Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Studio M Pilates is gelegen in Badhoevedorp vlakbij de molen van Sloten. Ze hebben een uitgebreid programma van Pilates lessen, die worden gegeven door deskundige docenten: privé en semi-privé; groeplessen Mat met verschillende props; groeplessen Reformer&Chair. Daarnaast bieden ze regelmatig MELT Workshops ann. Het doel is lesgeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of ervaring. Van atleten, senioren tot mensen met blessures/beperkingen. Neem de stap en doe ook mee!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Jan van Gentstraat 120 D, 1171 Badhoevedorp

Reviews

rating

4.9

16 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Rashmi

2 months ago

love everything about Pilates and this studio.


User headshot

Petra

8 months ago

Mooie studio net fantastische docent


User headshot

Izabella

9 months ago

Maristella is very professional and dedicated. Her classes have a very good balance between techniek, balance, strengh and coordination and they are all different. You just never get bored and always ‘discover’ parts of the body that you weren’t aware of before the exercises. I take her classes for 11 years now and I have never found any other studio like hers in Amsterdam and surroundings..


User headshot

Suzette

10 months ago

Goede docente, met veel kennis omtrent bewegen, veel persoonlijke aandacht


Further helpful information

About the Team

Studio M Pilates is opgericht in 2009 door de voormalig balletdanseres Maristella Neri da Rocha. Maristella heeft een groot deel van haar leven dans gestudeerd, gedanst en les gegeven, van klassiek tot moderne dans. De deskundige docenten zijn gecertificeerd en volgen zeer regelmatig cursussen, nationaal en internationaal, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De passie voor bewegingen en lesgeven zijn de belangrijkste kwaliteiten van het team!

Frequently Asked Questions

Pilates is een intelligent oefensysteem. Pilates leidt tot verbetering van de lichaamshouding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit; voorkomen van blessures en een boost voor het lichaams-bewustzijn. MELT methode rehydrateert het bindweefsel en brengt het zenuwstelsel opnieuw in evenwicht.
Kijk van tevoren goed waar de studio is. Bel de studio gerust als je het niet kunt vinden. Kom a.u.b. 10 minuten voor de afspraak. Je kunt gratis parkeren in de omgeving. Fietsen mogen in de fietsenrekken van de studio.
Na de proeflessen periode bieden ze maandabonnementen of losse lessen. De groeplessen worden per niveau gegeven en vinden plaats op afgesproken tijden. Als je niet op je les kunt komen, mag je je les verplaatsen naar een andere lestijd op hetzelfde niveau via Eversports.
Alles is voorzien. Je hoeft geen handdoeken of ander materiaal mee te nemen. Gebruik comfortabele sportkleding om gemakkelijk te bewegen. Het is het beste om, indien mogelijk, al gekleed te komen voor de lessen.
Een annuleringsbeleid van 24 uur is van toepassing op alle lessen. Groeplessen: annuleringen zijn on line op Eversport tot 24 uur voor de aanvang. Privé en semi-privé lessen: bericht naar de docente 24 uur voor de les. Bij afmelding na 24 uur voor aanvang wordt de les in rekening gebracht.

Available sports types and activities

 • Pilates


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here