Een meer ontspannen Leefstijl? Solide Yoga & Wellness helpt je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod (ook online) voor jong en oud. Meer dan 10 lesstijlen in meditatieve, statische en dynamische Yoga te beoefenen op basis van flexibele of vaste deelname.

Onze dorpse Yogaschool bestaat sinds 2006 en heeft in 2021 een doorstart gemaakt door de coronacrisis. Door een verbouwing heeft onze Yogaschool ipv 2 kleinere leslokalen, één ruimer opgezette lesruimte gecreëerd waarin we groepen opgevangen van (nu) maximaal 15 deelnemers met inachtneming van de RIVM voorwaarden waarbij op 1,5 meter tussen de deelnemers wordt beoefend. Hierbij wordt voldoende geventileerd.

Ons ervaren en deskundig docententeam begeleidt de deelnemers op persoonlijke wijze. Regelmatig bieden we naast de reguliere lessen ook workshops en cursussen aan. Voor deelnemers die liever online lessen of cursussen volgen bieden we een online Videotheek aan die we regelmatig aanvullen met nieuwe lessen.

Onze Yogaschool is gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness, in de dorpskern van Wateringen, waarmee we alles op gebied van preventieve & complementaire zorg onder één dak kunnen aanbieden. Graag tot ziens!

show more

Contact

Ratings

4.7
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.6
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Definitely recommend! Great place with fantastic teachers and nice people.

3 months ago

Hele fijne ontspannen sfeer

5 months ago

Y Achalhi

About the Team

Eigenaresse Esther Goercharn is gestart met haar Yogaschool in 2006 in Den Haag, waarna ze kon uitbreiden in Wateringen in 2008. In 2012 bestond de mogelijkheid om een 2e lesruimte in hetzelfde pand te gebruiken voor de Yoga activiteiten en in 2017 verhuisde de school naar het Tolland 4 waar ze de unieke kans kreeg om een heel Centrum voor Health & Wellness op te zetten.

Het Solide Yoga docententeam bestaat uit 10 enthousiaste docenten, zij zijn allen gediplomeerd en scholen zich regelmatig bij.

Het motto is om een ieder een meer ontspannen leefstijl te bieden!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Solide Yoga?

Wil je een gespecialiseerde Yogaschool, ervaren in het bieden van Yoga in verschillende stijlen? Dan zit je bij ons goed. Yoga beoefen je bij ons in stijl. Geen gymzaal of sportschool, maar in een fijne ruim opgezette omgeving die rust uitstraalt en je meteen op je gemak doet voelen als je binnenstapt. Onze school is gunstig gelegen in de dorpskern van Wateringen, goed bereikbaar met fiets/auto.

What should I know of the first visit?

Ons adres doet vermoeden dat de ingang aan het Tolland ligt, echter de ingang van onze school is gezeteld aan de Dorpskade (om de hoek van het Terra Nova, Vitisgebouw op Tolland 2). Wij zijn gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness.

Als je een les hebt gereserveerd of hebt laten reserveren door ons in ons reserveringssysteem, kom je met makkelijk zittende kleding de lesruimte in. Je kunt zelf een plek uitkiezen. Beoefenen doe je op antislip sokken of blote voeten.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Matten zijn aanwezig, echter het heeft de voorkeur de eigen mat mee te nemen. Na je proefles/maand kun je kiezen om een yogamat bij ons aan te schaffen v.a. €15 of of bij inschrijving voor een maandabonnement een mat als welkomstcadeau te kiezen. Maak de geleende mat wel schoon na beoefenen. Dit kan met de matspray en papier die in de materialenkast staat. (Vraag gerust om instructie van de docent). Neem verder aub een kussenhoes mee voor over de meditatie of hoofdkussentjes.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt eenvoudig via dit handige systeem van Eversport afmelden door naar je profiel te gaan en je boekingen op te zoeken. Tot 2 uur tevoren (in de ochtend tot 1 uur) kun je afmelden. No show = verlies rit/inhaalles. Wanneer je wilt afmelden maar binnen de afmeldtijd zit, stuur ons dan een apje of chat. Maak hier aub geen gewoonte van.

What else should I know of?

Geef ten alle tijden aan wanneer sprake is van fysieke/mentale klachten bij de docent. We houden hier graag rekening mee en passen zo nodig subtiel houdingen aan. Mochten de klachten een te grote invloed hebben op de uitvoering van de huidige les, zal altijd geadviseerd worden welke les beter aansluit.

Yoga is geen prestatiebeoefening, maar een bewustwordingsleer waarbij bij regelmatige beoefening steeds meer voordelen kunnen worden ontdekt als versoepeling, doorbloeding, verbeterde houding, versterkt immuunsysteem, positievere mindset etc.. (google gerust).