"saktiisha yoga centre is een unieke centrum op een toplocatie in een monumentaal pand, waar je diverse vormen van yoga kunt beoefenen. saktiisha is 7 dagen per week open, dus je kunt elke dag een les doen naar jouw behoefte: +/- 45 lessen per week, door +/-15 docenten, diverse yogastijlen. Naast yoga lessen geven zij ook workshops, cursussen en yoga trainingen om meer van yoga en meditatie te leren. Bij saktiisha vind je een oase van rust. 3 yoga zalen en een yoga tuin. In-huis kun je ook ayurvedische consulten en behandelingen krijgen op afspraak. Ook je een afspraak bij de Zen Kapper is een aanrader. Kortom: een yogaschool waar je elke dag rust, ontspanning, verdieping kunt vinden in je yoga practice en leefstijl. Een plek om even thuis te komen bij jezelf.

show more

Contact

Reviews

4.7
65 ratings, 13 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.3
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
a month ago

In 2 woorden top en Geweldig!

a month ago

very pleased with the studio, instructors are great too! loving the online classes.

2 months ago

Excellent

About the Team

Savitri Sattoe, eigenaar en directeur van saktiisha yoga centre, runt de yogaschool met die visie en missie om yoga en meditatie in te zetten voor een gezond en gelukkig leven. Met de juiste mindset kun je met behulp van yoga en meditatie je leven in alle opzichten verreiken. Diverse yoga stijlen en vormen, maar allen met een authentieke boodschap > Balans in je dagelijkse leven is de sleutel tot een voldaan, gezond, rijk, gelukkig leven. Bij saktiisha vind je daarom diverse yoga stijlen en een divers team van 15 docenten, zodat je kunt halen waar jij behoefte aan hebt en wat goed werkt voor jou. Meer over de docenten > https://saktiisha.com/docenten Meer over het team > https://saktiisha.com/team-saktiisha

show more

Questions and Answers

Why should I visit saktiisha?

Diverse yoga stijlen door een divers team van professionele yoga docenten. Klassiek tot modern, maar altijd met de authentieke yoga kennis. Bij saktiisha kun je de volgende lessen vinden: Hatha yoga, Yin yoga, Yin Yang, Kundalini yoga, Sivananda yoga, Ashtanga Vinyasa, Prenatal yoga, Postnatal yoga

What should I know of the first visit?

Ben je nieuw bij saktiisha? Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor lesstart binnen bent, zodat je wegwijs gemaakt kan worden. Als je je eigen mat hebt, neem die mee. Eet 2 uur voor de les niet te zwaar.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij saktiisha liggen er genoeg yogamatten die je kunt gebruiken en na gebruik schoonmaken voor de volgende yogis. Maar heb je je eigen mat, neem deze mee. Het is voor de hygiene beter om je eigen mat te gebruiken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je te laat bent of als niet komt, dan brengen we de les in rekening. Ten alle tijde horen we het graag als je niet kunt komen. Mocht je te maken hebben met een overmachtssituatie waardoor je niet kan meedoen aan een les, laat het ons altijd weten per email.

What else should I know of?

saktiisha yoga centre is een unieke school op een prachtige locatie aan het rand van centrum Den Haag, gehuisvest in een monumentaal pand. Een ware thuis. Your home of yoga. Je bent van harte welkom! Tot ziens!