About us

Een meer ontspannen Leefstijl? Solide Yoga & Wellness helpt je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod (ook online). Meer dan 8 lesstijlen in meditatieve, statische en dynamische Yoga te beoefenen op basis van flexibele of vaste deelname. Onze dorpse Yogaschool bestaat sinds 2006 en heeft in 2021 een doorstart gemaakt na de coronacrisis. Door een verbouwing heeft onze Yogaschool ipv 2 kleinere leslokalen, één ruimer opgezette lesruimte gecreëerd waarin we groepen opgevangen van (nu) maximaal 14 deelnemers. Hierbij wordt voldoende geventileerd. Ons ervaren en deskundig docententeam begeleidt de deelnemers op persoonlijke wijze. Regelmatig bieden we naast de reguliere lessen ook workshops en trainingen aan. Voor deelnemers die liever online lessen of cursussen volgen bieden we een online Videotheek aan die we regelmatig aanvullen met nieuwe lessen. Onze Yogaschool is gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness, in de dorpskern van Wateringen, waarmee we alles op gebied van preventieve & complementaire zorg onder één dak kunnen aanbieden. Graag tot ziens!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Het Tolland 4 , 2291 VS Wateringen

Reviews

rating

4.8

15 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.7

User headshot

Tess

2 months ago

Super fijn!


User headshot

Willem

4 months ago

Willem van der Arend


User headshot

Dulcey

6 months ago

Dulcey


User headshot

Sabine

10 months ago

Definitely recommend! Great place with fantastic teachers and nice people.


Further helpful information

About the Team

Het Solide Yoga docententeam bestaat uit 10 enthousiaste, deskundige en ervaren docenten. Zij zijn allen gediplomeerd en scholen zich regelmatig bij. Onze docenten hebben allen hun eigen specialisme op gebied van o.a Ademtherapie, trauma release, alignment, Body Awareness, stress management, psychologie, fibromyalgie, burn-out, HSP. we kunnen daarom met trots aangeven dat we meer dan gewoon Yoga aanbieden met het accent op Stress-preventie. Ons motto is om een ieder een meer ontspannen leefstijl te bieden!

Frequently Asked Questions

Wil je een gespecialiseerde Yogaschool, ervaren in het bieden van Yoga in verschillende stijlen? Dan zit je bij ons goed. Yoga beoefen je bij ons in stijl. Geen gymzaal of sportschool, maar in een fijne ruim opgezette omgeving die rust uitstraalt en je meteen op je gemak doet voelen als je binnenstapt. Onze school is gunstig gelegen in de dorpskern van Wateringen, goed bereikbaar met fiets/auto.
Ons adres doet vermoeden dat de ingang aan het Tolland ligt, echter de ingang van onze school is gezeteld aan de Dorpskade (om de hoek van het Terra Nova, Vitisgebouw op Tolland 2). Wij zijn gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness. Als je een les hebt gereserveerd of hebt laten reserveren door ons in ons reserveringssysteem, kom je met makkelijk zittende kleding de lesruimte in. Je kunt zelf een plek uitkiezen. Beoefenen doe je op antislip sokken of blote voeten.
Matten zijn aanwezig, echter het heeft de voorkeur de eigen mat mee te nemen. Na je proefles/maand kun je kiezen om een yogamat bij ons aan te schaffen v.a. €15 of of bij inschrijving voor een maandabonnement een mat als welkomstcadeau te kiezen. Maak de geleende mat wel schoon na beoefenen. Dit kan met de matspray en papier die in de materialenkast staat. (Vraag gerust om instructie van de docent). Neem verder aub een kussenhoes mee voor over de meditatie of hoofdkussentjes.
Je kunt eenvoudig via dit handige systeem van Eversport afmelden door naar je profiel te gaan en je boekingen op te zoeken. Tot 2 uur tevoren (in de ochtend tot 1 uur) kun je afmelden. No show = verlies rit/inhaalles. Wanneer je wilt afmelden maar binnen de afmeldtijd zit, stuur ons dan een apje of chat. Maak hier aub geen gewoonte van.
Geef ten alle tijden aan wanneer sprake is van fysieke/mentale klachten bij de docent. We houden hier graag rekening mee en passen zo nodig subtiel houdingen aan. Mochten de klachten een te grote invloed hebben op de uitvoering van de huidige les, zal altijd geadviseerd worden welke les beter aansluit. Yoga is geen prestatiebeoefening, maar een bewustwordingsleer waarbij bij regelmatige beoefening steeds meer voordelen kunnen worden ontdekt als versoepeling, doorbloeding, verbeterde houding, versterkt immuunsysteem, positievere mindset etc.. (google gerust).

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here