Saktiisha Yoga Academy organiseert trainingen, cursussen en workshops aan zowel ter introductie als ter verdieping van de persoonlijke ontwikkeling en eigen practice en die balans tussen lichaam en geest bevorderen. Onze yoga docenten opleiding is erkent is door Yoga International Alliance. Deze training zorgt ervoor dat je als gediplomeerd Hatha Yoga Docent aan de slag kan.

De activiteiten vinden online plaats of bij Javastraat 84 in Den Haag. Onze online en studiolessen zijn toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen. Met onze laagdrempelige benadering creëren we een warme en veilige plek waar ieder zich veilig en thuis voelt.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact saktiisha to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.7
70 ratings, 14 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.4
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Sinds ik in Den Haag woon, bezoek ik Saktiisha met enorm veel plezier! De studio én de docenten zijn verwelkomend en van heel goede kwaliteit Ook de online lessen vind ik heel prettig, dankjewel Saktiisha!

2 years ago

In 2 woorden top en Geweldig!

2 years ago

very pleased with the studio, instructors are great too! loving the online classes.

About the Team

Savitri Sattoe, eigenaar en directeur van Saktiisha Yoga Academy, runt de yoga academy met de visie en missie om yoga en meditatie in te zetten voor een gezond en gelukkig leven. Met de juiste mindset kun je met behulp van yoga en meditatie je leven in alle opzichten verreiken. Diverse yoga stijlen en vormen, maar allen met een authentieke boodschap > Balans in je dagelijkse leven is de sleutel tot een voldaan, gezond, rijk, gelukkig leven. Bij saktiisha vind je daarom diverse yoga stijlen en een divers team van docenten, zodat je kunt halen waar jij behoefte aan hebt en wat goed werkt voor jou. Meer over saktiisha yoga academy > https://saktiishayoga.academy

show more

Questions and Answers

Why should I visit saktiisha?

Diverse yoga stijlen door een divers team van professionele yoga docenten. Klassiek tot modern, maar altijd met de authentieke yoga kennis. Bij saktiisha kun je de volgende lessen vinden: Hatha yoga, Yin yoga, Yin Yang, Kundalini yoga, Sivananda yoga, Ashtanga Vinyasa, Prenatal yoga, Postnatal yoga

What should I know of the first visit?

Ben je nieuw bij saktiisha? Zorg ervoor dat je minimaal 10-5 minuten voor lesstart binnen bent, zodat je wegwijs gemaakt kan worden. Neem je eigen yogamat of yoga towel mee. Eet 2 uur voor de les niet te zwaar.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Neem je eigen yogamat of yogatowel mee. Het is voor de hygiene beter om je eigen mat te gebruiken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je te laat bent of als niet komt, dan brengen we de les in rekening. Ten alle tijde horen we het graag als je niet kunt komen. Mocht je te maken hebben met een overmachtssituatie waardoor je niet kan meedoen aan een les, laat het ons altijd weten per email en kunnen we kijken hoe wij jou tegemoet kunnen komen.

What else should I know of?

Saktiisha Yoga Academy is een unieke school op een prachtige locatie aan het rand van centrum Den Haag. Een ware thuis. Your home of yoga. Je bent van harte welkom! Tot ziens!