Sofie Lievens Yoga

Sofie Lievens Yoga is een netwerk van yoga docenten die lesgeven op unieke locaties in Amsterdam. Zo worden gymzalen, kantoren, scholen en fysiotherapie-studios die gedeeltelijk of tijdelijk leeg staan omgetoverd tot yoga-studio. Optimaal gebruik maken van de ruimtes die er al zijn, is een van de drijfveren van het netwerk. Volg bijvoorbeeld een Hatha of Vinyasa yoga les in een intieme studio of in een industriële urban setting. De klassen zijn relatief klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is van de docent. Yoga-matten, blokken en dekentjes zijn aanwezig. Met je rittenkaart kun je lessen boeken op alle Sofie Lievens Yoga locaties in Amsterdam!

Reviews

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Mijn eerste indruk bij mijn allereerste yogales

About the Team

Sofie Lievens, yoga docent en oprichter van Sofie Lievens Yoga, gelooft dat yoga helpt om naar binnen te keren en energie effectief te managen, dit zorgt voor balans en het creëren van binnen naar buiten. Daarnaast kan het beoefenen van yoga zorgen voor een flexibeler, sterker en meer gebalanceerd lichaam. Op basis van haar eigen persoonlijke- en werkervaringen gelooft Sofie dat het op de juiste manier beoefenen van yoga zorgt voor een gebalanceerd en geïntegreerd leven vol prosperiteit. Haar motto is dan ook ‘Passion for prosperity of people’.

Questions and Answers

Why should I visit Sofie Lievens Yoga?

Sofie Lievens Yoga lessen worden gegeven op unieke locaties in Amsterdam, in intieme settings waardoor er persoonlijke aandacht is vanuit de docent en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

What should I know of the first visit?

De yoga lessen worden op verschillende locaties in Amsterdam gegeven, dus check goed op welke locatie je les plaatsvindt. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als meer gevorderde yogis en yoginis.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij alle locaties zijn yoga matten, blokken en dekentjes aanwezig die je gratis kunt gebruiken. Je mag ook je eigen mat meenemen. Drinkwater en een toilet zijn aanwezig.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Indien je verhinderd bent voor een les, neem dan aub z.s.m. contact op met info@sofielievens.com. Indien je minimaal 8 uur van tevoren annuleert, kun je gratis een les op een later moment volgen.

What else should I know of?

Ontdek onze unieke locaties, integreer yoga in je dagelijkse leven en wordt deel van het netwerk! Indien je advies wilt of vragen hebt, neem dan contact op met info@sofielievens.com.