Welkom bij Studio 108, jouw knusse yogastudio in Amsterdam De Pijp. Bij ons is yoga meer dan een workout. In Studio 108 vind je authentieke yoga met aandacht voor eeuwenoude yoga filosofie. Wij houden van knus: daarom zijn wij geen grootschalige yogastudio. De lessen zijn altijd van hoge kwaliteit met veel persoonlijke aandacht en fysieke adjustments. Kom je voor het eerst? Onze docenten bieden je de beste introductie in yoga. Heb je meer ervaring? Bij ons kun je meer verdieping vinden in je practice door de persoonlijke begeleiding van de docenten.

show more

Contact

Ratings

5
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a day ago

Welcoming

22 days ago

Fijne kleine studio met persoonlijke begeleiding tijdens de yoga les, top!

a month ago

Bij binnenkomst al meteen een fijne sfeer. Bij poweryoga klas is er een mooie afwisseling van rust en dynamiek. Zeker een aanrader!

About the Team

Of je nou 'in' bent voor yin, lekker wilt zweten in een vinyasa les, herstel zoekt bij restorative yoga of wilt ontspannen in een relax flow: al onze lessen worden gegeven door ervaren yogi's met een passie voor lesgeven. Zij combineren hun kennis van anatomie en technische uitlijning met een diepe kennis van yoga filosofie.

 

show more