ShoqBody is een fitness studio in Amsterdam Zuid-Oost gerund door vader en zoon waar jong en oud op alle fitness niveaus welkom zijn. We bieden Bootcamp groepslessen, Personal Training en sportlessen voor kids aan. We werken samen met Stadspas en Jeugdfonds Sport en & Cultuur. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06 42829909 of per e-mail via shoqbody@gmail.com.

show more

Contact

Ratings

4.9
81 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

een fijne en veilige omgeving, waar er pittige trainingen plaatsvinden, en snelle resultaten zichtbaar zijn

a month ago

Was een pittige training, ik werd goed uitgedaagd en aangepaste training bij blessure gebieden

3 months ago

Zeker aan te raden!!!

About the Team

Eric Neslo Fitness & Health coach

Eric Neslo is de eigenaar en oprichter van ShoqBody sport community en een gediplomeerd sport en fitness coach. Al ruim zeven jaar geeft hij groepslessen, personal training en sportlessen.

"Transformatie is een kernwoord in mijn leven. Ik weet als geen ander wat voor impact het kan hebben om ervoor te kiezen gezond te leven. Ongeveer 8 jaar geleden heb ik deze switch namelijk zelf gemaakt. Door te sporten ben ik genezen van een hernia. Nu vind ik het geweldig mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. ShoqBody is voor de mij perfecte plek om mensen te begeleiden, motiveren en activeren van bij het bereiken van hun (sportieve) doelen. ShoqBody is geen gewone gym, wij zijn een sport community! Wij vinden het belangrijk dat bijvoorbeeld jongeren en ouderen, maar ook ouders en kinderen bij ons samen kunnen komen sporten en samen een transformatie aan kunnen gaan of elkaar blijvend kunnen motiveren."

Justice Neslo Sport & bewegingsinstructeur

Justice Neslo is een gediplomeerd sport -en bewegingscoördinator. Sporten is altijd zijn passie geweest en hij heeft veel verschillende soorten sporten op hoog niveau beoefend. Van turnen en diverse vechtsporten tot voetbal en atletiek. In zijn werk bij Shoqbody kan hij zijn liefde voor sport en beweging overdragen op anderen.

​"Ik houd van variatie en ook van het hoogst haalbare bereiken. In mijn trainingen zie je dat ook terug. Wat ik dan ook graag door wil geven is; weet dat je altijd een doel kan stellen en dit doel bereiken. Ik wil jou bij ShoqBody graag helpen, om op jouw eigen niveau je sportieve doelen te behalen.”

show more