Sportclub 058 is dé gezelligste sportvereniging voor iedereen die al wat ouder is. Met keuze uit de verschillende sport- en beweegactiviteiten kan je jouw eigen sportagenda helemaal naar wens samenstellen. Daarnaast organiseren we geregeld gezellige evenementen om elkaar te ontmoeten buiten het sporten om. Sportclub 058 is op verschillende plekken in Leeuwarden te vinden en is op die manier altijd dichtbij!

show more

Contact

Ratings

4.2
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  4
 • Friendliness & service
  4
 • Cleanliness
  4
 • Price performance
  4
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Top

a year ago

Sportief en gezellig

Questions and Answers

Why should I visit Sportclub058?

Bij Sportclub058 kan je sporten zoals jij dat wilt. Je bepaalt aan welke trainingen je mee wilt doen en hoe vaak. Wil je de ene keer boksen en een andere keer liever mindfull wandelen? Wil je de ene week drie keer sporten en de andere week slechts 1 keer? Bij Sportclub058 kan dat allemaal.

Onze trainingen worden stuk voor stuk begeleid door ervaren en deskundige trainers. Daarnaast werken we samen met fysiotherapeuten en een leefstijlcoach. Op die manier is sporten bij Sportclub058 altijd vertrouwd en veilig.

What should I know of the first visit?

Je bent altijd welkom bij onze trainingen. Ben je voor het eerst dan meld je je gewoon even bij de trainer. Kom je daarna weer dan is het handig dat je jezelf van te voren aanmeldt via onze boekingsapp. Op onze website kan je lezen hoe dat in z'n werk gaat. Kom je er desondanks niet helemaal uit, dan kan je altijd een mailtje sturen naar support@sport058.nl.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij de meeste trainingen hoef je alleen maar te zorgen voor fijne kleding en schoenen om te sporten. De materialen verzorgen wij. Gebruik je liever wel bijvoorbeeld je eigen racket, dan mag je die natuurlijk gewoon mee brengen. Als je wel eigen materiaal mee moet nemen (bijvoorbeeld bij de Wielertoeristen) dan staat dat expliciet vermeld.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij de meeste trainingen kan je tot 2 uur van te voren annuleren. Een gekocht ticket blijft daarna nog geldig zodat je deze een volgende keer alsnog kan gebruiken. De exacte annuleringsvoorwaarden staan bij elke training vermeld.

What else should I know of?

Behalve het sporten vindt Sportclub058 het ook belangrijk dat we het gezellig met elkaar hebben. Daarom is er rond elke training gelegenheid om samen een bakje koffie of thee te drinken als je dat wilt. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige bijeenkomsten. Redenen genoeg om mee te doen met Sportclub058.