Een meer ontspannen Leefstijl? Solide Yoga & Wellness helpt je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod (ook online) voor jong en oud. Meer dan 10 lesstijlen in meditatieve, statische en dynamische Yoga te beoefenen op basis van flexibele of vaste deelname. Onze dorpse Yogaschool biedt 2 lesruimtes waarin bescheiden groepen worden opgevangen van (nu) maximaal 10 deelnemers met inachtneming van de RIVM voorwaarden waarbij op 1,5 meter tussen de deelnemers wordt beoefend. Hierbij wordt voldoende geventileerd. Ons ervaren en deskundig docententeam begeleidt de deelnemers op persoonlijke wijze. Regelmatig bieden we naast de reguliere lessen ook workshops en cursussen aan. Voor deelnemers die liever online lessen of cursussen volgen bieden we een online Videotheek aan die we regelmatig aanvullen met nieuwe lessen.

Onze Yogaschool is gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness, in de dorpskern van Wateringen, waarmee we alles op gebied van preventieve & complementaire zorg onder één dak kunnen aanbieden. Graag tot ziens!

show more

Contact

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 days ago

Top!

About the Team

Eigenaresse Esther Goercharn is gestart met haar Yogaschool in 2006 in Den Haag, waarna ze kon uitbreiden in Wateringen in 2008. In 2012 bestond de mogelijkheid om een 2e lesruimte in hetzelfde pand te gebruiken voor de Yoga activiteiten en in 2017 verhuisde de school naar het Tolland 4 waar ze de unieke kans kreeg om een heel Centrum voor Health & Wellness op te zetten.

Het Solide Yoga docententeam bestaat uit 10 enthousiaste docenten, zij zijn allen gediplomeerd en scholen zich regelmatig bij.

Het motto is om een ieder een meer ontspannen leefstijl te bieden!

show more