Studio M Pilates is gelegen in Badhoevedorp vlakbij de molen van Sloten. Ze hebben een uitgebreid programma van Pilates lessen, die worden gegeven door deskundige docenten: privé en semi-privé; groeplessen Mat met verschillende props; groeplessen Reformer&Chair. Daarnaast bieden ze regelmatig MELT Workshops ann. Het doel is lesgeven in kleine groepen met persoonlijke aandacht. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of ervaring. Van atleten, senioren tot mensen met blessures/beperkingen. Neem de stap en doe ook mee!

show more

Contact

Ratings

5
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 days ago

It was very clean and friendly environment

a year ago

Fijne sfeer en motiverende en deskundige begeleiding

2 years ago

Veel persoonlijke aandacht en uitdagende lessen; je voelt dat je sterker wordt en dat je houding verbetert. Echt een ontspannings- en inspanningsmoment!

About the Team

Studio M Pilates is opgericht in 2009 door de voormalig balletdanseres Maristella Neri da Rocha. Maristella heeft een groot deel van haar leven dans gestudeerd, gedanst en les gegeven, van klassiek tot moderne dans. De deskundige docenten zijn gecertificeerd en volgen zeer regelmatig cursussen, nationaal en internationaal, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De passie voor bewegingen en lesgeven zijn de belangrijkste kwaliteiten van het team!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Studio M Pilates?

Pilates is een intelligent oefensysteem. Pilates leidt tot verbetering van de lichaamshouding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit; voorkomen van blessures en een boost voor het lichaams-bewustzijn. MELT methode rehydrateert het bindweefsel en brengt het zenuwstelsel opnieuw in evenwicht.

What should I know of the first visit?

Kijk van tevoren goed waar de studio is. Bel de studio gerust als je het niet kunt vinden. Kom a.u.b. 10 minuten voor de afspraak. Je kunt gratis parkeren in de omgeving. Fietsen mogen in de fietsenrekken van de studio.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alles is voorzien. Je hoeft geen handdoeken of ander materiaal mee te nemen. Gebruik comfortabele sportkleding om gemakkelijk te bewegen. Het is het beste om, indien mogelijk, al gekleed te komen voor de lessen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Een annuleringsbeleid van 24 uur is van toepassing op alle lessen. Groeplessen: annuleringen zijn on line op Eversport tot 24 uur voor de aanvang. Privé en semi-privé lessen: bericht naar de docente 24 uur voor de les. Bij afmelding na 24 uur voor aanvang wordt de les in rekening gebracht.

What else should I know of?

Na de proeflessen periode bieden ze maandabonnementen of losse lessen. De groeplessen worden per niveau gegeven en vinden plaats op afgesproken tijden. Als je niet op je les kunt komen, mag je je les verplaatsen naar een andere lestijd op hetzelfde niveau via Eversports.