Loop mee met Rens. Vast elke zaterdag 9:30 en maandag 19u in het Amsterdamse bos. En incidenteel op een afwisselende, inspirerende plek.

Ervaar hoe: samen hardlopen in natuurrijke omgeving als een reset werkt. Na of tijdens de drukke werkweek. En dat op steenworp afstand van het bruisende stadsleven.

Gratis parkeren op de parkeerplaats vlak naast de startlocatie. Maar kom vooral op de fiets. Er zijn kluisjes beschikbaar met een (1) euro muntstuk die je weer terugkrijgt.

show more

Contact

Ratings

4.9
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Heel goed

a year ago

Super leuk, aanrader!

a year ago

Top!

About the Team

Rens Dekkers eigenaar, oprichter en trainer/ coach bij Rennen met Rens

Rens (1981) is een voormalig topmarathonloper. Hij laat je niet alleen sneller lopen, maar ook met meer gemak. Steeds een stap verder. Lopen wordt leuker en lekkerder en hij laat je zien dat je meer kunt dan je denkt! Rens geeft inspirerende afwisselende looptrainingen, waarbij techniek en trainingsarbeid samengaan. Meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rens_Dekkers

show more

Questions and Answers

Why should I visit Rens?

Onder begeleiding van voormalig topmarathonloper Rens Dekkers samen hardlopen in een natuurrijke omgeving. Lopen wordt leuker en lekkerder. Zonder abonnement, je betaalt alleen als je komt. Iedereen is welkom! Van jong tot oud, van snelle tot minder snelle loper, van beginner tot gevorderde loper.

What should I know of the first visit?

Rens zal vragen naar je loopervaring, beweegredenen en/ of doelen met het hardlopen. En stemt hier jou programma op af. Je hoeft niet perse een bepaalde afstand of snelheid hard te lopen. En train je voor een lange afstand kun je extra kilometers maken.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Zorg dat je loopt op een paar goede hardloopschoenen. En dat je aan het weer aangepaste sportkleding draagt. Daarnaast is wenselijk om mee te hebben een sporthorloge waarop je de tijd kunt bijhouden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je af met een bericht via www.rennenmetrens.fit/contact of 06 51854733. In het programma kan dan rekening worden gehouden met jouw afmelding.

What else should I know of?

Loop in je eigen tempo en niet in dat van een ander. Er wordt in teamverband getraind. Het niveau in de groep ligt soms ver uit elkaar. Rens lost dit op met verschillende opdrachten en trucks. Iedereen heeft na afloop een voldaan gevoel en vooral we hebben het samen gedaan!