About us

Studio Essential Moves geeft Essentrics lessen. Heerlijk buiten, online en in de zaal. De basis ligt in dynamisch stretchen op begeleidende muziek. We vinden buiten bewegen heerlijk. Als het kan* sporten we daarom op de Neerdyck 3 te Maarssen in de nabijheid van de Kleine Plas. Bij kouder en natter weer sporten we in de zaal. Afhankelijk van het tijdstip aan de Gaslaan 12 of Bisonspoor Safari. De groep is maximaal 10 personen, zodat er voldoende aandacht kan zijn voor een ieder die dat nodig heeft. We vinden sfeer belangrijk en streven er naar dat een ieder zich veilig, ontspannen en gezien voelt. Essentrics is geschikt voor alle niveaus. Een ieder kan met zijn of haar mogelijkheden aan de slag en je zult ervaren dat je door gericht bezig te zijn met je lichaam, je je eigen kracht en souplesse weer kunt hervinden. · Het kan als: De temperatuur boven de 10 C is en droog.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Neerdyck 3 , 3601 CZ Maarssen

Reviews

rating

5.0

9 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Beata

2 months ago

Beata de Leeuw


User headshot

Esther

3 months ago

fijne lessen in een gezellige sfeer


User headshot

Mireille

4 months ago

Mireille


User headshot

Erica

9 months ago

Ik ervaar de Essentrics lessen bij Claudia als zeer prettig en deskundig. Bij twijfel zou ik zeggen: gun het jezelf om het te komen ervaren. Hele fijne sfeer en persoonlijk contact in een prachtige omgeving met uitstekende begeleiding. Tijdens de buitenlessen in de zomer waan je jezelf voor even in een heuse retraite! Een oppepper voor lichaam en geest :-)


Further helpful information

About the Team

De Essentrics lessen worden gegeven door Claudia. Gecertificeerd L3 Essentrics docent en eigenaar van de studio.

Frequently Asked Questions

Als je comfortabel, veilig en dynamisch wil stretchen om zo een soepel lichaam zonder pijntjes te krijgen, meld je dan aan, en neem deel aan onze Essentrics lessen. Voor elk niveau geschikt. Sterke, maar slanke spieren, soepel fascia, lossere heupen en schouders, verbeterde houding zijn een paar voordelen die je zal ervaren als je regelmatig Essentics beoefend. Essentrics is een total body workout op motiverende muziek. We begeleiden de hele les zorgvuldig en hebben aandacht voor jouw bewegingen. Buiten zijn is goed voor je mind en body. Daarom proberen we de lessen zo veel mogelijk buiten te geven.
Meld je een minuut of 10 voor de les bij Claudia, dan geeft zij je wat eerste extra uitleg. Trek makkelijke kleding aan. Bijvoorbeeld een sportlegging en een shirtje ( bij kouder weer wel wat extra's). Je eigen matje is prettig.
We hebben matjes, maar veel deelnemers vinden het fijn hun eigen mat mee te nemen. We trainen op blote voeten. Wat vers water is ook lekker.
Tot een uur van te voren kun je afmelden. Daarna brengen we de kosten van de les in rekening
Essentrics is voor bijna iedereen geschikt. we trainen met verschillende niveau's in 1 les. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ook als je weer begint met sporten of herstellend bent van een blessure is Essentrics geschikt. Meldt het als er specifieke zaken zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Al je regelmatig mee doet met de les zul je snel ervaren dat Essentrics jouw lichaam vrijer laat bewegen en je spieren versterkt.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here