Gezond zijn hangt voor een groot deel af van jouw leefstijl. Om je leefstijl te veranderen moet er iets veranderen in je gedrag. En gedragsverandering is lastig. Bij Puur! kijken we niet alleen naar jouw eet- en beweeggedrag. Ook wordt er gekeken naar het gedrag dat van invloed is op jouw leefstijl en hoe je hier (in de toekomst) mee om kunt gaan. Puur! helpt jou stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl, ook op lange termijn. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Kan jij wel wat professionele hulp hierbij gebruiken?

Wij kunnen je op verschillende manieren helpen: - personal training, duo training en small group training - lifestyle coaching - voeding en dieetadvies en begeleiding met behulp van een diëtist - sportvoedingsadvies met behulp van sportdietist

show more

Contact

Ratings

5
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
2 years ago

top, gewoon zelf ervaren.!!!!

2 years ago

Goede uitleg en, zo nodig, fijne bijsturing van de uitvoering van de oefeningen. Individuele aandacht mogelijk door kleine groepen. Motiverende trainers en kennen je doelen en grenzen. Fijne sfeer.

2 years ago

Super leuke fijne plek om te sporten! Ilse doet het erg goed en zeer fijn om te sporten bij haar!

About the Team

Team Puur bestaat uit Ilse Velkers (personal trainer en sportdietist), Femke de Jong (personal trainer) & Stefan Hagoort (personal trainer)

show more