About us

TRANSFORMATIEVE YOGA Je ‘state of mind’ heeft invloed op je gehele ‘state of being’. Welke staat van zijn kies jij? Wie zou je zijn als je volledig vrij bent? In Transformatieve yoga gaan we uit van de invloed van het denken op je lichaam, zowel fysiek, energetisch als emotioneel. Alles wat je meemaakt, elke indruk, sla je bewust of onbewust op als herinnering en dit zet zich in je lichaam vast als spanning, positief of negatief. Je kunt daarvan vrijkomen door de spanning bewust te worden en ontspanning toe te laten. Tijdens de yoga werken we met het effect dat houdingen hebben op een energiecentrum of ‘chakra’. Elk chakra is verbonden met bepaalde gedachtes en gevoelens. Het specifiek toepassen van houdingen maakt het mogelijk je te bevrijden van de vastgehouden indrukken die deze veroorzaken. Deze verdieping in de yoga zorgt ervoor dat je jezelf, je gedachten, je overtuigingen en patronen, volledig leert kennen. Op het moment dat je je dit meer en meer realiseert, zullen fysieke grenzen en mogelijkheden veranderen. Dit ga je uiteindelijk vanzelf integreren in je dagelijks leven, zowel in denken als doen.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Sint Antoniesbreestraat 102 , 1011 HB Amsterdam

Reviews

rating

5.0

4 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Matthias

4 months ago

Ontspannend, inspirerend, veel energie. Absolute aanrader, ook voor beginners.


User headshot

ica

11 months ago

deeply balancing class


User headshot

Federico

a year ago

Awesome


User headshot

Maartje

2 years ago

Heerlijke stille yogalessen, waarin je echt tot de essentie van de houdingen komt. Meditatie, enegieflow en ontspanning, nieuwe inzichten, lichaamsbewustzijn en plezier in een prachtige ruimte. De docenten zijn professioneel en nemen de tijd voor de correcties van de houdingen. Ik kom helemaal bij: na 1,5 uur yoga ben ik weer intspannen en energiek. Aanrader!


Further helpful information

About the Team

YOGALESSEN Alle reguliere yogalessen en intensives zijn transformatief en worden gegeven door docenten die bij ons zijn opgeleid. De yoga kenmerkt zich door het zelfonderzoek dat plaatsvindt tijdens het uitvoeren van houdingen, pranayama, meditatie en mantra zingen. Kenmerkend voor transformatieve yoga is dat de houdingen vanaf de basis stap voor stap worden opgebouwd, waarbij het totaal niet van belang is hoe ver je uiteindelijk in de houding komt. Op deze manier bouw je een yogahouding op vanuit een innerlijk evenwicht. Je docent kijkt met veel aandacht mee hoe je de houdingen correct uitvoert. De begeleiding is persoonlijk en met de intentie om je in een punt te brengen waar het moeilijk wordt, omdat daar energetische openingen ontstaan.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here