About us

Met meer energie haal je meer uit je leven! Het doel van Group Training is allround fit worden. Er wordt getraind op kracht, lenigheid, snelheid, coordinatie en uithoudingsvermogen. De trainingen vinden buiten in de frisse lucht plaats in het Groengebied Purmerland (Weidevenne). Plezier hebben tijdens training is super belangrijk, maar Radical Fit is ook resultaatgericht. Daarom is de minimale trainingsfrequentie 1x per week.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Port Saidweg, 1448 MS Purmerend

Reviews

rating

5.0

16 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Tommy

20 days ago

Erg fijne training voor het eerst weer goede uitleg en fijne groepsverbinding


User headshot

Sien

2 months ago

Wesley is een heel fijne en goede trainer die aandacht heeft voor iedereen. Hij maakt elke training leuk door allerlei spel tijdens de trainingen toe te voegen zodat je het opeens leuk vindt om te rennen! Wesley is voor mij niet een typische trainer zoals bij FitForFree of BasicFit, maar echt een integere vriendelijke mensen-mens die trainen uitdagend & FUN maakt! Ik merk dat ik sporten nu steeds leuker en belangrijker in mijn leven begint te vinden, terwijl ik jaren niet heb gesport omdat ik sporten een “moetje” vond 😃 En nu WIL ik graag sporten! Wesley is een top trainer die het sporten voor jou een “leuke en onmisbare activiteit op je agenda” maakt!


User headshot

Petra

4 months ago

Een fijne training, geschikt voor ieder niveau. Jong, ouder, getraind of iets minder getraind; deze training is geschikt voor iedereen. De trainingen zijn afwisselend en Wesley is een goede trainer met persoonlijke aandacht. De sfeer in de groep - die steeds wisselend van samenstelling is - is ook prettig en positief.


User headshot

Martijn

a year ago


Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here