekerder, je loopt rechtop, je zit op de juiste manier achter je bureau (zonder rugpijn). Je voelt je veel beter omdat je in een betere conditie bent. Pilates is toegankelijk voor jong en oud. Iedereen kan het op zijn eigen niveau doen. Waar de een van zijn/haar rugpijn afkomt, wil de ander slanker worden, zelfverzekerder worden of beter presteren op een ander sportveld. Veel voetballers gebruiken pilates om sterker te worden, bv David Beckham. Pilates gaat over het verbeteren van je houdingen, het verbeteren van je balans en je coördinatie. Het zorgt ervoor dat je je ook mentaal beter voelt en de aandacht die nodig is om de oefeningen uit te voeren en het heeft ook een meditatieve component. "Kracht en balans zit in je eigen lijf. Door een jachtig, vol (en vaak zittend) leven heb je dat gevoel niet altijd meer. "Pilates brengt die kracht en balans terug waardoor je soepel kunt meebewegen met de uitdagingen van het leven.” Marrigje van Roessel."


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here