Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

Roy Bootcamp: De buitensportschool van Apeldoorn. Alle trainingen worden buiten georganiseerd op 4 verschillende plekken in Apeldoorn. Mheenpark, Matenpark, Zuidbroek en park Berg en Bos. Bij Roy Bootcamp kan je terecht voor Bootcamp trainingen, small group fitness, het Train je Fit programma en hardloop trainingen, . De trainingen zijn voor jong en oud uitdagend en plezierig. Samen buiten sporten zorgt voor een goede balans tussen mentaal en fysiek trainen. Na enkele weken is het effect in het dagelijks leven al duidelijk merkbaar. Je voelt je fitter.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Kruizemuntstraat 9 , 7322 LA Apeldoorn

Reviews

rating

4.9

31 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

5.0

User headshot

Jimmy

25 days ago

Superleuke trainingen lekker in de buitenlucht. Er wordt in groepen van afwisselende samenstelling, in de mooiste parken van Apeldoorn getraind. Roy kan je goed motiveren en houdt de techniek van de bewegingen goed in de gaten. Een training is nooit hetzelfde en je conditie gaat snel vooruit.


User headshot

Gerrit

8 months ago

leuke afwisselende bootcamp training


User headshot

Susan

10 months ago

Fijne personal training in groepsverband, in een ongedwongen sfeer in je eigen tempo sporten in de buitenlucht, aanrader!!


User headshot

Margreet

a year ago

Altijd afwisseling in de trainingen, keuze uit verschillende trainers, dagen en soorten trainingen zoals bijvoorbeeld hardloopbootcamp of juist als beginner een ‘train je fit’ training. Heel fijn!


Further helpful information

About the Team

"Hallo, ik ben Roy. Ik ben een echte buitensporter. Ik geniet van de frisse lucht en de natuur. Hierdoor voel ik mij fit en gelukkig. Dat breng ik graag over op anderen. Mijn motto: fit zijn en fit blijven.

Voordat ik Roy Bootcamp heb opgericht heb ik 11 jaar bij Defensie gewerkt. Dit was een prachtige tijd. Toch was ik liever nog meer met sport bezig. Met de oprichting van Roy Bootcamp heb ik dit kunnen verwezenlijken. Ik geniet ervan om bijna dagelijks groepen te trainen om gezonder, fitter en vitaler te worden. Roy Bootcamp kiest er speciaal voor om alle trainingen buiten aan te bieden. Het is lekker om buiten in de frisse lucht te sporten. In alle seizoenen gaan deze trainingen door en geniet je van de gezonde buitenlucht.""

Roy bootcamp heeft vaste trainers om stabiliteit en opbouw in de trainingen goed uit te voeren. Jaco van der Sleen is een vaste trainer. Hij verzorgt bootcamp, hardlooptrainingen en het Train je Fit programma.
Voor inval kan je Gerard, Patrice of Astrid treffen. Allen zijn professional in bootcamp. "

Frequently Asked Questions

Alle trainingen zijn buiten. Op 4 mooie locaties in Apeldoorn. De locaties bieden veel mogelijkheden voor afwisseling. Roy bootcamp laat je samen sporten met anderen. Het unieke is dat iedereen zijn eigen niveau kan trainen. Tijdens de training maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Dit voorkomt blessures. De training is ook geschikt voor mensen met fysieke klachten, omdat er veel aandacht is voor de core. Veel klanten ervaren na een paar keer bootcamp minder fysieke klachten. Natuurlijk kan je ook trainen voor je eigen doelen. Samen sporten en elkaar motiveren en uitdagen zijn ook elementen die verwerkt worden in de training. Samen sporten zorgt voor ontspanning en gezelligheid. Bij Roy Bootcamp kan je terecht voor Bootcamp trainingen, hardlooptrainingen, small group fitness en het Train je Fit programma. De trainingen zijn voor jong en oud uitdagend en plezierig. Samen buiten sporten zorgt voor een goede balans tussen mentaal en fysiek trainen.
Alle trainingen zijn geheel verzorgd. Roy Bootcamp maakt gebruik van kettlebells, touwen, banden, elastieken en springtouwen. Alle materialen zijn bij Roy Bootcamp aanwezig. Vaak zijn trainingen zonder materialen. Je hoeft dus geen materialen aan te schaffen.
Je kan je eenvoudig afmelden via de app. Het is erg fijn als je het laat weten, omdat je anders een plek bezet houdt. Roy Bootcamp werkt met een groepsgrootte van maximaal 16 sporters. Alle leden kunnen op alle momenten inschrijven op een training. Kan je niet, kijk dan naar een nieuwe mogelijkheid. Roy Bootcamp hoopt je snel te zien op de training.
Voor de eerste keer kan je je aanmelden voor een gratis proefles. Na aanmelding kies je jouw gewenste training. Bij de eerste training kom je in sportkleding die passen bij het seizoen. Kleed je vooral niet te warm. Kies in de koude seizoenen voor laagjes kleding, zodat je gemakkelijk kan aanpassen. Trek je buitensportschoenen aan en je bent er klaar voor. Eventueel bij warm weer een bidon mee. Bij de trainer kan je sleutels afgeven, zodat je geen last hebt van je spullen.
Roy Bootcamp is gericht om onervaren en ervaren sporters te begeleiden. Je kan altijd overleggen welke training voor jou geschikt is. Soms is het lastig om van jezelf in te schatten op welk niveau je kan starten. Roy Bootcamp helpt en adviseert je hierin. Het doel van Roy Bootcamp is om iedereen de kans te geven buiten actief te bewegen en met individuele aandacht te trainen.

Available sports types and activities

 • Running

 • Personal training

 • Bootcamp

 • Small group training


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here