About us

Loop mee met Rens. Vast elke zaterdag 9:30 en maandag 19u in het Amsterdamse bos. En incidenteel op een afwisselende, inspirerende plek. Ervaar hoe: samen hardlopen in natuurrijke omgeving als een reset werkt. Na of tijdens de drukke werkweek. En dat op steenworp afstand van het bruisende stadsleven. Gratis parkeren op de parkeerplaats vlak naast de startlocatie. Maar kom vooral op de fiets. Er zijn kluisjes beschikbaar met een (1) euro muntstuk die je weer terugkrijgt.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Rijksstraatweg 195, 1969 LG Heemskerk

Reviews

rating

4.9

6 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Jolanda

5 months ago

Hele fijne training en loopgroep


User headshot

Eric

a year ago

Heel goed


User headshot

Frank

a year ago

Super leuk, aanrader!


User headshot

Christa

2 years ago

Top!


Further helpful information

About the Team

Rens Dekkers eigenaar, oprichter en trainer/ coach bij Rennen met Rens Rens (1981) is een voormalig topmarathonloper. Hij laat je niet alleen sneller lopen, maar ook met meer gemak. Steeds een stap verder. Lopen wordt leuker en lekkerder en hij laat je zien dat je meer kunt dan je denkt! Rens geeft inspirerende afwisselende looptrainingen, waarbij techniek en trainingsarbeid samengaan. Meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rens_Dekkers

Frequently Asked Questions

Onder begeleiding van voormalig topmarathonloper Rens Dekkers samen hardlopen in een natuurrijke omgeving. Lopen wordt leuker en lekkerder. Zonder abonnement, je betaalt alleen als je komt. Iedereen is welkom! Van jong tot oud, van snelle tot minder snelle loper, van beginner tot gevorderde loper.
Rens zal vragen naar je loopervaring, beweegredenen en/ of doelen met het hardlopen. En stemt hier jou programma op af. Je hoeft niet perse een bepaalde afstand of snelheid hard te lopen. En train je voor een lange afstand kun je extra kilometers maken.
Zorg dat je loopt op een paar goede hardloopschoenen. En dat je aan het weer aangepaste sportkleding draagt. Daarnaast is wenselijk om mee te hebben een sporthorloge waarop je de tijd kunt bijhouden.
Meld je af met een bericht via www.rennenmetrens.fit/contact of 06 51854733. In het programma kan dan rekening worden gehouden met jouw afmelding.
Loop in je eigen tempo en niet in dat van een ander. Er wordt in teamverband getraind. Het niveau in de groep ligt soms ver uit elkaar. Rens lost dit op met verschillende opdrachten en trucks. Iedereen heeft na afloop een voldaan gevoel en vooral we hebben het samen gedaan!

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here