Radical Fit

Radical Fit

  Add to Favorites

  Unfavorited heart

  Share

  About us

  Met meer energie haal je meer uit je leven! Het doel van Group Training is allround fit worden. Er wordt getraind op kracht, lenigheid, snelheid, coordinatie en uithoudingsvermogen. De trainingen vinden buiten in de frisse lucht plaats in het Groengebied Purmerland (Weidevenne). Plezier hebben tijdens training is super belangrijk, maar Radical Fit is ook resultaatgericht. Daarom is de minimale trainingsfrequentie 1x per week.

  Amenities

  • VENUE_AMENITY_SANITARY

   Showers

  • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

   Food

  • VENUE_AMENITY_SHOP

   Shop

  • VENUE_AMENITY_WELLNESS

   Wellness

  • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

   Changing rooms

  • VENUE_AMENITY_PARKING

   Parking lot

  • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

   Card Payment

  Location

  Port Saidweg, 1448 MS Purmerend

  Reviews

  rating

  5.0

  17 reviews

  Room Quality

  5.0

  Friendliness & Service

  5.0

  Cleanliness

  5.0

  Atmosphere

  5.0

  Price Performance

  5.0

  User headshot

  Patricia

  5 months ago

  Radical Fit biedt zeer gevarieerde, op maat bootcamplessen in de buitenlucht. Elke training is anders qua gewichten, materiaal en oefeningen en ieder werkt op zijn eigen niveau. Daardoor nooit saai. Fijne groep mensen!


  User headshot

  Tommy

  7 months ago

  Erg fijne training voor het eerst weer goede uitleg en fijne groepsverbinding


  User headshot

  Sien

  9 months ago

  Wesley is een heel fijne en goede trainer die aandacht heeft voor iedereen. Hij maakt elke training leuk door allerlei spel tijdens de trainingen toe te voegen zodat je het opeens leuk vindt om te rennen! Wesley is voor mij niet een typische trainer zoals bij FitForFree of BasicFit, maar echt een integere vriendelijke mensen-mens die trainen uitdagend & FUN maakt! Ik merk dat ik sporten nu steeds leuker en belangrijker in mijn leven begint te vinden, terwijl ik jaren niet heb gesport omdat ik sporten een “moetje” vond 😃 En nu WIL ik graag sporten! Wesley is een top trainer die het sporten voor jou een “leuke en onmisbare activiteit op je agenda” maakt!


  User headshot

  Petra

  11 months ago

  Een fijne training, geschikt voor ieder niveau. Jong, ouder, getraind of iets minder getraind; deze training is geschikt voor iedereen. De trainingen zijn afwisselend en Wesley is een goede trainer met persoonlijke aandacht. De sfeer in de groep - die steeds wisselend van samenstelling is - is ook prettig en positief.


  Available sports types and activities

  • Fitness


  Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here